+358 44 293 5100

Kosmetiikkamyymälä

imgres

Alissi Brontë – vaikuttavaa, korkealaatuista, luonnonmukaista, huipputeknologista kosmetiikkaa, jossa luonnonmukaiset, orgaaniset ja ekologiset ainesosat.

Alissi Bronte kosmetiikka on sinulle jos etsit kosmetiikkaa ilman mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajuste- ja väriaineita,parafiineja, silikoneja, alkoholeja,formaldehydin vapauttajia, geenimuunneltuja organismeja, eläinkokeita, säteilyä ja saasteita ympäristölle.

Alissi Bronte sen sijaan sisältää luonnollisia&käsittelemättömiä ainesosia, kukkaisvettä, luonnonmukaisia lääkitseviä kasveja, puhtaita eteerisiä öljyjä, luonnollisia sokereita, tasapainottavia ja suojaavia vaikutuksia iholle, näkyviä ja pitkäkestoisia uudistavia vaikutuksia, eivät aiheuta näppyjä tai mustapäitä ja kierrätettävät pakkaukset.

Alla olevasta linkistä löydät Alissi Bronte kotihoitotuotteet, tuotteet saatavilla myymälästämme.

 http://www.universalbeauty.fi/images/Alissibrontekultainenkirjasuomeksi.pdf

 

DERMIASOLUTION

Dermia Solutions -tuotteet ovat dermaseuttisia tuotteita, jotka eivät vain hoida ihoa, vaan myös korjaavat sitä.

 

isadora

Kosmetiikkasarja IsaDora edustaa viimeisimpiä trendejä, korkeinta laatua ja kosmetiikan uusinta tuotekehitystä. IsaDoran kattava valikoima värikosmetiikkaa sopii myös herkkäihoisille ja allergisille, sillä tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja. Korkea laatu, tuotteiden turvallisuus ja trendikkäät kausikokoelmat kohtuulliseen hintaan ovat IsaDoran toiminnan ydin. Sipaise luomillesi kauden tyylikkäimpiä luomivärisävyjä ja säväytä upeilla trendikynsillä! IsaDoran valikoimista löydät kaikki, mitä tarvitset upeaan meikkiin.