+358 44 293 5100

Kasvohoidot

Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja tahdomme löytää laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivan hoidon. Tervetuloa ammattilaisten palveltavaksi.

 

Varatessasi kasvohoitoa ei sinun tarvitse tietää, millaisen hoidon haluat. Ihoterapeuttimme/kosmetologimme varaa aina reilusti aikaa ja suunnittelee ja tekee juuri sellaisen hoidon kuin sinun ihosi tarvitsee.

Hoitolassamme on käytössä ultraäänilaite, timanttihionta, Dermia-Solution (sis. 4 erilaista hoitopäätä: puhdistus, mikroneulaus, täsmähoito ja medikaalinen neulaus) ja RF-radiofrekvenssi joista katsomme mikä laite on sinun iholle/kasvoille oikea vaihtoehto ja millä laitteella pääsemme toivottuun lopputulokseen.

Peruskasvohoidot

Hoidoissa käytetään joko ultraäänilaitetta tai timanttihiontaa.

Ihonpuhdistus (nuoret) 64 €
Mekaaninen puhdistus, naamio ja voiteet

Miesten kasvohoito 74 €
Hoito ihon tarpeen mukaan,puhdistus laitteella/mekaanisesti
, naamio ja voiteet

Kasvohoito ihon tarpeen mukaan 74 €
Puhdistus laitteella /mekaanisesti, kevyt hieronta, naamio ja voiteet

Hemmottelu-kasvohoito hieronnalla 74 €

Selän ihonpuhdistus alk.40€

 

Erikoiskasvohoidot

 

Dermia Solution ihon tehopuhdistus 79 €
(Kemiallinen kuorinta, puhdistus Dermia Solution-laitteella, naamio ja voide)

Uutta puhdistus menetelmää käyttäen tehtävä hoito,                                                                                                                       tehokkaampi puhdistus kuin perinteiset ultra-ja timanttihionta

Patentoidulla kuorintatekniikalla kuolleet ihosolut poistetaan tehokkaasti ja kivuttomasti, ihosta tulee kirkas, puhdas, pehmeä ja hengittävä. Kuorinnan jälkeen kasvoihin laitetaan hoitoaineet jotka ovat valittu juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan.

Dermia Solution -erikoiskasvohoito 99 €

Dermia Solution -erikoiskasvohoito + juonteentäyttö erikoishoitopäällä 119€                                                      

Kaunis ja hyvinvoiva iho, askel edistyksellisempään ihonhoitoon.

Hoito aktivoi ihon luontaisen kollageenituotannon ja näin uudistaa, hoitaa, korjaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

Hoito vahvistaa ihon pintaverisuonistoa ja auttaa näinollen myös couperosaan ja aknearpiin. Erinomainen hoito myös todella kuivalle iholle. Hoidossa valitaan juuri sinun ihosi tarpeiden mukaiset tuotteet (naamiot ja ampullit).

Laitteessa on kolme hoitopäätä, joista ensimmäinen puhdistaa erittäin tehokkaasti ja kivuttomasti kuolleen ihosolukon yms. epäpuhtaudet iholta. Toinen hoitopää on mikroneulauspää, jonka avulla ”aukaistaan” ihohuokoset ja saadaan tehoaineet imeytymään suoraan solutasolle. Kolmas pää on täsmäpää, jolla hoidetaan ja tasoitetaan yksittäisiä ryppyjä sekä täytetään niitä tehoseerumilla.

Tehoaineiden imeytys kaulan ja decolteen alueelle Dermia Solution hoidon yhteydessä 10€

 

Dermia Medikaalinen neulaus 129€

Sis. puhdistus, hapotus, laitepuhdistus Dermia kuorintapäällä, medikaalinen neulaus, boosteri ja naamio

Mikroneulausta tehokkaampi hoitomuoto, askel vielä edistyksellisempään ihonhoitoon.

Dermia Medical -hoitoprosessi on juonteikkaan, ryppyisen, elottoman ja epätasaisen ihon hoitamisen tulevaisuutta.

Dermian Medikaalisella neulaus -hoidoilla saavutetaan kaikki ihon nuorennuksen hyödyt ilman kirurgisia toimenpiteitä. Iho nuorentuu ja erilaiset iho-ongelmat lieventyvät ihosolujen aineenvaihduntaa luonnollisella tavalla aktivoiden. Medikaalinen neulaus hidastaa ihon ikääntymisprosessia luonnollisesti, riskittömästi ja täysin turvallisesti. Siksi se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat näkyviä tuloksia ilman Botoxia yms täyteaineita.

Dermian medikaalisessa neulauksessa tehdään ohuen ohuilla teräsneuloilla iholle mikrokanavia, jotka sulkeutuvat hoidon aikana. Näin toimimalla aiheutetaan ihoon positiivinen trauma, mikä stimuloi ihon omaa paranemis- ja uusiutumisprosessia. Kasvutekijöitä vapautuu ja solujen toiminta vilkastuu. Tätä kutsutaan biorevitalisaatioksi. Aktivoituneet solut (fibroblastit) ja elastiset kollageenikuidut moninkertaistuvat. Hyaluronihappoa syntyy sisäisesti ja kantasolut aktivoituvat.

 

Radiofrekvenssihoidot kasvoille alk.79€

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Rf-hoito sitoo tehokkaasti kollageenisäikeitä takaisin yhteen ihon syvimmästä kerroksesta asti.Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Pienentää myös ihohuokosia tehokkaasti.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidoilla yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Hoitoesimerkkejä:

Hoito nro.1

Ihonpuhdistus, happokuorinta, Rf-laitehoito kasvojenalueelle, seerumi, naamio  ja voide 79€

Hoito nro.2

Ihonpuhdistus, happokuorinta, dermian tehopuhdistus laitteella, Rf-laitehoito kasvojenalueelle, seerumi, naamio ja voide 99€

Kaula-ja decoltealueen Rf-hoito muun hoidon yhteydessä 20€ (ilman muuta hoitoa 59€ 30min.)

 

Hydroxy38 happohoito (kemiallinen kuorinta) alk. 79€

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita menetelmiä monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon. Kemialliset kuorinnat mahdollistavat nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Happohoidoidot ovat myös mitä parhaimpia hoitomuotoja ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen sekä nuorentamiseen. Kemiallisten happokuorintojen tarkoituksena on paitsi uudistaa ja kosteuttaa, usein myös kiinteyttää ihoa. 

 

 Kemiallisen kuorinnan vaikutukset:

 • Ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin sekä tuotteiden tehokkuus voimistuu
 • kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu
 • ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi
 • ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät
 • ihon talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeumat) vähenevät
 • kollageenin muodustuminen nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee
 • pigmenttihäiriöt (maksaläiskät) vaalenevat ja ihon sävy paranee

 

Kenelle kemiallista kuorintaa suositellaan?

 • Rasvaiselle iholle ja tulehdustiloihin
  • ongelmallinen ja akneen taipuvainen iho
  • rosacea eli ruusufinni
 • Ikääntyvä iho
  • stimulointia tarvitseva iho
  • ihon kuivuus
  • auringon aiheuttamat vauriot
  • couperosa
 • Epätasainen iho
  • suuret ihohuokoset
  • keloidit ja hypertrofiset arvet
  • syvät juonteet
  • arvet
 • Pigmenttihäiriöt
  • hyperpigmentaatio
  • ”pigmenttiläiskä, maksaläiskä”

 

Milloin kemiallista kuorintaa ei voida tehdä?

 • rikkinäiselle iholle
 • akuuttivaiheessa olevat ihosairaudet psoriasis tms.
 • herpes (aloita sisäinen, ehkäisevä lääkitys 2 pvä ennen kuorintaa)
 • Roaccutan-kuuri (hoito mahd. 6kk kuurin loputtua)
 • raskauden aikana

 

Riippuen ihotyypistä ja ongelmasta on mahdollista valita tehokkaampi tai miedompi menetelmä. Hoitomenetelmä valitaan aina yhdessä ammattilaisen kanssa. Haluttujen tuloksien saamiseksi kemiallista happokuorintaa suositellaan vähintään 3-6 kerran sarjahoitona, 21 päivän välein. 

Kemiallisen happokuorinnan jälkeisenä päivänä iho voi olla turvonnut ja punoittava. 

Kemiallisen kuorinnan jälkeen ei saa:

 • ottaa aurinkoa tai käydä solariumissa 4vko
 • käyttää muita kuin suositeltuja ihonhoitotuotteita
 • käydä saunassa tai uimassa 48h
 • harrastaa intensiivistä fyysistä liikuntaa, sillä hikoilu saattaa aiheuttaa iholle vesirakkuloita 48h.
 • poistaa ihokarvoja hapotetulta alueelta 48h

 

Hoito esimerkkejä:

1. Ihon valmistelu käsittelyyn (puhdistus jne.), happohoito, neutralisointi, mahd.mekaaninen puhdistus, seerumi, naamio ja     loppuvoiteet. 79€

2. Ihon valmistelu käsittelyyn (puhdistus jne.), happohoito, neutralisointi, Dermian mikroneulaus, seerumi, naamio ja       loppuvoiteet 99€

3 kerran sarjahoito -10%

6 kerran sarjahoito -15%

 

 

imgres

Luonnonkosmetiikkasarjan hoidot – Alissi Brontë

 

Kultakasvohoito 99€

Kiinteyttävä, kirkastava, heleyttävä ja kosteuttava ihanan ylellinen kasvohoito jossa käytetään erittäin laadukkaita kultaa sisältäviä raaka-aineita. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, rentouttavan hieronnan kasvoille sekä voiteen.

”Kaunis morsian” hemmottelukasvohoito 79€

Hoito ei sisällä tehokasta puhdistusta jolloin hoidon voi tehdä aivan häiden alla morsiamen stressiä helpottamaan rentoutumalla ihanassa hemmottelevassa hoidossa. Tämä hoito sopii erinomaisesti hoidoksi häämeikin pohjalle jolloin meikki pysyy paremmin ja iho näyttää kauniimmalle. Hoito sisältää kevyen puhdistuksen, kuorinnan, kirkastavan/heleyttävän naamion sekä ihanan rentouttavan hieronnan kasvoille sekä voiteen.

Aikuisen naisen kiinteyttävä erikoiskasvohoito 129 €

Kiinteyttävä, napakoittava, uudistava ja ravitseva tehohoito aikuiselle naiselle. Hoidossa käytetään erittäin laadukkaita raaka-aineita. Hoitoon sisältyy hieronta sekä kohottava/”liftaava” naamio.

Diamond Gold 24-karaatin kultakasvohoito 139€

Tämä yleellinen kasvohoito uudistaa ja tasapainottaa ihoa. Se ravitsee, kirkastaa ja heleyttää. Hoito tekee ihosta hohtavan ja tasaisen siinä käytettävän kullan ansiosta. Hoito vähentää juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon väriä sekä vähentää stressiä. Lisäksi hoito poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja muita epäpuhtauksia ihon pinnalta. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy hieronta, kultalevyt ja kultanaamio mikä sisältää timanttipölyä, helmiäistä ja 24-karaatin kultaa.

 

 

Muut

Kulmien muotoilu 10€
Ripsien kestovärjäys 15€ (muun palvelun yhteydessä)
Kulmien kestovärjäys + muotoilu 15€ (muun palvelun yhteydessä)
Ripsien ja kulmien kestovärjäys + muotoilu  30€ (muun palvelun yhteydessä)

Toivomme, että arvostat työtämme ja jos estyt tulemasta varaamaasi palveluun niin perut aikasi viimeistään 24h aiemmin. Perumattomasta ajasta veloitamme 50% varaamasi palvelun hinnasta. Peruutukset VAIN soittamalla!