+358 44 293 5100

Ripset ja kulmat

 

Ripsien kestotaivutus

 

Lashlift on ripsien kestotaivutus käsittely jonka avulla omat ripsesi taivutetaan vain tyvestä, jolloin ripsesi näyttävät pidemmiltä ja katseesi aukeaa kauniisti. Käsittely pysyy ripsissä omien ripsien jäykkyydestä ja ripsien uusiutumisesta riippuen 4-8 viikkoa.

LashBotox (tehohoito) on ripsiä suojaava seerumi/keratiinisuoja joka pidentää ja vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille lisää volyymiä. LashBotox käsittely tehdään viimeiseksi Lashlift ja kestovärjäyksen jälkeen.

 

Ripsien kestotaivutus, ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä tehohoito 85 €   

Ripsien kestotaivutus,  kestovärjäys ja tehohoito 74€     

Ripsien kestotaivutus, kestovärjäys, tehohoito sekä kulmakarvojen laminointi ja kestovärjäys 100€                                                                                                     

Kotihoito-ohjeet:

Kestotaivutuksen jälkeen ripsiä EI SAA KASTELLA 24h sekä saunominen on myös kielletty.  Älä myöskään käytä ripsiväriä seuraavaan 24h.

 

Brow lift – Kulmakarvojen laminointi 

Kulmakarvojen laminointi on palvelu jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Käsittelyn yhteydessä kestovärjäämme myös kulmakarvasi.

Kulmien laminointi muuttaa hieman karvan tekstuuria jolloin ne pysyvät paremmin paikallaan sekä ovat helpommin hallittavissa.

Kulmien laminointi tekee kulmakarvoistasi huokoisemmat joten kestoväri tarttuu niihin normaalia vahvemmin. Kulmasi saattavat olla aavistuksen tummemmat 1-2 päivää palvelusta, kunnes peset kulmasi käsittelyn jälkeen (24h). Suosittelemmekin ottamaan käsittelyn n. 4 päivää ennen tärkeää menoa.

Öljyn säännöllinen käyttö kulmissa tekee kulmiin öljykalvon, jolloin laminoinnin vaikuttavat aineet eivät pääse välttämättä vaikuttamaan yhtä tehokkaasti ja lopputulos voi jäädä laimeammaksi. Suositusten mukaan öljypitoisten tuotteiden käyttö kulmissa tulisi lopettaa jo 4-8 viikkoa ennen laminoinnin tekemistä. Öljyä ei myöskään suositella käyttämään huoltovälien aikana. 

Kulmat joissa karvan määrä on vähäinen ei välttämättä saada toivottua tuuheampaa lopputulosta.

Kulmien laminointi voidaan tehdä uudelleen 8 viikon välein. Laminointi uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusyklistä.

Kotihoito-ohjeet:

Kulmia EI SAA PESTÄ EIKÄ MEIKATA ensimmäiseen 24-48 tuntiin, sillä se heikentää kulmien laminoinnin vaikutusta sekä saattaa kuivattaa karvaa.

Huom! Jos syöt lisäravinteita jotka vaikuttavat karvan kasvuun saattaa laminointi kestää kulmissa oletettua lyhyemmän aikaa.

Laminointi ei palaudu 8 viikon aikana vaan ns. kasvaa ulos kun kulmakarvasi kasvavat ja uusiutuvat. Kulmakarvojen elinkaari on 8-12 viikkoa.

Kulmien laminointi Brow lift ja kestovärjäys omana palvelunaan 49€

Kulmien laminointi Brow lift ja kestovärjäys muun palvelun yhteydessä 30€

Ripsien kestotaivutus, kestovärjäys, tehohoito sekä kulmien laminointi ja kestovärjäys 100€

 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Kulmien muotoilu 10€ 
Ripsien kestovärjäys 20€ 
Kulmien kestovärjäys + muotoilu 20€ 
Ripsien ja kulmien kestovärjäys + muotoilu  35€   

Muun palvelun yhteydessä:   

Ripsien kestovärjäys 15€

Kulmien kestovärjäys + muotoilu 15€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys + muotoilu 30€

 

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.