+358 44 293 5100

Kasvivärjäyspalvelut

Ekopharma-Kasvivärit

Ekopharman kasviväreissä intialaiset värikasvit yhdistyvät suomalaisiin hiusyrtteihin, niissä yhdistyvät kotimainen ja intialainen hiustenhoitoperinne. Tuloksena ovat ainutlaatuiset ja upean hoitavat kasvivärit, jotka hoitavat hiuksia, antavat niille kiiltoa ja luovat luonnollisen lopputuloksen.

Ekopharma Kasvivärit on kotimainen hiusväriammattisarja kampaamokäyttöön, ne ovat luonnollinen vaihtoehto synteettisille hiusväreille. Sarjaan kuuluvat värisekoitukset, joita täydentävät kotimaiset hiusyrtit sekä yksittäiset intialaiset värikasvit. Ekopharma Kasviväri-sarja on kotimaista työtä.

Ekopharma Kasvivärit ovat täysin luonnollisia hiusvärejä, ne ovat täysin kasviperäisiä, eivätkä sisällä lainkaan synteettisiä väri- tai lisäaineita, säilöntäaineita tai hajusteita. Värisekoitukset sisältävät Ekopharman henkeen pohjautuen kotimaisia marjoja sekä kotimaisia hiusyrttejä, joiden lisäksi niissä on sekoitus perinteisiä intialaisia värikasveja. Sarjaan kuuluvat myös kasvivärjättyjen hiusten hoitotuotteet.

Hinnasto:

Hiusten värjäykset ilman leikkausta:

Lyhyet hiukset  115€
Puolipitkät 125€
Pitkät hiukset alk. 135€

Hiusten värjäys ja leikkaus:

Lyhyet hiukset 135€
Puolipitkät 150€
Pitkät alk. 160€

________________________________________________________________________________________

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.
Peruutuksen tapahduttava timman peruutuslinkin kautta tai soittamalla, aukioloaikojen ulkopuolella peruutukset joko timman peruutuslinkin kautta tai sähköpostiin info@hymyin.fi
EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ
.
Käytämme perumattomien aikojen laskujen perinnässä Ropo Capitalia mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.