+358 44 293 5100

Kasvohoidot

Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja tahdomme löytää laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivan hoidon. Tervetuloa ammattilaisten palveltavaksi.

 

Varatessasi kasvohoitoa ei sinun tarvitse tietää, millaisen hoidon haluat. Ihoterapeuttimme/kosmetologimme varaa aina reilusti aikaa ja suunnittelee ja tekee juuri sellaisen hoidon kuin sinun ihosi tarvitsee.

Hoitolassamme on käytössä ultraäänilaite, timanttihionta, dermia-solution ja RF-radiofrekvenssi joista katsomme mikä laite on sinun iholle/kasvoille oikea vaihtoehto ja millä laitteella pääsemme toivottuun lopputulokseen.

Peruskasvohoidot

Hoidoissa käytetään joko ultraäänilaitetta tai timanttihiontaa.

Ihonpuhdistus (nuoret) 64 €
Mekaaninen puhdistus, naamio ja voiteet

Miesten kasvohoito 74 €
Hoito ihon tarpeen mukaan,puhdistus laitteella/mekaanisesti
, naamio ja voiteet

Kasvohoito ihon tarpeen mukaan 74 €
Puhdistus laitteella /mekaanisesti, kevyt hieronta, naamio ja voiteet

Hemmottelu-kasvohoito hieronnalla 74 €

Selän ihonpuhdistus alk.40€

 

Erikoiskasvohoidot

 

Dermia Solution ihon tehopuhdistus 79 €
(Kemiallinen kuorinta, puhdistus Dermia Solution-laitteella, naamio ja voide)

Uutta puhdistus menetelmää käyttäen tehtävä hoito,                                                                                                                       tehokkaampi puhdistus kuin perinteiset ultra-ja timanttihionta

Patentoidulla kuorintatekniikalla kuolleet ihosolut poistetaan tehokkaasti ja kivuttomasti, ihosta tulee kirkas, puhdas, pehmeä ja hengittävä. Kuorinnan jälkeen kasvoihin laitetaan hoitoaineet jotka ovat valittu juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan.

Dermia Solution -erikoiskasvohoito 99 €

Dermia Solution -erikoiskasvohoito + juonteentäyttö erikoishoitopäällä 119€                                                      

Kaunis ja hyvinvoiva iho, askel edistyksellisempään ihonhoitoon.

Hoito aktivoi ihon luontaisen kollageenituotannon ja näin uudistaa, hoitaa, korjaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

Hoito vahvistaa ihon pintaverisuonistoa ja auttaa näinollen myös couperosaan ja aknearpiin. Erinomainen hoito myös todella kuivalle iholle. Hoidossa valitaan juuri sinun ihosi tarpeiden mukaiset tuotteet (naamiot ja ampullit).

Laitteessa on kolme hoitopäätä, joista ensimmäinen puhdistaa erittäin tehokkaasti ja kivuttomasti kuolleen ihosolukon yms. epäpuhtaudet iholta. Toinen hoitopää on mikroneulauspää, jonka avulla ”aukaistaan” ihohuokoset ja saadaan tehoaineet imeytymään suoraan solutasolle. Kolmas pää on täsmäpää, jolla hoidetaan ja tasoitetaan yksittäisiä ryppyjä sekä täytetään niitä tehoseerumilla.

Tehoaineiden imeytys kaulan ja decolteen alueelle Dermia Solution hoidon yhteydessä 10€

Radiofrekvenssihoidot kasvoille alk.79€

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Rf-hoito sitoo tehokkaasti kollageenisäikeitä takaisin yhteen ihon syvimmästä kerroksesta asti.Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Pienentää myös ihohuokosia tehokkaasti.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidoilla yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Hoitoesimerkkejä:

Hoito nro.1

Ihonpuhdistus, happokuorinta, Rf-laitehoito kasvojenalueelle, seerumi, naamio  ja voide 79€

Hoito nro.2

Ihonpuhdistus, happokuorinta, dermian tehopuhdistus laitteella, Rf-laitehoito kasvojenalueelle, seerumi, naamio ja voide 99€

Kaula-ja decoltealueen Rf-hoito muun hoidon yhteydessä 20€ (ilman muuta hoitoa 59€ 30min.)


imgres

Luonnonkosmetiikkasarjan hoidot – Alissi Brontë

 

Kultakasvohoito 99€

Kiinteyttävä, kirkastava, heleyttävä ja kosteuttava ihanan ylellinen kasvohoito jossa käytetään erittäin laadukkaita kultaa sisältäviä raaka-aineita. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, rentouttavan hieronnan kasvoille sekä voiteen.

”Kaunis morsian” hemmottelukasvohoito 79€

Hoito ei sisällä tehokasta puhdistusta jolloin hoidon voi tehdä aivan häiden alla morsiamen stressiä helpottamaan rentoutumalla ihanassa hemmottelevassa hoidossa. Tämä hoito sopii erinomaisesti hoidoksi häämeikin pohjalle jolloin meikki pysyy paremmin ja iho näyttää kauniimmalle. Hoito sisältää kevyen puhdistuksen, kuorinnan, kirkastavan/heleyttävän naamion sekä ihanan rentouttavan hieronnan kasvoille sekä voiteen.

Aikuisen naisen kiinteyttävä erikoiskasvohoito 129 €

Kiinteyttävä, napakoittava, uudistava ja ravitseva tehohoito aikuiselle naiselle. Hoidossa käytetään erittäin laadukkaita raaka-aineita. Hoitoon sisältyy hieronta sekä kohottava/”liftaava” naamio.

Diamond Gold 24-karaatin kultakasvohoito 139€

Tämä yleellinen kasvohoito uudistaa ja tasapainottaa ihoa. Se ravitsee, kirkastaa ja heleyttää. Hoito tekee ihosta hohtavan ja tasaisen siinä käytettävän kullan ansiosta. Hoito vähentää juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon väriä sekä vähentää stressiä. Lisäksi hoito poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja muita epäpuhtauksia ihon pinnalta. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy hieronta, kultalevyt ja kultanaamio mikä sisältää timanttipölyä, helmiäistä ja 24-karaatin kultaa.

 

 

Muut

Kulmien muotoilu 10€
Ripsien kestovärjäys 15€ (muun palvelun yhteydessä)
Kulmien kestovärjäys + muotoilu 15€ (muun palvelun yhteydessä)
Ripsien ja kulmien kestovärjäys + muotoilu  30€ (muun palvelun yhteydessä)

Toivomme, että arvostat työtämme ja jos estyt tulemasta varaamaasi palveluun niin perut aikasi. Perumattomasta ajasta veloitamme 50% varaamasi palvelun hinnasta. Peruutukset VAIN soittamalla!