+358 44 293 5100

Kestopigmentoinnit

Kulmien pigmentoinnit eri tekniikoilla, pigmentointirajaukset huulille, huulien kevytsävytys ja rajaukset silmäluomille ammattitaidolla.

Kysy lisää kestopigmentoinneista liikkeestämme!

Kulmakarvojen pigmentointi tekniikoita liikkeessämme ovat:

Microblading

Karvatekniikalla käsityönä tehdyt kulmat, lopputulos erittäin luonnollinen.

Ombre powder

Laitteella tehdyt häivytetyt, liukuvärjätyt, puuterimaiset kulmat.

Combo

Tässä yhdistyvät molemmat yllämainitut tekniikat, osa kulmasta tehdään karvatekniikkaa käyttäen ja lopuksi kulma väritetään laitetta käyttäen (ombre powder).

Kaikissa tekniikoissa tulee tehdä vahvistus 6-10 viikon päästä, yleensä vahvistuskertoja on 1-2 riippuen kuinka väri ottaa ihoon (tähän vaikuttaa monet eri asiat mm.kotihoito, ihotyyppi)

Kulmien tekemiseen varataan aikaa noin kaksi tuntia ja aikaan sisältyy valmistelu ja kulmien muotoilu. Kulmat piirretään ensin ja sinä hyväksyt mallin ennen pigmentoinnin aloittamista. Pigmentointi on lähes kivutonta hellävaraisten tekniikoiden ansiosta, mutta kipu yleensä riippuu jokaisen omasta kipukynnyksestä. Jos kipu tuntuu sietämättömälle käytämme silloin puudutusainetta.

Kuinka valmistautua pigmentointiin/mitä tulee ottaa huomioon?

 • Iho/kulmat kannattaa kuoria muutamaa päivää ennen ennen pigmentointiin tuloa.
 • Voit meikata kulmasi normaalisti pigmentointiin tullessa.
 • Kulmakarvojen nyppimisen voit jättää meille.
 • Ethän tule päihtyneenä?
 • Ethän tule flunssaisena?
 • Vältä kofeiinituotteita pigmentointipäivänä.
 • Vältä alkoholia 48h ennen käsittelyä, vältä myös verenohennuslääkkeitä sekä asperiinia.
 • Jätä omega 3 rasvahappo lisäravinteet tauolla 2 viikkoa ennen käsittelyä.
 • Ennen pigmentointiin tuloa/aikaa varatessasi ilmoitathan jos sinulla on vanhat pigmentoinnit pohjalla.

Sopiiko pigmentointi minulle?

Pigmentointi sopii lähes kaikille perusterveille aikuisille.

Pigmentointia ei voida tehdä sinulle jos:

 • olet alle 18-vuotias
 • olet raskaana tai imetät, vähintään 2 kk imetyksen päätyttyä voidaan suunnitella pigmentointien tekoa (hormoonit vaikuttavat pigmentoinnin pysyvyyteen yms)
 • sinulla on flunssa tai muu tulehdus päällä
 • käytät verenohennuslääkkeitä
 • sinulla on vahva jatkuva kortisoonilääkitys
 • olet Ruacuttan-kuurilla (viimeisimmästä hoidosta tulee olla kulunut 12kk)
 • olet syöpähoidoissa (viimeisimmästä hoidosta tulee olla kulunut 12kk)
 • sairastat AIDS:ia tai sinulla on HIV-tartunta
 • sinulla on diabetes
 • sairastat verenvuototautia tms ihosairautta
 • jos sinulla on keloidi tai muu arven liikakasvu
 • Tarvitset lääkärin luvan pigmentointiin jos sinulla on vahva verenpainelääkitys

Pigmentoinnin paranemisprosessi

Uusi pigmentointi EI OLE VALMIS vielä ensimmäisen tekokerran jälkeen vaan se vaatii AINA vähintään yhden vahvistuskäynnin.

Kulmien paraneminen kestää 7-10 päivää. Aluksi iho saattaa hieman punoittaa, ja kulmien väri voi ensimmäisen viikon aikana jopa tummua. Tätä ei kannata pelästyä, sillä väri alkaa vaaleta sen jälkeen. Kulmat ovat ensimmäisen kerran jälkeen vasta ns. ”raakavedokset” jonka vuoksi vahvistuskerta on ehdoton.

Paranemisvaiheen aikana kulmiin syntyneisiin pieniin haavoihin (microblading tekniikka) muodostuu usein rupea ja iho alkaa hilseillä. Rupea ei saa raapia pois ja kulmien turhaa koskettelua tulisi välttää tulehdusriskin takia. Kulmia on tärkeää rasvata säännöllisesti hoitovoiteella.

Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: 1) ihon pintakerroksen parantuminen; 2) kuolleen ihon kuoriutuminen; 3) pigmentin väheneminen.
2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. Älä epäröi kysyä meidän pigmentointi -ammattilaisilta lisää näistä vaiheista.

Noin 6-10 viikon kuluttua toimenpiteestä tehdään kulmien vahvistus. Ensimmäisen kuukauden aikana pigmentti saattaa hävitä joistain kohdista, joten vahvistuskäynnillä korjataan nämä kohdat. Vahvistukäynnillä lisätään väriä sekä korjataan vielä muotoa tarvittaessa. Älä pitkitä vahvistuskäynnille tuloa liian pitkälle sillä pysyvyyden vuoksi on tärkeää tehdä vahvitus 6-10 viikon kuluttua.

Kuinka pitkään pigmentoinnit pysyvät kulmissa?

Microblading-tekniikalla tehdyt kulmat kestävät noin 12 kuukautta. Pysyvyys on kuitenkin yksilöllistä. Se riippuu muun muassa ihotyypistä. Esimerkiksi hyvin rasvaisella iholla pigmentti ei pysy niin hyvin kuin kuivalla. Kestoa ei voi ennustaa etukäteen. Ombre ja powder tekniikalla tehdyt kulmat ovat pysyvyydeltään lähes sama kuin microblading tekniikalla tehdyt kulmat eli n. 1-1,5 vuotta riippuen ihotyypistä.

Annamme jokaiselle hoidon jälkeen tarkat kotihoito-ohjeet joita tulee noudattaa, kotihoito on asiakkaan omalla vastuulla.

Hinnat:

Microblading-kulmakarvat  (käsityönä) 219€

1 Vahvistus (6-10 viikon päästä) 100€

2 vahvistus tarvittaessa 80€

Ombre powder kulmakarvat (laitteella) 249€

1 vahvistus (6-10 viikon päästä) 130€

2 vahvistus tarvittaessa 100€

Combo kulmakarvat (laitteella ja käsityönä yhdistettynä) 269€

1 vahvistus (6-10 viikon päästä) 130€

 2 vahvistus tarvittaessa 100€

 

Kestopigmentointien vahvistus 1-2 vuoden päästä 169€ käsityönä tehtynä (ei koske huulten pigmentointia).
Kestopigmentointien vahvistus 1-2 vuoden päästä laitteella tehtynä 189€ (ei koske huulten pigmentointia).

 

Jos olet ottanut pigmentoinnit jossakin muussa liikkeessä pyydämme käymään liikkeessämme jotta voimme antaa tarkan hinnan vahvistukselle.

 

Eyeliner rajaukset silmäluomille:

Lashliner (ohut rajaus ripsien väliin) 200€

Vahvistus 150€

Eyeliner (näyttävämpi ja vahvempi rajaus) 250€

Vahvistus 150€

Sumu eyeliner (eyeliner varjostuksella) 250€

Vahvistus 200€

 

Huulten pigmentointi 250€/kerta

 

Jos olet ottanut pigmentoinnit jossakin muussa liikkeessä pyydämme käymään liikkeessämme jotta voimme antaa tarkan hinnan vahvistukselle.

 

Colortune-huulten kevytsävytys 150€

iColor Colortune on todella kevyt ja luonnollinen huulten sävytys. Sävy on kevyt ja samalla huulia hoitava. Väri sisältää öljyä, joka hoitaa ja kosteuttaa huulia. Huulet tuntuvat vielä kuukaudenkin jälkeen pehmeiltä.

Huulien tuunaus sopii sellaiselle, joka ei halua näyttävää pigmentointia, ei halua, että väri pysyy kauan, eikä halua muuttaa huulien muotoa.

Colortunella saat kevyen sävyn huuliin (syventää huulien omaa väriä), se kestää 6-8 kklähes kivuton toimenpidevanhan pigmentoinnin uudistaminen käy nopeasti ja helposti, helpotusta arjen meikkaamiseen eikä vaadi vältämättä vahvistuskäyntiä.

Tämä on uusi pigmentointimenetelmä. Uusi tapa tehdä. Tällä menetelmällä ei tehdä rajausta vaan koko huuli käsitellään kevyesti. Saat huolitellun näköiset huulet. Sipaiset huulirasvaa tai huulikiiltoa, muuta et tarvitse.

Huulienhoito pigmentoinnin jälkeen on helppoa. Bepanthen rasvaa huuliin, ei saunaa 5-6 päivään, ei pusuttelua eikä hikoilua. Huuliin saa koskea vain puhtailla käsillä.

Jos haluat näyttävät huulet, huulien symmetrisyyden korjausta tai pitkäkestoisen tuloksen, käänny silloin normaalin pigmentoinnin puoleen.

Colortuneen ei ole ikärajaa. Asiakkaina ovat niin nuoret kuin yli 70-vuotiaatkin leidit.

 

Jos sinulle tulee kysyttävää niin olethan yhteydessä tekijöihimme 044 2935100/ Hanna ja Veronica.

Kuvia tekemistämme pigmentoinneista löydät joko facebook sivuiltamme (veronican työt ja Hannan työt) sekä instagramista @browsbyveronica ja @luxurybeatytreatments.

 

 

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.