+358 44 293 5100

Plasmahoidot

 

Plasmahoito on erittäin tehokas hoitomuoto ihon kiinteytykseen ilman plastiikkakirurgisia leikkauksia.
Plasmahoidossa muodostetaan pienenpieni plasmavälähdys/salama ihon ja laitteen välille ilman, että laitteen hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä salaman energian kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns.plasmaa, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa. Hoito aktivoi myös ihon tuottamaan kollageenia ja terveitä soluja erittäin tehokkaasti jonka seurauksena prosessi jatkuu ihossa vielä n.3kk hoidon tekemisen jälkeenkin. Hoidon tuloksia voidaan nähdä jo välittömästi, mutta lopullinen tulos vasta 3kk kuluttua.  Joissakin tapauksissa hoito kannattaa uusia 1-2 kertaa hyvän lopputuloksen saamiseksi, lopputulos säilyy ihossa n.2 vuotta.
Hoitoa käytetään roikkuvaan ihoon ylä- ja alaluomilla, juonteisiin silmien ja huulten ympärillä sekä otsan juonteisiin, kaulalle, korvienjuonteisiin, leukalinjaan ns. ”hamsteripusseihin”, kaksoisleukaan sekä nasolabiaali juonteisiin. Laitteella voidaan myös poistaa pigmenttimuutoksia ns. maksaläiskiä iholta sekä luomia.
Hoidossa iho puudututetaan, sillä plasmasalama aiheuttaa iholle runsaasti lämpöä.
Hoitokohtaan muodostuu pieni vaalea  rupi 3-7 päiväksi.
Hoidot teemme erittäin laadukkaalla ja turvallisella plasmaliner laitteella, jolla hoidon tekeminen on turvallista ja hoito menee juuri oikeaan kohtaan ihossa ilman, että tarvitsee pelätä liian tehokasta (palovammat, ihon syvempien osien vaurioituminen, arpikudos jne.) tai tehotonta hoitoa (plasmasuihku jää liian pintaan eli epidermikseen). Tästä kertoo se, että laitteemme on saanut ainoana plasmalaitteena maailmassa TUV-laatutakuu merkinnän. 
 
Hoitoja liikkeessämme tekee koulutettu plasmaliner hoitaja/ihoterapeutti Katja Lehmusoksa.

Lisää tietoa hoidosta löytyy alempaa kuvien jälkeen.

Hoitoa ei valitettavasti pystytä tekemään kaikille, on joitakin sairauksia ja lääkityksiä jolloin hoitoa ei voida tehdä.
mm. diabetes, onkologiset sairaudet, ihosairaudet (psoriasis, vitiligo), rytmihäiriöt, sydämentahdistin, epilepsia, hiv, hepatiitti, sairaudet jotka vaikuttavat haavojen paranemiseen ja hermosairaudet.
Lääkkeitä joiden käytön myötä hoito ei myöskään onnistu on mm. jatkuva kortisonilääkitys, asperiinin jatkuva käyttö, verenohennuslääkkeet.
On myös tiettyjä muita hoitoja joiden jälkeen voi joutua odottamaan joitakin viikkoja ennen kuin plasmahoito voidaan tehdä mm. botoxhoidot, mesolangat, rf-hoito jne.
Jos olet flunssassa odota rauhassa paraneminen ja tule sitten, myös raskaana olevat ja imettävät joutuvat odottamaan (3kk imetyksen loputtua voidaan hoitaa).
Jos käsittely tehdään huulen alueelle ja olet taipuvainen herpeksen puhkeamiseen, aloita estolääkitys n.1-2 pvää ennen hoitoon tuloa.
Hoitoon tullessasi vältä hoitopäivänä kahvin -ja teen juomista, ibuprofeiinin käyttöä, omega-3 valmisteet tauolle n. viikkoa aiemmin sekä energiajuomia.
Jos kiinnostuit plasmahoidosta, varaa aika ILMAISEEN konsultaatioon jossa käymme hoidon yhdessä läpi sekä pohdimme sopiiko hoito juuri sinulle sekä mitkä alueet hoidetaan (jos vähänkään mietit voidaanko hoito tehdä sinulle, varaa aika myös silloin konsultaatioon niin keskustelemme asiasta yhdessä). Annamme asiakkaalle tarkat kotihoito-ohjeet joita asiakkaan tulee noudattaa tarkasti.
 

HINNASTO:

Yläluomet / alaluomet 200€
Yläluomet ja liftaus yht. 300€
Silmäkulman juonteet ”harakanvarpaat” yht. 200€
Yläluomet/alaluomet ja silmäkulman juonteet yht. 300€
Yläluomet, silmäkulman juonteet ja liftaus yht. 350€
Ylä-ja alaluomet yht. 350€
Ylä-ja alaluomet, silmäkulman juonteet ja liftaus yht. 500€
Otsan juonteet  200-300€
Sibelius juonteet 150€
Otsa ja sibeliusjuonteet yht. 250-350€
Ylä tai alaluomi, otsa, sibelius ja liftaus yht. 400€
Huulen alueen juonteet 200€
Suupielen juonteet ”marionetit” 200€
Nasolabia juonteet 200€
Nasolabia juonteet ja huulen alueen juonteet yht. 300€
Nasolabia, -huulen alue,- ja suupielen juonteet yht. 400€
Korvan alueen juonteet 150€
Leukalinja ”hamsterinpussit” 300€
Leukalinja ja korvan alueen juonteet yht. 355€
Kaksoisleuka 300€
Koko kaulan kiinteytys 495€
Arpi käsittelyt alk.150€
Pigmenttiläiskät ja luomet 30€/kpl (kysy kokonaishinta hoidolle)
Kasvojen yläosan käsittely 650€
sis. ylä-ja alaluomet, silmäkulman juonteet ”harakanvarpaat”, otsan juonteet ja liftaus, sibelius juonteet

Voidaan myös yhdistää plasmahoito ja Hifuhoito.

_______________________________________________________________________________________

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.
Peruutuksen tapahduttava timman peruutuslinkin kautta tai soittamalla, aukioloaikojen ulkopuolella peruutukset joko timman peruutuslinkin kautta tai sähköpostiin info@hymyin.fi
EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ.

Käytämme perumattomien aikojen laskujen perinnässä Ropo Capitalia mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.