+358 44 293 5100

Jalkahoidot

Liikkeessämme on kaksi ammattitaitoista jalkahoitajaa, toinen heistä on terveydenhuollon ammattilainen Terttu Makkonen. Terttu Makkonen on pitkänlinjan jalkahoitaja joka on erikoistunut monisairaiden jalkojen hoitoon mm. diabetikoiden, reumapotilaiden sekä monisairaiden jalkojen hoito. Jalkahoitajamme Terttu Makkonen tekee jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kartoituksen mitä jalkasi tarvitsevat ja hoitaa ne sen tarpeen mukaan. Terttu panostaa hoidoissaan enemmän jalkojen hoitamiseen kuin hemmotteluun.

Toinen jalkahoitajamme on ekokosmetologi/Sky-kosmetologi Virva Laitinen, Virva panostaa enemmän hemmotteluun ja hierontoihin hoidoissaan joten jos kaipaat enemmän rentoutumista niin silloin Virva on oikea valinta.

Hoitavat jalkahoidot:

1 tunti 49€

1,5 tuntia 64€

 

Hemmottelujalkahoidot:

 

Höyhenen keveys 75€

Hoito sisältää kylvyn, kovettumien hoidon, kynsien leikkauksen,
kynsinauhojen hoidon, kosteusvoiteen, jalkojen ja säärien hieronnan
sekä halutessasi kynsien lakkauksen.

Perusjalkahoito 59€

Hoito sisältää kylvyn, kovettumien hoidon, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoito ja kosteusvoiteen imeytys hieromalla.

 

Jalkahoitoon yhdistettynä kestolakkaus +25€ yksivärinen lakkaus ja +30€ koristeltu/ranskalainen (vain Virva Laitinen tekee lakkauksia).

 

Kauttamme saatavana myös tehokas Peditouch-laserhoito kynsien sieni-infektioiden hoitoon.
Yhdestä kahteen hoitokertaa ja ongelma on poissa.

       Ennen hoitoa               Hoidon jälkeen

Hinnat: 1 Kynsi 60€ 2 tai 3 kynttä 50€/kynsi 4 tai yli 40€/kynsi

Kysy lisää Kauneuskeskuksestamme. Hoidot teemme yhteistyössä Kauneuskeskus Eleganssin kanssa.

 

Toivomme, että arvostat työtämme ja jos estyt tulemasta varaamaasi palveluun niin perut aikasi. Perumattomasta ajasta veloitamme 50% varaamasi palvelun hinnasta. Peruutukset VAIN soittamalla!