+358 44 293 5100

Kosmetologi

Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja tahdomme löytää laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivan hoidon. Tervetuloa ammattilaisten palveltavaksi.

 

Varatessasi kasvohoitoa ei sinun tarvitse tietää, millaisen hoidon haluat. Ihoterapeuttimme/kosmetologimme varaa aina reilusti aikaa ja suunnittelee ja tekee juuri sellaisen hoidon kuin sinun ihosi tarvitsee.

Hoitolassamme on käytössä ultraäänilaite, timanttihionta, dermia-solution ja RF-radiofrekvenssi joista katsomme mikä laite on sinun iholle/kasvoille oikea vaihtoehto ja millä laitteella pääsemme toivottuun lopputulokseen.

Peruskasvohoidot

Hoidoissa käytetään joko ultraäänilaitetta tai timanttihiontaa.

Ihonpuhdistus (nuoret) 64 €
Mekaaninen puhdistus, naamio ja voiteet

Miesten kasvohoito 74 €
Hoito ihon tarpeen mukaan,puhdistus laitteella/mekaanisesti
, naamio ja voiteet

Kasvohoito ihon tarpeen mukaan 74 €
Puhdistus laitteella /mekaanisesti, kevyt hieronta, naamio ja voiteet

Hemmottelu-kasvohoito hieronnalla 74 €

 

Erikoiskasvohoidot ja vartalohoidot

 

Dermia Solution ihon tehopuhdistus 79 €
Kemiallinen kuorinta, puhdistus Dermia Solution-laitteella, naamio ja voiteet

Uutta puhdistus menetelmää käyttäen tehtävä hoito, tehokkaampi puhdistus kuin perinteiset ultra-ja timanttihionta. Ihon esikäsittely poistaa kuolleet ihosolut hellästi mutta tehokkaasti sekä silottaa ja pehmentää ihon pintakerrosta. Näin seuraavat käsittelyvaiheet tehoavat paremmin.

Patentoidulla kuorintatekniikalla kuolleet ihosolut poistetaan, ihosta tulee pehmeä ja sileä, minkä ansiosta Dermia Solution® ‑kuorintamenetelmä onkin tehokkaimpia ja samalla hellävaraisimpia saatavilla olevia menetelmiä. Kuorinnan jälkeen kasvoihin laitetaan hoitoaineet jotka ovat valittu juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan.

Dermia Solution -erikoiskasvohoito 99 €

Kaunis ja hyvinvoiva iho, askel edistyksellisempään ihonhoitoon.

Tehokkain markkinoilla oleva kasvojen hoitomenetelmä aktivoi ihon luontaisen kollageenituotannon ja näin uudistaa,  hoitaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

Hoito vahvistaa ihon pintaverisuonistoa ja auttaa näinollen myös couperosaan ja aknearpiin. Erinomainen hoito myös todella kuivalle iholle. Hoidossa valitaan juuri sinun ihosi tarpeiden mukaiset tuotteet (naamiot ja ampullit).

Laitteessa on kolme hoitopäätä, joista ensimmäinen puhdistaa erittäin tehokkaasti epäpuhtaudet iholta. Toinen pää on mikroneulaspää, jonka avulla saadaan tehoaineet imeytymään solutasolle. Kolmas pää on täsmäpää, jolla hoidetaan ja tasoitetaan yksittäisiä ryppyjä sekä täytetään niitä tehoseerumilla.

Tehoaineiden imeytys kaulan ja decolteen alueelle Dermia Solution hoidon yhteydessä 10€

Radiofrekvenssihoidot kasvoille alk.79€

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidoilla yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Hoitoesimerkkejä:

Hoito nro.1

Ihonpuhdistus, happokuorinta, Rf-laitehoito kasvojenalueelle, seerumi, naamio  ja voide 79€

Hoito nro.2

Ihonpuhdistus, happokuorinta, dermian tehopuhdistus laitteella, Rf-laitehoito kasvojenalueelle, seerumi, naamio ja voide 99€

Kaula-ja decoltealueen Rf-hoito muun hoidon yhteydessä 20€ (ilman muuta hoitoa 59€ 30min.)

 

Radiofrekvenssihoidot vartalolle alk. 59€

Radiofrekvenssi eli Rf-hoito kiristää veltostunutta ihoa jalkojen, käsivarsien (allit), vyötärön ja vatsan alueella. Lisäksi Rf-hoito poistaa pinnallista ja syvää rasvakudosta ja kiinteyttää ihoa. Rf-hoidossa aineenvaihdunta nopeutuu ja rasvasolut poistuvat. Samalla eri ihokerroksiin muodostuu kollageenia kiinteyttäen ja tasoittaen velttoa ihoa. Tuloksena kaunis ja tasainen iho sekä linjakas vartalo.

   

Kontraindikaatiot (kasvot ja vartalo)

RF-hoito on turvallinen ja hyvin siedetty keino kiinteyttää ihoa. RF-hoidolle on kuitenkin olemassa joitain rajoitteita, jotka ovat:

  • Sydämentahdistin
  • Syöpä                                                                                                                                               
  • Sklerodermia
  • Korkea verenpaine (hoitamaton)
  • Raskaus
  • Silikoniit ja metaliset osat hoitoaluella (näitä alueita ei voida hoitaa)
  • Kavitaatio
  • Elektroporaatio

 

Hinnasto vartalohoidoille:

30min.hoito 59€

60min.hoito 109€

90min.hoito 159€

Sarjahoidot (Rf)

3 kerran sarjahoito -10%

6 kerran sarjahoito -15%

 

 

imgres

Luonnonkosmetiikkasarjan hoidot – Alissi Brontë

Erikoishoito akneiholle (suositellaan sarjahoitona) 1 kerta 84€, seuraavat hoitokerrat 69€/kerta
Hoito puhdistaa tehokkaasti ihon syvältä kuitenkin hellävaraisesti, sopii myös rasvoittuvalle iholle. Sarjahoidot 3-6 kertaa 3-4 viikon välein.

Erikoishoito couperosa-iholle 105€
Rauhoittava hoito couperosa iholle. Ihoon imeytetään rauhoittavia ja kosteuttavia tehoampulleja. Lisäksi kollageeninaamio tehostamaan hoitoa. Hintaan sisältyy hieronta.

Erikoishoito pigmenttimuutoksille  112€ 
Tehokkaasti vaalentava hoito pigmenttimuutoksille. Ravitsee ja hoitaa ihoa sekä poistaa kuollutta ihosolukkoa ja muita epäpuhtauksia iholta. Suositellaan sarjahoitona. Hoitoon sisältyy hieronta sekä vaalentava tehonaamio.

Tehokosteuttava suklaakasvohoito 122€
Syväkosteuttava yleellinen erikoiskasvohoito. Hintaan sisältyy hieronta sekä suklaanaamio.

C-vitamiinihoito (tehokas vitamiinipommi iholle) 134€
Tämä ylellinen hoito kosteuttaa tehokkaasti, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa. Hoidon jälkeen iho on pehmeämpi ja kirkkaampi. Hoidossa ihoon imeytetään tuotteita, joissa on paljon  C- ja E-vitamiineja, seikä Omega 3-rasvahappoja. Hoitoon sisältyy hieronta sekä superkosteuttava c-vitamiininaamio joka tehostaa hoitoa.

Aikuisen naisen kiinteyttävä erikoiskasvohoito134 €
Kiinteyttävä, napakoittava, uudistava ja ravitseva tehohoito aikuiselle naiselle. Hoidossa käytetään erittäin laadukkaita raaka-aineita. Hoitoon sisältyy hieronta sekä kohottava/”liftaava” naamio.

Diamond Gold 24-karaatin kultakasvohoito 149€
Tämä yleellinen kasvohoito uudistaa ja tasapainottaa ihoa. Se ravitsee, kirkastaa ja heleyttää. Hoito tekee ihosta hohtavan ja tasaisen siinä käytettävän kullan ansiosta. Hoito vähentää juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon väriä sekä vähentää stressiä. Lisäksi hoito poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja muita epäpuhtauksia ihon pinnalta. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy hieronta, kultalevyt ja kultanaamio mikä sisältää timanttipölyä, helmiäistä ja 24-karaatin kultaa.

 

Käsihoidot

Kosteuttava ja uudistava käsihoito 50 €
(sis. kynsinauhojen hoito/siistiminen, kynsien viilaus/muotoilu, kuorinta, erikoisnaamio käsille, kevyt hieronta, kynsien lakkaus)

Pikamanikyyri 35 €
(sis. kynsien siistiminen & kynsien lakkaus)

Muut

Kulmien muotoilu 8€
Ripsien kestovärjäys 15€
Kulmien kestovärjäys + muotoilu 15€
Ripsien ja kulmien kestovärjäys + muotoilu  26€
Kulmien värjäys + muotoilu hoidon yhteydessä 12 €

Toivomme, että arvostat työtämme ja jos estyt tulemasta varaamaasi palveluun niin perut aikasi. Perumattomasta ajasta veloitamme 50% varaamasi palvelun hinnasta.