+358 44 293 5100

Plasmahoidot

Plasmahoidot

Plasmahoito on erittäin tehokas hoitomuoto ihon kiinteytykseen ilman plastiikkakirurgisia leikkauksia.
Plasmahoidossa muodostetaan pienenpieni plasmavälähdys/salama ihon ja laitteen välille ilman, että laitteen hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä salaman energian kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns.plasmaa, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa. Hoito aktivoi myös ihon tuottamaan kollageenia ja terveitä soluja erittäin tehokkaasti jonka seurauksena prosessi jatkuu ihossa vielä n.3kk hoidon tekemisen jälkeenkin. Hoidon tuloksia voidaan nähdä jo välittömästi, mutta lopullinen tulos vasta 3kk kuluttua.  Joissakin tapauksissa hoito kannattaa uusia 1-2 kertaa hyvän lopputuloksen saamiseksi, lopputulos säilyy ihossa n.2 vuotta.
Hoitoa käytetään roikkuvaan ihoon ylä- ja alaluomilla, juonteisiin silmien ja huulten ympärillä sekä otsan juonteisiin, kaulalle, korvienjuonteisiin, leukalinjaan ns. ”hamsteripusseihin”, kaksoisleukaan sekä nasolabiaali juonteisiin. Laitteella voidaan myös poistaa pigmenttimuutoksia ns. maksaläiskiä iholta sekä luomia.
Hoidossa iho puudututetaan, sillä plasmasalama aiheuttaa iholle runsaasti lämpöä.
Hoitokohtaan muodostuu pieni vaalea  rupi 3-7 päiväksi.

 

Hoidot teemme erittäin laadukkaalla ja turvallisella plasmaliner laitteella, jolla hoidon tekeminen on turvallista ja hoito menee juuri oikeaan kohtaan ihossa ilman, että tarvitsee pelätä liian tehokasta (palovammat, ihon syvempien osien vaurioituminen, arpikudos jne.) tai tehotonta hoitoa (plasmasuihku jää liian pintaan eli epidermikseen). Tästä kertoo se, että laitteemme on saanut ainoana plasmalaitteena maailmassa TUV-laatutakuu merkinnän. 
Hoitoja liikkeessämme tekee koulutettu plasmaliner hoitaja/ihoterapeutti Katja Puustinen.

 

Lisää tietoa hoidosta löytyy alempaa kuvien jälkeen.

 

Hoitoa ei valitettavasti pystytä tekemään kaikille, on joitakin sairauksia ja lääkityksiä jolloin hoitoa ei voida tehdä.
mm. diabetes, onkologiset sairaudet, ihosairaudet (psoriasis, vitiligo), rytmihäiriöt, sydämentahdistin, epilepsia, hiv, hepatiitti, sairaudet jotka vaikuttavat haavojen paranemiseen ja hermosairaudet.
Lääkkeitä joiden käytön myötä hoito ei myöskään onnistu on mm. jatkuva kortisonilääkitys, asperiinin jatkuva käyttö, verenohennuslääkkeet.
On myös tiettyjä muita hoitoja joiden jälkeen voi joutua odottamaan joitakin viikkoja ennen kuin plasmahoito voidaan tehdä mm. botoxhoidot, mesolangat, rf-hoito jne.
Jos olet flunssassa odota rauhassa paraneminen ja tule sitten, myös raskaana olevat ja imettävät joutuvat odottamaan (3kk imetyksen loputtua voidaan hoitaa).
Jos käsittely tehdään huulen alueelle ja olet taipuvainen herpeksen puhkeamiseen, aloita estolääkitys n.2 pvää ennen hoitoon tuloa.
Hoitoon tullessasi vältä hoitopäivänä kahvin -ja teen juomista, ibuprofeiinin käyttöä, omega-3 valmisteet tauolle n. viikkoa aiemmin sekä energiajuomia.

 

Jos kiinnostuit plasmahoidosta, varaa aika ILMAISEEN konsultaatioon jossa käymme hoidon yhdessä läpi sekä pohdimme sopiiko hoito juuri sinulle sekä mitkä alueet hoidetaan (jos vähänkään mietit voidaanko hoito tehdä sinulle, varaa aika myös silloin konsultaatioon niin keskustelemme asiasta yhdessä). Annamme asiakkaalle tarkat kotihoito-ohjeet joita asiakkaan tulee noudattaa tarkasti.

 

HINNASTO:

Yläluomet 270€
Alaluomet 270€
Silmäkulman juonteet ”harakanvarpaat” 220€
Otsan juonteet ja liftaus 260€
Sibelius juonteet 220€
Huulen alueen juonteet 180€
Suupielen juonteet ”marionetit” 240€
Nasolabia juonteet 240€
Nasolabia juonteet ja huulen alueen juonteet yht. 295€
Korvan alueen juonteet 190€
Leukalinja ”hamsterinpussit” 300€
Leukalinja ja korvan alueen juonteet yht. 395€
Kaksoisleuka 295€
Koko kaulan kiinteytys 495€
Pigmenttiläiskät ja luomet 30€/kpl (kysy kokonaishinta hoidolle)

 

Kasvojen yläosan käsittely 695€
sis. ylä-ja alaluomet, silmäkulman juonteet ”harakanvarpaat”, otsan juonteet ja liftaus, sibelius juonteet
Kasvojen alaosan käsittely 495€
sis. nasolabiat, huulen alueen juonteet ja suupielen juonteet ”marionetit”

 

Toivomme, että arvostat työtämme ja jos estyt tulemasta varaamaasi palveluun niin perut aikasi viimeistään 24h aiemmin. Perumattomasta ajasta veloitamme 50% varaamasi palvelun hinnasta. Peruutukset VAIN soittamalla!