+358 44 293 5100

Kasvohoidot

Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja tahdomme löytää laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivan hoidon. Tervetuloa ammattilaisten palveltavaksi.

Varatessasi kasvohoitoa ei sinun tarvitse tietää, millaisen hoidon haluat. Ihoterapeuttimme/kosmetologimme varaa aina reilusti aikaa ja suunnittelee ja tekee juuri sellaisen hoidon kuin sinun ihosi tarvitsee.
Hoitolassamme on käytössä ultraäänilaite, timanttihionta, Dermia-Solution (sis. 4 erilaista hoitopäätä: puhdistus, mikroneulaus, täsmähoito ja medikaalinen neulaus), RF-radiofrekvenssi sekä Led-valohoito joista katsomme mikä laite on sinun iholle/kasvoille oikea vaihtoehto ja millä laitteella pääsemme toivottuun lopputulokseen. Hoidoissa käytämme Dermia Solutionin, Alissi Bronten, Clinicaren, BTB13:n sekä Ekopharman tuotteita jotka valitsemme ihon tarpeesi mukaan.

 

Peruskasvohoidot

Hoidot tehdään joko manuaalisesti tai ultraäänilaitteella/timanttihionnalla. Hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan ihosi tarpeen mukaan.

Kasvohoito/ihonpuhdistus 64€-74€

sis. alkupuhdistus, hapotus, puhdistus joko laitteella tai manuaalisesti, naamio, kevyt hieronta ja seerumi sekä voide. 

Hemmottelu-kasvohoito hieronnalla 74 €

Selän ihonpuhdistus alk.40€

 

Erikoiskasvohoidot

 

Dermia Solution ihon tehopuhdistus 79 €

sis. happo/entsymaattinen kuorinta, puhdistus Dermia Solution-laitteella, naamio ja voide

Uutta puhdistusmenetelmää käyttäen tehtävä hoito, tehokkaampi puhdistus kuin perinteiset ultra-ja timanttihionta

Patentoidulla kuorintatekniikalla kuolleet ihosolut poistetaan tehokkaasti ja kivuttomasti, ihosta tulee kirkas, puhdas, pehmeä ja hengittävä. Kuorinnan jälkeen kasvoihin laitetaan hoitoaineet jotka ovat valittu juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan.

Dermia Solution -erikoiskasvohoito/Mikroneulaushoito 99 €                    

Kaunis ja hyvinvoiva iho, askel edistyksellisempään ihonhoitoon.

Laitteessa on kolme hoitopäätä, joista ensimmäinen puhdistaa erittäin tehokkaasti ja kivuttomasti kuolleen ihosolukon yms. epäpuhtaudet iholta. Toinen hoitopää on mikroneulauspää, jonka avulla ihoon tehdään pieniä mikrokanavia. Mikrokanavia pitkin saadaan tehoaineet imeytymään suoraan solutasolle. Kolmas pää on täsmäpää, jolla hoidetaan ja tasoitetaan yksittäisiä juonteita sekä täytetään niitä tehoseerumilla (kolmatta hoitopäätä käytetään 119€ maksavassa hoidossa).

Hoito aktivoi ihon luontaisen kollageenituotannon ja näin uudistaa, hoitaa, korjaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

Hoito vahvistaa ihon pintaverisuonistoa ja auttaa näinollen myös couperosaan ja aknearpiin. Erinomainen hoito myös todella kuivalle iholle. Hoidossa valitaan juuri sinun ihosi tarpeiden mukaiset tuotteet (naamiot ja ampullit).

Dermia Solution -erikoiskasvohoito  + juonteentäyttö erikoishoitopäällä 119€   

Hoidossa tehdään kaikki samat kuin yllä mainitussa Dermian 99€:n hoidossa, mutta lisäksi imeytetään täsmähoitona juonteen sisälle kohottavaa ”liftaavaa” tehoseerumia.

Dermia Solution -erikoiskasvohoito ja tehoboosterin imeytys mikroneulauksella 119€

Hoidossa tehdään kaikki samat kuin yllä mainitussa Dermia Solution -erikoiskasvohoidossa, mutta lisäksi imeytetään mikroneulaushoitopäällä ihoon erittäin tehokas tehoboosteri. 

Neulauksessa käytettävässä tehoseerumissa on runsaasti peptidejä ja entsyymejä, jotka kiinteyttävät, ravitsevat, kirkastavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Käsittelyllä saadaan vietyä seerumin tehoaineet dermiksen ulompiin kerroksiin, joka aikaansaa aktiivisten terveiden solujen moninkertaistumisen. Tällöin saadaan elvytettyä ihon hiipunutta kollageenituotantoa ja madallettua juonteita.

Seerumi sisältää rauhoittavaa raunioyrttiä, uusia soluja tehokkaasti ravitsevaa liposomeissa olevaa 
magnesiumaskorbyylifosfaattia (C-vitamiini) ja peptidiä. Nämä ainesosat saavat ihon kosteustason kaksinkertaistumaan puolet tehokkaammin kuin yleisesti käytetty hyaluronihappo.

                    

Dermia Solution medikaalinen neulaus 129€

Sis. puhdistus, hapotus, laitepuhdistus Dermia kuorintapäällä, medikaalinen neulaus, boosteri ja naamio

Mikroneulausta tehokkaampi hoitomuoto, askel vielä edistyksellisempään ihonhoitoon.

Dermia Medical -hoitoprosessi on juonteikkaan, ryppyisen, elottoman ja epätasaisen ihon hoitamisen tulevaisuutta.

Dermian Medikaalisella neulaus -hoidoilla saavutetaan kaikki ihon nuorennuksen hyödyt ilman kirurgisia toimenpiteitä. Iho nuorentuu ja erilaiset iho-ongelmat lieventyvät ihosolujen aineenvaihduntaa luonnollisella tavalla aktivoiden. Medikaalinen neulaus hidastaa ihon ikääntymisprosessia luonnollisesti, riskittömästi ja täysin turvallisesti. Siksi se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat näkyviä tuloksia ilman Botoxia yms täyteaineita.

Dermian medikaalisessa neulauksessa tehdään ohuen ohuilla teräsneuloilla iholle mikrokanavia, jotka sulkeutuvat hoidon aikana. Näin toimimalla aiheutetaan ihoon positiivinen trauma, mikä stimuloi ihon omaa paranemis- ja uusiutumisprosessia. Kasvutekijöitä vapautuu ja solujen toiminta vilkastuu. Tätä kutsutaan biorevitalisaatioksi. Aktivoituneet solut (fibroblastit) ja elastiset kollageenikuidut moninkertaistuvat. Hyaluronihappoa syntyy sisäisesti ja kantasolut aktivoituvat.

Tehoaineiden imeytys kaulan ja decolteen alueelle Dermia Solution hoidon yhteydessä 20€

 

BTB13 Mikroneulaus ja mesoterapia 129€

Mikroneulaus ja mesoterapia on uusi, kolmivaiheinen BTB13 hoitomenetelmä. Hoito perustuu suomalaiseen, patentoituun innovaatioon, BTB13-yhdisteeseen, joka vaikuttaa sisällä soluissa solujen terveyteen, aineenvaihduntaan ja niiden uusiutumiseen.

Yhdisteellä on silminnähtäviä vaikutuksia ihossa. Ihosta tulee kiinteämpi, kirkkaampi, kosteutetumpi ja tasaisempi. Yhdessä kollageenin laatuun ja tuotantoon vaikuttavan mikroneulausmenetelmän kanssa BTB13-yhdiste hoitaa tuloksellisesti ihon ikämuutoksia, tasoittaa arpia, puhdistaa ihoa ja vähentää ihotulehdusta, vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ja heleyttää ihoa eliminoiden iholta väsymyksen merkkejä.

Mikroneulauksessa käytetään mikroneulauskynää, joka aiheuttaa ihon syvimpiin kerroksiin (hallitusti haluttuun syvyyteen 0,25 – 2,5mm) hienoja reikiä, ns. mikrovaurioita, jotka lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho vahvistuu ja tulee kimmoisammaksi. Lisäksi näitä mikroskooppisia neulakanavia myöten saadaan kuljetettua BTB13-soluaktivaattoria kohteeseen. Näin saadaan huipputehokas yhdistelmä ihon rakenteen vahvistamiseksi.

Mikroneulaus ja tehoaineiden imeytys kaulalle kasvojen mikroneulaushoidon yhteydessä 20€.

 

Kollageeni mesoterapia medikaalisella neulauksella     

Kollageeni injektoidaan medikaalisen neulauksen avulla suoraan dermiksen alueelle. Iän myötä kollageenin tuotanto ihossamme vähenee ja hidastuu jonka myötä mm. ihon elastisuus heikkenee, iho ohenee sekä ihoon syntyy vähitellen juonteita. Medikaalisen neulauksen avulla kollageeni saadaan juuri sinne missä sitä tarvitaan, aktivoimme ihosi oman kollageenituotannon toimimaan aktiivisemmin. Ihostasi tulee kaunis, heleä, tasainen ja juonteesi vähenevät/silottuvat.

Kollageenia (jauheena) tulisi myös syödä jokapäivä, kollageeni ravintolisä yhdistettynä mesoterapian kanssa auttaa saamaan erinomaisia tuloksia.

Kollageeni mesoterapiaa suositellaan ottamaan kuurina jotta saadaan paras ja pitkäkestoisempi lopputulos. Suositus on 3-4:n kerran sarjahoito 15 pvän välein.

Kollageeni mesoterapiaa voidaan tehdä mm. kasvoille, kaulalle, decoltelle ja käsille.

Hoidon hinta: 

5ml ampulli kollageenia 290€ 

Sarjahoidossa 250€/ampulli

+ 50€ jos lisätään hyaluroni ampulli kollageenin joukkoon.

Hyaluroni mesoterapia medikaalisella neulauksella

Ihoon injektoidaan samoin kuin kollageenimesterapiassa hyaluronia joka kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, hyaluroni paitsi kosteuttaa ihoa se myös siloittaa tehokkaasti hienoja pintajuonteita. Hoito voidaan tehdä joko omana kosteuttavana hoitona tai lisätä hyaluroni kollageenijauheen joukkoon jolloin hoidosta tulee vielä tehokkaampi, kiinteyttävämpi, ravitsevampi ja siloittavampi hoito. Suositellaan sarjahoitona.

Hoidon hinta:

5ml ampulli hyaluronia 189€

Sarjahoidossa 150€/ampulli

 

Infuzion system – hoito alk. 210€

Suositellaan alkuun sarjahoitoa. 3:n kerran sarja yht. 550€

 

Hollywood peeling (Hollywood black laser peel)

 • Huipputehokas maailmalla suosittu kasvohoito.
 • Kyseessä on hiiltä sisältävän geelin ja laserin yhdistelmähoito.
 • Loistava hoitomuoto aknearville, suurentuneille ihohuokosille, pigmenttimuutosten vaalentamiseen, rasvoittuvan ihonhoitoon sekä tulehtuneen ihon rauhoittamiseen.
 • Hoito sopii erinomaisesti häivyttämään ihon ensimmäisiä vanhenemisen merkkejä, kuten ryppyjä tai juonteita, tekee ihosta tasaisemman, kiinteämmän ja elastisemman.
 • Hoito on toimenpiteenä nopea ja tulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Iho näyttää todella hyvältä, eikä siinä esiinny samanlaista ärsytystä kuin kemiallisen kuorinnan jälkeen.
 • Hoito on kivuton. Hoidon jälkeen voi joissakin tapauksissa ilmetä pientä punoitusta.
 • Hoitoa suositellaan 2-5 kerran sarjana ihon kunnosta ja ongelman laajuudesta riippuen.
 • Hoito voidaan toteuttaa kaikkina vuoden aikoina.

Hinta:
1 hoitokerta 149€
Seuraavat hoitokerrat 129€

Laseri jota käytämme on turvallinen matalatehoinen laseri/valoimpulssilaite joka ei aiheuta solujen/kudoksen vaurioitumista.

 

Silmänympärysihonhoito 39€

Sis. silmänympärysihon mikroneulauksen, naamion sekä voiteen

Silmänympärysihonhoito muun kasvohoidon yhteydessä 20€

 

Radiofrekvenssihoidot kasvoille alk.79€

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Rf-hoito sitoo tehokkaasti kollageenisäikeitä takaisin yhteen ihon syvimmästä kerroksesta asti.Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Pienentää myös ihohuokosia tehokkaasti.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidoilla yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Hoitoesimerkkejä:

Hoito nro.1

Ihonpuhdistus, happokuorinta, Rf-laitehoito kasvojenalueelle, seerumi, naamio  ja voide 79€

Hoito nro.2

Ihonpuhdistus, happokuorinta, dermian tehopuhdistus laitteella, Rf-laitehoito kasvojenalueelle, seerumi, naamio ja voide 99€

Kaula-ja decoltealueen Rf-hoito kasvojen Rf- hoidon yhteydessä 20€ (ilman muuta hoitoa 59€ 30min.)

 

LED-Valohoito 39€

Sis. pelkkä valohoito max. 20 min.

LED-Valohoito 69€

Sis. puhdistus, hapotus, led-valohoito max. 20 min, naamio, seerumi ja voide. 

Hoidossa käytettävä led-valonväri sekä tuotteet valitaan tarpeen/ongelman mukaan.

Led-Valohoitoa voidaan käyttää moniin eri ihon ”ongelmiin” mm. akne, ruusufinni, punoitus, pigmenttimuutokset sekä ihon kiinteyttämiseen ja kirkastamiseen.

LED-valo stimuloi soluja, joita kutsutaan fibroplasteiksi. Solut tuottavat kollageenia, joka lisää ihon elastisuutta. 

Punainen valo stimuloi ihon uudistumista ja kollageenin tuotantoa, kun sininen valo puolestaan auttaa hillitsemään ihon tulehdusreaktiota kuten aknea ja ruusufinniä. LED-valohoito on turvallista ja kivutonta.

Led-Valohoito voidaan lisätä moneen kasvohoitoon tehostamaan hoidon vaikutusta, Led-Valohoito lisäpalveluna muun kasvohoidon yhteydessä  20€.

 

Suositellaan sarjahoitona:

6 kerran sarja -10%

8 kerran sarja -15%

10 kerran sarja -20%

 

Hydroxy38 happohoito (kemiallinen kuorinta) alk. 79€

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita menetelmiä monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon. Kemialliset kuorinnat mahdollistavat nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Happohoidoidot ovat myös mitä parhaimpia hoitomuotoja ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen sekä nuorentamiseen. Kemiallisten happokuorintojen tarkoituksena on paitsi uudistaa ja kosteuttaa, usein myös kiinteyttää ihoa. 

 

 Kemiallisen kuorinnan vaikutukset:

 • Ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin sekä tuotteiden tehokkuus voimistuu
 • kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu
 • ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi
 • ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät
 • ihon talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeumat) vähenevät
 • kollageenin muodustuminen nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee
 • pigmenttihäiriöt (maksaläiskät) vaalenevat ja ihon sävy paranee

Kenelle kemiallista kuorintaa suositellaan?

 • Rasvaiselle iholle ja tulehdustiloihin
  • ongelmallinen ja akneen taipuvainen iho
  • rosacea eli ruusufinni
 • Ikääntyvä iho
  • stimulointia tarvitseva iho
  • ihon kuivuus
  • auringon aiheuttamat vauriot
  • couperosa
 • Epätasainen iho
  • suuret ihohuokoset
  • keloidit ja hypertrofiset arvet
  • syvät juonteet
  • arvet
 • Pigmenttihäiriöt
  • hyperpigmentaatio
  • ”pigmenttiläiskä, maksaläiskä”

 

Milloin kemiallista kuorintaa ei voida tehdä?

 • rikkinäiselle iholle
 • akuuttivaiheessa olevat ihosairaudet psoriasis tms.
 • herpes (aloita sisäinen, ehkäisevä lääkitys 2 pvä ennen kuorintaa)
 • Roaccutan-kuuri (hoito mahd. 6kk kuurin loputtua)
 • raskauden aikana

Riippuen ihotyypistä ja ongelmasta on mahdollista valita tehokkaampi tai miedompi menetelmä. Hoitomenetelmä valitaan aina yhdessä ammattilaisen kanssa. Haluttujen tuloksien saamiseksi kemiallista happokuorintaa suositellaan vähintään 3-6 kerran sarjahoitona, 21 päivän välein. 

Kemiallisen happokuorinnan jälkeisenä päivänä iho voi olla turvonnut ja punoittava. 

Kemiallisen kuorinnan jälkeen ei saa:

 • ottaa aurinkoa tai käydä solariumissa 4vko
 • käyttää muita kuin suositeltuja ihonhoitotuotteita
 • käydä saunassa tai uimassa 48h
 • harrastaa intensiivistä fyysistä liikuntaa, sillä hikoilu saattaa aiheuttaa iholle vesirakkuloita 48h.
 • poistaa ihokarvoja hapotetulta alueelta 48h
Hoito esimerkkejä:
1. Ihon valmistelu käsittelyyn (puhdistus jne.), happohoito, neutralisointi, mahd.mekaaninen puhdistus, seerumi, naamio ja     loppuvoiteet 79€.
2. Ihon valmistelu käsittelyyn (puhdistus jne.), happohoito, neutralisointi, Dermian mikroneulaus, seerumi, naamio ja       loppuvoiteet 99€.

 

3 kerran sarjahoito -10%

6 kerran sarjahoito -15%

 

imgres

Luonnonkosmetiikkasarjan hoidot – Alissi Brontë

Kultakasvohoito 99€

Kiinteyttävä, kirkastava, heleyttävä ja kosteuttava ihanan ylellinen kasvohoito jossa käytetään erittäin laadukkaita kultaa sisältäviä raaka-aineita. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, rentouttavan hieronnan kasvoille sekä voiteen.

”Kaunis morsian” hemmottelukasvohoito 79€

Hoito ei sisällä tehokasta puhdistusta jolloin hoidon voi tehdä aivan häiden alla morsiamen stressiä helpottamaan rentoutumalla ihanassa hemmottelevassa hoidossa. Tämä hoito sopii erinomaisesti hoidoksi häämeikin pohjalle jolloin meikki pysyy paremmin ja iho näyttää kauniimmalle. Hoito sisältää kevyen puhdistuksen, kuorinnan, kirkastavan/heleyttävän naamion sekä ihanan rentouttavan hieronnan kasvoille sekä voiteen.

Aikuisen naisen kiinteyttävä erikoiskasvohoito 129 €

Kiinteyttävä, napakoittava, uudistava ja ravitseva tehohoito aikuiselle naiselle. Hoidossa käytetään erittäin laadukkaita raaka-aineita. Hoitoon sisältyy hieronta sekä kohottava/”liftaava” naamio.

Diamond Gold 24-karaatin kultakasvohoito 139€

Tämä yleellinen kasvohoito uudistaa ja tasapainottaa ihoa. Se ravitsee, kirkastaa ja heleyttää. Hoito tekee ihosta hohtavan ja tasaisen siinä käytettävän kullan ansiosta. Hoito vähentää juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon väriä sekä vähentää stressiä. Lisäksi hoito poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja muita epäpuhtauksia ihon pinnalta. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy hieronta, kultalevyt ja kultanaamio mikä sisältää timanttipölyä, helmiäistä ja 24-karaatin kultaa.

Muut

Kulmien muotoilu 10€
Ripsien kestovärjäys 15€ (muun palvelun yhteydessä)
Kulmien kestovärjäys + muotoilu 15€ (muun palvelun yhteydessä)
Ripsien ja kulmien kestovärjäys + muotoilu  30€ (muun palvelun yhteydessä)

 

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.