+358 44 293 5100

Kestopigmentoinnit

Kulmien ”3D- microblading” pigmentoinnit, pigmentointirajaukset huulille ja silmäluomille! Kysy lisää kestopigmentoinneista liikkeestämme!

 

Mitä microblading on?

Microblading-tekniikka on kulmamuotoilua, jossa kulmat pigmentoidaan. Näin niistä pyritään saamaan luonnolliset, pitkään kestävät ja juuri omiin kasvoihin sopivat. Jokainen karva piirretään yksitellen. Kulmien teko koostuu neljästä osa-alueesta: muotoilusta, itse toimenpiteestä, jälkihoidosta sekä vahvistuskäynnistä.

1. Muotoilu tehdään hyvin tarkkaan. Kulmakarvat mitataan kasvojen muodon mukaan. Ajatuksena on saada niistä keskenään symmetriset. Tässä vaiheessa voi esittää omia toiveita tai näyttää kuvia haluamistaan kulmista. Kulmien ääriviivat piirretään ensin kulmakynällä. Kun sopiva muoto on löytynyt, aloitetaan muotoilu.

2. Microblading-toimenpiteessä käytetään steriilejä mikroskooppisen pieniä erikoisteriä, jotka läpäisevät ihon pintakerroksen. Ihoon vedetään terällä pieniä viiltoja, jotta väripigmentti pääsee sen sisään. Väri valitaan omaan ihoon ja hiuksien sävyyn sopivaksi. Tarjolla on useita ruskean sävyjä, kylmiä ja lämpimiä. Mustaa ei yleensä käytetä kulmien pigmentoinnissa.

Kulmien tekemiseen varataan noin kaksi tuntia ja aikaan sisältyy valmistelu ja kulmien muotoilu. Microblading saattaa sattua hieman, mutta kipu riippuu omasta kipukynnyksestä. Jos kipu on kovaa, voidaan käyttää puudutusainetta.

3. Kulmien paraneminen kestää 7-10 päivää. Aluksi iho saattaa hieman punoittaa, ja kulmien väri voi ensimmäisen viikon aikana jopa tummua. Tätä ei kannata pelästyä, sillä väri alkaa vaaleta sen jälkeen. Kulmat ovat ensimmäisen kerran jälkeen vasta ns. ”raakavedokset” jonka vuoksi vahvistuskerta on ehdoton.

Paranemisvaiheen aikana kulmiin syntyneisiin pieniin haavoihin muodostuu usein rupea ja iho alkaa hilseillä. Rupia ei saa raapia pois ja kulmien turhaa koskettelua tulisi välttää tulehdusriskin takia. Kulmia on tärkeää rasvata säännöllisesti hoitovoiteella.

Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: 1) ihon pintakerroksen parantuminen; 2) kuolleen ihon kuoriutuminen; 3) pigmentin väheneminen.
2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. Älä epäröi kysyä meidän microblading -ammattilaisilta lisää näistä vaiheista.

4. Noin 6-10 viikon kuluttua toimenpiteestä tehdään kulmien vahvistus. Ensimmäisen kuukauden aikana pigmentti saattaa hävitä joistain kohdista, joten vahvistuskäynnillä korjataan nämä kohdat.

Kuinka pitkään microblading-kulmat pysyvät?

Microblading-tekniikalla tehdyt kulmat kestävät noin 12 kuukautta. Pysyvyys on kuitenkin yksilöllistä. Se riippuu muun muassa ihotyypistä. Esimerkiksi hyvin rasvaisella iholla pigmentti ei pysy niin hyvin kuin kuivalla. Kestoa ei voi ennustaa etukäteen. 

Kenelle ne sopivat?

Jos olet kyllästynyt meikkaamaan kulmiasi tai omien kulmakarvojesi muoto ja paksuus eivät miellytä sinua, microblading voi olla hyvä vaihtoehto.

Kaikille microblading ei kuitenkaan sovi. Käsittelyä ei suositella, jos olet raskaana, imetät, sinulla on diabetes tai jokin lääkekuuri, kuten antibiootit, verenohennuslääkkeet tai aknen hoitoon tarkoitettu isotretinoiini-lääkitys. Myös jotkut sairaudet, kuten verenvuototauti, estävät microblading-kulmien ottamisen.

Miten microblading eroaa tatuoinnista?

Microblading-tekniikkaa ei pidä sekoittaa tatuoituihin kulmiin, vaikka lopputulos näyttääkin hieman samalta.

Microblading-tekniikassa väripigmenttiä laitetaan ainoastaan ihon pintakerroksen alle, kun tatuointi tehdään syvemmälle. Lisäksi tatuoinneissa käytettävät pigmentit ovat erilaisia ja ne saattavat ajan kuluessa muuttaa väriään esimerkiksi sinertäväksi tai punertavaksi.

Microblading-tekniikassa on myös mahdollista tehdä tarkempaa jälkeä, sillä tatuoinnissa pigmentit lähtevät helposti leviämään, jolloin lopputuloksesta voi tulla epätasainen.

Annamme jokaiselle hoidon jälkeen tarkat kotihoito-ohjeet joita tulee noudattaa, kotihoito on asiakkaan omalla vastuulla.

 

Hinnat:

”3D microblading” kestopigmentointi kulmakarvoille (käsityönä) 220 €

Vahvistus pigmentointi (6-10 viikon päästä) 100€

Kulmakarvojen ja silmienrajauksien kestopigmentointi laitteella 270 €

Vahvistus pigmentointi (4 viikon päästä) 130 €

Huulten pigmentointi 250€/kerta

Kestopigmentointien vahvistus 1-2 vuoden päästä 169€ (ei koske huulten pigmentointia)


Toivomme, että arvostat työtämme ja jos estyt tulemasta varaamaasi palveluun niin perut aikasi. Perumattomasta ajasta veloitamme 50% varaamasi palvelun hinnasta. Peruutukset VAIN soittamalla!

Kuvia kestopigmentoinneista löydät täältä!