+358 44 293 5100

Kasvohoidot

Varatessasi kasvohoitoa ei sinun tarvitse tietää, millaisen hoidon haluat. Varaamme aina reilusti aikaa ja suunnittelemme sekä teemme juuri sellaisen hoidon kuin sinun ihosi tarvitsee.

 

Hoitolassamme on käytössä useita eri laitteita joista valitsemme sinun ihollesi sopivimman.

Ultraäänilaite, Timanttihionta, Dermia-Solution (sis. 4 erilaista hoitopäätä: puhdistus, mikroneulaus, täsmähoito ja medikaalinen neulaus), Btb13 neulauslaite (mikro-ja medikaalinen neulaus),  RF-radiofrekvenssi, Led-valohoito, Infuzion, Hifu sekä Plasmalaite.

Hoidoissa käytämme Dermia Solutionin, Alissi Bronten, Clinicaren, BTB13:n sekä Ekopharman tuotteita jotka valitsemme ihosi tarpeesi mukaan.

 

Peruskasvohoidot:

Hoidot tehdään joko manuaalisesti tai ultraäänilaitteella/timanttihionnalla. Hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan ihosi tarpeen mukaan.

Kasvohoito/ihonpuhdistus 64€-74€

sis. alkupuhdistus, hapotus, puhdistus joko laitteella tai manuaalisesti, naamio, kevyt hieronta ja seerumi sekä voide. 

Hemmottelu-kasvohoito hieronnalla 74 €

Selän ihonpuhdistus alk.40€

 

Erikoiskasvohoidot:

 

Dermia Solution ihon tehopuhdistus 79 €

sis. happo/entsymaattinen kuorinta, puhdistus Dermia Solution-laitteella, naamio ja voide.

Uutta puhdistusmenetelmää käyttäen tehtävä hoito, tehokkaampi puhdistus kuin perinteiset ultra-ja timanttihionta

Patentoidulla kuorintatekniikalla kuolleet ihosolut poistetaan tehokkaasti ja kivuttomasti, ihosta tulee kirkas, puhdas, pehmeä ja hengittävä. Kuorinnan jälkeen kasvoihin laitetaan hoitoaineet jotka ovat valittu juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan.

Dermia Solution -erikoiskasvohoito/Mikroneulaushoito 99 €                    

Kaunis ja hyvinvoiva iho, askel edistyksellisempään ihonhoitoon.

Laitteessa on kolme hoitopäätä, joista ensimmäinen puhdistaa erittäin tehokkaasti ja kivuttomasti kuolleen ihosolukon yms. epäpuhtaudet iholta. Toinen hoitopää on mikroneulauspää, jonka avulla ihoon tehdään pieniä mikrokanavia. Mikrokanavia pitkin saadaan tehoaineet imeytymään suoraan solutasolle. Kolmas pää on täsmäpää, jolla hoidetaan ja tasoitetaan yksittäisiä juonteita sekä täytetään niitä tehoseerumilla (kolmatta hoitopäätä käytetään 119€ maksavassa hoidossa).

Hoito aktivoi ihon luontaisen kollageenituotannon ja näin uudistaa, hoitaa, korjaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

Hoito vahvistaa ihon pintaverisuonistoa ja auttaa näinollen myös couperosaan ja aknearpiin. Erinomainen hoito myös todella kuivalle iholle. Hoidossa valitaan juuri sinun ihosi tarpeiden mukaiset tuotteet (naamiot ja ampullit).

Dermia Solution -erikoiskasvohoito  + juonteentäyttö erikoishoitopäällä 119€   

Hoidossa tehdään kaikki samat kuin yllä mainitussa Dermian 99€:n hoidossa, mutta lisäksi imeytetään täsmähoitona juonteen sisälle kohottavaa ”liftaavaa” tehoseerumia.

Dermia Solution -erikoiskasvohoito ja tehoboosterin imeytys mikroneulauksella 119€

Hoidossa tehdään kaikki samat kuin yllä mainitussa Dermia Solution -erikoiskasvohoidossa, mutta lisäksi imeytetään mikroneulaushoitopäällä ihoon erittäin tehokas tehoboosteri. 

Neulauksessa käytettävässä tehoseerumissa on runsaasti peptidejä ja entsyymejä, jotka kiinteyttävät, ravitsevat, kirkastavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Käsittelyllä saadaan vietyä seerumin tehoaineet dermiksen ulompiin kerroksiin, joka aikaansaa aktiivisten terveiden solujen moninkertaistumisen. Tällöin saadaan elvytettyä ihon hiipunutta kollageenituotantoa ja madallettua juonteita.

Seerumi sisältää rauhoittavaa raunioyrttiä, uusia soluja tehokkaasti ravitsevaa liposomeissa olevaa 
magnesiumaskorbyylifosfaattia (C-vitamiini) ja peptidiä. Nämä ainesosat saavat ihon kosteustason kaksinkertaistumaan puolet tehokkaammin kuin yleisesti käytetty hyaluronihappo.

Dermia Solution medikaalinen neulaus 129€

Sis. puhdistus, hapotus, laitepuhdistus Dermia kuorintapäällä, medikaalinen neulaus, boosteri ja naamio

Mikroneulausta tehokkaampi hoitomuoto, askel vielä edistyksellisempään ihonhoitoon.

Dermia Medical -hoitoprosessi on juonteikkaan, ryppyisen, elottoman ja epätasaisen ihon hoitamisen tulevaisuutta.

Dermian Medikaalisella neulaus -hoidoilla saavutetaan kaikki ihon nuorennuksen hyödyt ilman kirurgisia toimenpiteitä. Iho nuorentuu ja erilaiset iho-ongelmat lieventyvät ihosolujen aineenvaihduntaa luonnollisella tavalla aktivoiden. Medikaalinen neulaus hidastaa ihon ikääntymisprosessia luonnollisesti, riskittömästi ja täysin turvallisesti. Siksi se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat näkyviä tuloksia ilman Botoxia yms täyteaineita.

Dermian medikaalisessa neulauksessa tehdään ohuen ohuilla teräsneuloilla iholle mikrokanavia, jotka sulkeutuvat hoidon aikana. Näin toimimalla aiheutetaan ihoon positiivinen trauma, mikä stimuloi ihon omaa paranemis- ja uusiutumisprosessia. Kasvutekijöitä vapautuu ja solujen toiminta vilkastuu. Tätä kutsutaan biorevitalisaatioksi. Aktivoituneet solut (fibroblastit) ja elastiset kollageenikuidut moninkertaistuvat. Hyaluronihappoa syntyy sisäisesti ja kantasolut aktivoituvat.

Tehoaineiden imeytys kaulan ja decolteen alueelle Dermia Solution hoidon yhteydessä 20€

 

Carboksi-terapia kasvohoito 79€

sis. hapotus, puhdistus, carboksinaamio, seerumi ja voide

Carboksi-terapiassa iholle laitetaan hiilidioksidi erikoisnaamio jonka muodostama kaasu imeytyy syvälle ihoon ja tuntuu ”kuplivana” iholla. Hoito on lähes kivuton, pientä nipistelyä voi tuntua. 

Carboksi-terapialla voidaan hoitaa tulehdusta syvällä ihossa. sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ihosta. Hoidolla saadaan rauhoitettua aknea sekä parannettua ihon omaa puolustuskykyä tulehduksia ja ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Hoito sopii erinomaisesti akne.- ruusufinni-ja couperosaiholle sekä kirkastusta kaipaavalle iholle (pigmentoitunut iho).

Hiilidioksidi aktivoi verenkiertoa, jolloin kuona-aineiden poistuminen ihosta nopeutuu, iho vaalenee ja kasvojen yleisväri kirkastuu.

Carboksi-terapia kosteuttaa myös ihoa tehokkaasti sekä edistää ihon omaa kosteustasapainoa.

Suositellaan sarjahoitoa alkuun 7-14 päivän välein.

Sarjahoidon hinta: 1 hoitokerta 79€ (sis. happo ja puhdistus) ja seuraavat hoitokerrat 69€ (sis.happo ja carboksinaamio).

Carboksinaamio voidaan yhdistää myös muihin laitehoitoihin alk.25€ lisähintaan.

Esim. Dermaplaning kuorinta ja carboksi naamio yht. 89€

Dermian tehoihonpuhdistus ja carboksi naamio yht. 99€

Dermiahoito (sis. puhdistus ja mikroneulaus) ja carboksi naamio yht. 124€

 

BTB13 Mikroneulaus ja neulaton mesoterapia 129€

Mikroneulaus ja mesoterapia on uusi, kolmivaiheinen BTB13 hoitomenetelmä. Hoito perustuu suomalaiseen, patentoituun innovaatioon, BTB13-yhdisteeseen, joka vaikuttaa sisällä soluissa solujen terveyteen, aineenvaihduntaan ja niiden uusiutumiseen.

Yhdisteellä on silminnähtäviä vaikutuksia ihossa. Ihosta tulee kiinteämpi, kirkkaampi, kosteutetumpi ja tasaisempi. Yhdessä kollageenin laatuun ja tuotantoon vaikuttavan mikroneulausmenetelmän kanssa BTB13-yhdiste hoitaa tuloksellisesti ihon ikämuutoksia, tasoittaa arpia, puhdistaa ihoa ja vähentää ihotulehdusta, vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ja heleyttää ihoa eliminoiden iholta väsymyksen merkkejä.

Mikroneulauksessa käytetään mikroneulauskynää, joka aiheuttaa ihon syvimpiin kerroksiin (hallitusti haluttuun syvyyteen 0,25 – 2,5mm) hienoja reikiä, ns. mikrovaurioita, jotka lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho vahvistuu ja tulee kimmoisammaksi. Lisäksi näitä mikroskooppisia neulakanavia myöten saadaan kuljetettua BTB13-soluaktivaattoria kohteeseen. Näin saadaan huipputehokas yhdistelmä ihon rakenteen vahvistamiseksi.

Mikroneulaus ja tehoaineiden imeytys kaulalle kasvojen mikroneulaushoidon yhteydessä 20€.

 

 

Dermaplaning -kuorintahoito alk.74€

Uutuus kasvojen kuorintahoito, joka suoritetaan erikoisterällä. Dermaplaning on täysin uusi toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman uloimman kerroksen poistamiseksi. Toimenpidettä suosivat myös plastiikkakirurgit maailmalla.

Dermaplaning poistaa kuorinnan yhteydessä myös usein häiritsevän kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi.

Hoito tekee ihon sileämmän näköiseksi. Ihosolujen uloimman kerroksen poistaminen auttaa myös tuotteiden imeytymistä ihoon.   Ihosolut eivät enää toimi suojana, vaan ovat esteenä muille toimenpiteille ja/tai tuotteille jolloin poistamalla kuollut solukko edesautetaan tuotteiden parempaa imeytymistä.

Hoidossa käytetään erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltua välinettä, jossa on steriili, kertakäyttöinen terä. Erityisvalmisteista instrumenttia käytetään ihon pintakerroksen hallittuun poistamiseen. Toimenpide suoritetaan turvallisesti pitäen terää 45 asteen kulmassa ja liikuttaen sitä ihoa vasten, aivan kuin parranajossa.

Dermaplaning-hoito on erittäin turvallinen koulutetun ihonhoidon ammattilaisen suorittamana. Hoito voidaan tehdä kasvoille kerran kuukaudessa. Hoidon jälkeen iho näyttää kirkkaalta ja elinvoimaiselta,  eikä hoidosta seuraa punoitusta tai kipua!

Hoitoa ei suositella tulehtuneelle iholle eikä aktiivisessa vaiheessa olevalle aknelle. Hoito tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle.

Hoito voidaan tehdä joko omana hoitonaan tai lisätä muihin kasvohoitoihin mm.mikroneulaus, Led-valohoito ym.

 

Mesoterapiahoidot

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma. Pistokset stimuloivat ihon fibroblasteja kollageenin uusiotuotantoon, jolloin iho kiinteytyy sisältäpäin. Toiseksi ihoon viedyt aktiiviaineet pääsevät toimenpiteen ansiosta juuri sinne, missä niitä tarvitaan.

Mesoterapian avulla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia. Hoito sopii kaikenikäisille ihmisille ja jokaiselle ihotyypille. Toimenpide sopii niin kasvojen kuin vartalonkin kaunistamiseen.

Kollageeni mesoterapia alk 250€    

Kollageeni injektoidaan medikaalisen neulauksen avulla suoraan dermiksen alueelle. Iän myötä kollageenin tuotanto ihossamme vähenee ja hidastuu jonka myötä mm. ihon elastisuus heikkenee, iho ohenee sekä ihoon syntyy vähitellen juonteita. Medikaalisen neulauksen avulla kollageeni saadaan juuri sinne missä sitä tarvitaan, aktivoimme ihosi oman kollageenituotannon toimimaan aktiivisemmin. Ihostasi tulee kaunis, heleä, tasainen ja juonteesi vähenevät/silottuvat.

Kollageenia (jauheena) tulisi myös syödä jokapäivä, kollageeni ravintolisä yhdistettynä mesoterapian kanssa auttaa saamaan erinomaisia tuloksia.

Kollageeni mesoterapiaa suositellaan ottamaan kuurina jotta saadaan paras ja pitkäkestoisempi lopputulos. Suositus on 3-4:n kerran sarjahoito 15 pvän välein.

Kollageeni mesoterapiaa voidaan tehdä mm. kasvoille, kaulalle, decoltelle ja käsille.

Hoidon hinta: 

kollageeniampulli 290€ 

Sarjahoidossa 250€/ampulli

+ 50€ jos lisätään hyaluroni ampulli kollageenin joukkoon.

Hyaluroni mesoterapia alk 150€

Ihoon injektoidaan samoin kuin kollageenimesterapiassa hyaluronia joka kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, hyaluroni paitsi kosteuttaa ihoa se myös siloittaa tehokkaasti hienoja pintajuonteita. Hoito voidaan tehdä joko omana kosteuttavana hoitona tai lisätä hyaluroni kollageenijauheen joukkoon jolloin hoidosta tulee vielä tehokkaampi, kiinteyttävämpi, ravitsevampi ja siloittavampi hoito. Suositellaan sarjahoitona.

Hoidon hinta:

hyaluroni ampulli 189€

Sarjahoidossa 150€/ampulli

 

Ejal40 -Biorevitalisaatiohoito  220€ 

Ejal40 on aivan uuden tyyppinen biorevitalisaatiohoito joka stimuloi tehokkaasti ihon kollageenituotantoa, kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, parantaa ihon elastisuutta, siloittaa ihon pintajuonteita ja tasoittaa ihon sävyä. Tuote sisältää puhdasta hyaluronihappoa erittäin suurina pitoisuuksina, hyaluronihappopitoisuus 40mg/2ml.

Valmistajan suositus on kaksi hoitoa kuukauden välein.

 

Infuzion system – hoito alk. 210€ 

Infuzion System® on patentoitu, ruotsalainen  hoitomenetelmä, joka on neulaton vaihtoehto injektiohoidoille. Hoito on kivuton (pientä pistelyä lukuun ottamatta). Puudutteita ei tarvita ja toipumisaikaa ei ole. Tulos on nähtävissä heti. Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjalla voidaan saavuttaa jopa kuusi kuukautta kestävä hoitotulos. Infuzion System® ei ole perinteinen kasvohoito vaan ennemminkin hoitotoimenpide. Toimenpiteessä yhdistyy injektiohoito sekä mesoterapia ilman neuloja/pistoksia.

Infuzion System® tuo luonnollista volyymia kasvoille.  Kasvojen linjat korostuvat ja ikääntymisen merkit pehmenevät. Ihosta tulee syväkosteutettu ja nuorekkaan hehkuva.

Hoito voidaan kohdistaa myös silmienympärysihon tummuuteen sekä juonteisiin. Mentelmä ei sovi silmäpussien hoitoon täyteläisyyttä tuovan vaikutuksensa vuoksi.

Hoitosuositus 3:n kerran sarjahoito n.1 viikon välein yht. 550€

1 hoitokerta 220€/ 2 hoitokerta 220€/ 3 hoitokerta 110€

Hoitotuloksia:

 

Hollywood peeling (Hollywood black peel) 129€

 • Huipputehokas maailmalla suosittu kasvohoito.
 • Loistava hoitomuoto aknearville, suurentuneille ihohuokosille, pigmenttimuutosten vaalentamiseen, rasvoittuvan ihonhoitoon sekä tulehtuneen ihon rauhoittamiseen.
 • Hoito sopii erinomaisesti häivyttämään ihon ensimmäisiä vanhenemisen merkkejä, kuten ryppyjä tai juonteita, tekee ihosta tasaisemman, kiinteämmän ja elastisemman.
 • Iho näyttää todella hyvältä, eikä siinä esiinny samanlaista ärsytystä kuin kemiallisen kuorinnan jälkeen
 • Hoitoa suositellaan 2-5 kerran sarjana ihon kunnosta ja ongelman laajuudesta riippuen.
 • Hoito voidaan toteuttaa kaikkina vuoden aikoina.
 

Silmänympärysihonhoito 39€

Sis. silmänympärysihon mikroneulauksen, naamion sekä voiteen

Silmänympärysihonhoito muun kasvohoidon yhteydessä 20€

 

Radiofrekvenssihoidot kasvoille alk.79€

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Rf-hoito sitoo tehokkaasti kollageenisäikeitä takaisin yhteen ihon syvimmästä kerroksesta asti.Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Pienentää myös ihohuokosia tehokkaasti.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidoilla yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Kaula-ja decoltealueen Rf-hoito kasvojen Rf- hoidon yhteydessä 20€ (ilman muuta hoitoa 59€ 30min.)

 

LED-Valohoito 39€

Sis. pelkkä valohoito max. 20 min.

LED-Valohoito 69€

Sis. puhdistus, hapotus, led-valohoito max. 20 min, naamio, seerumi ja voide. 

Hoidossa käytettävä led-valonväri sekä tuotteet valitaan tarpeen/ongelman mukaan.

Led-Valohoitoa voidaan käyttää moniin eri ihon ”ongelmiin” mm. akne, ruusufinni, punoitus, pigmenttimuutokset sekä ihon kiinteyttämiseen ja kirkastamiseen.

LED-valo stimuloi soluja, joita kutsutaan fibroplasteiksi. Solut tuottavat kollageenia, joka lisää ihon elastisuutta. 

Punainen valo stimuloi ihon uudistumista ja kollageenin tuotantoa, kun sininen valo puolestaan auttaa hillitsemään ihon tulehdusreaktiota kuten aknea ja ruusufinniä. LED-valohoito on turvallista ja kivutonta.

Led-Valohoito voidaan lisätä moneen kasvohoitoon tehostamaan hoidon vaikutusta, Led-Valohoito lisäpalveluna muun kasvohoidon yhteydessä  20€.

 

Hydroxy38 happohoito (kemiallinen kuorinta) alk. 79€

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita menetelmiä monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon. Kemialliset kuorinnat mahdollistavat nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Happohoidoidot ovat myös mitä parhaimpia hoitomuotoja ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen sekä nuorentamiseen. Kemiallisten happokuorintojen tarkoituksena on paitsi uudistaa ja kosteuttaa, usein myös kiinteyttää ihoa. 

Milloin kemiallista kuorintaa ei voida tehdä?

 • rikkinäiselle iholle
 • akuuttivaiheessa olevat ihosairaudet psoriasis tms.
 • herpes (aloita sisäinen, ehkäisevä lääkitys 2 pvä ennen kuorintaa)
 • Roaccutan-kuuri (hoito mahd. 6kk kuurin loputtua)
 • raskauden aikana

Riippuen ihotyypistä ja ongelmasta on mahdollista valita tehokkaampi tai miedompi menetelmä. Hoitomenetelmä valitaan aina yhdessä ammattilaisen kanssa. Haluttujen tuloksien saamiseksi kemiallista happokuorintaa suositellaan vähintään 3-6 kerran sarjahoitona, 21 päivän välein. 

Kemiallisen happokuorinnan jälkeisenä päivänä iho voi olla turvonnut ja punoittava. 

Kemiallisen kuorinnan jälkeen ei saa:

 • ottaa aurinkoa tai käydä solariumissa 4vko
 • käyttää muita kuin suositeltuja ihonhoitotuotteita
 • käydä saunassa tai uimassa 48h
 • harrastaa intensiivistä fyysistä liikuntaa, sillä hikoilu saattaa aiheuttaa iholle vesirakkuloita 48h.
 • poistaa ihokarvoja hapotetulta alueelta 48h

 

imgres

 

Luonnonkosmetiikkasarjan hoidot – Alissi Brontë

 

Kultakasvohoito 99€               

Kiinteyttävä, kirkastava, heleyttävä ja kosteuttava ihanan ylellinen kasvohoito jossa käytetään erittäin laadukkaita kultaa sisältäviä raaka-aineita. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, rentouttavan hieronnan kasvoille sekä voiteen.

”Kaunis morsian” hemmottelukasvohoito 79€

Hoito ei sisällä tehokasta puhdistusta jolloin hoidon voi tehdä aivan häiden alla morsiamen stressiä helpottamaan rentoutumalla ihanassa hemmottelevassa hoidossa. Tämä hoito sopii erinomaisesti hoidoksi häämeikin pohjalle jolloin meikki pysyy paremmin ja iho näyttää kauniimmalle. Hoito sisältää kevyen puhdistuksen, kuorinnan, kirkastavan/heleyttävän naamion sekä ihanan rentouttavan hieronnan kasvoille sekä voiteen.

Aikuisen naisen kiinteyttävä erikoiskasvohoito 129 €

Kiinteyttävä, napakoittava, uudistava ja ravitseva tehohoito aikuiselle naiselle. Hoidossa käytetään erittäin laadukkaita raaka-aineita. Hoitoon sisältyy hieronta sekä kohottava/”liftaava” naamio.

Diamond Gold 24-karaatin kultakasvohoito 139€

Tämä yleellinen kasvohoito uudistaa ja tasapainottaa ihoa. Se ravitsee, kirkastaa ja heleyttää. Hoito tekee ihosta hohtavan ja tasaisen siinä käytettävän kullan ansiosta. Hoito vähentää juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon väriä sekä vähentää stressiä. Lisäksi hoito poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja muita epäpuhtauksia ihon pinnalta. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy hieronta, kultalevyt ja kultanaamio mikä sisältää timanttipölyä, helmiäistä ja 24-karaatin kultaa.

 

Muut

Kulmien muotoilu 10€
Ripsien kestovärjäys 15€ (muun palvelun yhteydessä)
Kulmien kestovärjäys + muotoilu 15€ (muun palvelun yhteydessä)
Ripsien ja kulmien kestovärjäys + muotoilu  30€ (muun palvelun yhteydessä)

 

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.