+358 44 293 5100

Kestopigmentoinnit

Kulmien 3D-pigmentoinnit, pigmentointirajaukset huulille ja silmäluomille! Kysy lisää kestopigmentoinneista liikkeestämme!kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi on ikään kuin kestomeikkaus. Siinä joko kulmat, huulet tai silmien rajaukset piirretään ihoon tatuointikonetta muistuttavalla kynämäisellä laitteella. Pigmentointi ei kuitenkaan ole tatuointi: ero on siinä, että tatuointiväri viedään ihon verinahkaan, jossa se koteloituu ja ajanmyötä myös hieman leviää. Pigmentointivärinä käytetty mineraaliväri taas viedään ihon uloimpaan, uusiutuvaan kerrokseen. Näin ollen se ei ole tatuoinnin tapaan ikuinen, vaan kuluu iholta 1-5 vuodessa ja pysyy koko tuon ajan tarkkarajaisena.

 

3D-tekniikassa jäljitellään asiakkaan omia kulmakarvoja, jolloin lopputuloksesta saadaan mahdollisimman aidon ja luonnollisen näköinen. 3D-tekniikassa kulmakarvat piirretään karva kerrallaan. Tekniikalla voidaan tuuheuttaa omia kulmakarvoja, tummentaa haalistuneita tai muutoin liian vaaleita kulmakarvoja.

Hinnat:

3D-kestopigmentointi kulmakarvoille (käsityönä) 220 €

Vahvistus pigmentointi (6-10 viikon päästä) 100€

Kulmakarvojen ja silmienrajauksien kestopigmentointi laitteella 270 €

Vahvistus pigmentointi (4 viikon päästä) 130 €

Huulten pigmentointi 250€/kerta

Kestopigmentointien vahvistus 1-2 vuoden päästä 169€ (ei koske huulten pigmentointia)

 


Toivomme, että arvostat työtämme ja jos estyt tulemasta varaamaasi palveluun niin perut aikasi. Perumattomasta ajasta veloitamme 50% varaamasi palvelun hinnasta. Peruutukset VAIN soittamalla!

Kuvia kestopigmentoinneista löydät täältä!