+358 44 293 5100

Esteettiset hoidot/medikaaliset hoidot

          

Pistoshoidot kokemuksella ja ammattitaidolla!

Palvelut saatavilla n.2 viikon välein liikkeestämme. Liikkeessämme käy tekemässä medikaalisia hoitoja  Anita Kovalainen (sairaanhoitaja, koulutettu mastertason Restylane hoitaja) sekä Tanja Peräkylä (sairaanhoitaja, kosmetologi) molemmilla sairaanhoitajilla on pitkä kokemus pistoshoitojen tekemisestä.

Varauksia pistoshoitoihin ei voi tehdä nettiajanvarauksen kautta vaan joko soittamalla liikkeeseemme 044 2935 100 tai ottamalla yhteyttä suoraan hoitojen ajanvarauksesta vastaavaan henkilöön 045 1106025/ Katja.

Häiritsevätkö juonteet sinua? Ovatko kasvosi väsyneen näköiset? Kaipaavatko kasvosi kohotusta/kiinteytystä? Haaveiletko täyteläisemmistä huulista? Häiritsevätkö silmäpussit sinua?

Pistoshoidoilla hoidoilla apua mm. ylläoleviin “ongelmiin”

Jos mietit jotakin medikaalista hoitoa voit varata ajan ILMAISEEN konsultaatioon missä asiantuntijamme kertovat hoidot jotka sopisivat juuri sinun tarpeisiin eli suunnittelevat juuri sinulle sopivan hoidon ja kertovat toimenpiteen hinnan. Voit päättää otatko hoidon heti vai palaatko asiaan myöhemmin

 

Voit lukea lisää restylane hoidoista www.restylane.fi    

Täyteainehoidot alk.320€

Täyteaineiden vaikuttavana aineena toimii hyaluronihappo, joka on pitkärunkoinen sokerimolekyyli, jota esiintyy ihossa luonnostaan. Ikääntymisen myötä elimistö tuottaa yhä vähemmän hyaluronihappoa, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja veltostumista. Hoidon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus johtuu hyaluronihapon kyvystä sitoa vettä. Aine poistuu elimistöstä vähitellen luonnollisina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Tulokset kestävät noin kuudesta kuukaudesta vuoteen riippuen käytetystä valmisteesta, asiakkaan iästä, ihon laadusta, yleiskunnosta sekä elintavoista. Kesto myös pitenee seuraavilla käsittelykerroilla ja täyteainetta tarvitaan yleensä vähemmän.

 Täyteainehoidolla voidaan mm.

  • häivyttää juonteita
  • korostaa kasvonpiirteitä
  • täyttää huulia

Mesolangat alk. 25€/kpl 

Mesolangat asetetaan paikoilleen injektiomenetelmällä.  Ne kiinteyttävät ja kohottavat ihoa. Mesolangat ovat biohajoavaa materiaalia ja langat sulavat itsestään 80-180vrk kuluessa. Mesolangat ovat valmistettu polydioxanonesta, jota on käytetty laajasti lääketieteessä ja kirurgiassa jo yli 30 vuoden ajan esim. sydänkirurgiassa. Hoidossa iho ei paksuunnu, vaan säilyttää heleytensä ja elastisuutensa. Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta paras tulos on nähtävissä noin 2-6 kuukauden kuluttua hoidosta. Mesolangat saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa kasvattamalla fibroblastien määrää.

Toimenpiteen jälkeen iho voi olla tilapäisesti arka. Arkuus häviää 7-10 päivän kuluessa. Hoidosta ja langoista ei jää jälkiä edes ohueen ihoon.

Mesolankojen vaikutus:

Mesolankojen pitkäkestoinen vaikutus perustuu dermiksen fibroblastsolujen stimulointiin ja uuden kollageenin ja elastiinisäikeiden syntymiseen.

Tornado-screw tyyppiset langat eli kierrelangat-kevyeen kohotukseen 250€/10kpl

Cog-langat eli “väkälangat“-vaativaan kohotukseen/kiristykseen 99€/kpl

Plasmolifting hoidot alk.400€

Plasmolifting – menetelmän perustana on asiakkaan oman veren vakuumikäsittely sertifioiduissa koeputkissa. Hoito on nopea ja kivuton. Ensin otetaan verikoe ja tämän jälkeen näyte laitetaan sentrifugiin, joka erottaa verisolut ja plasman toisistaan. Tämän jälkeen plasma injektoidaan iholle. Hoitoa voidaan tehdä kasvojen ja kaulan alueen ryppyihin. Plasma on luonnon omaa nuoruuden eliksiiriä, joka sisältää paljon kasvutekijöitä sekä luonnollisen yhdistelmän hormoneita, valkuaisaineita ja vitamiineja. Paras tulos saadaan, jos hoito toistetaan aluksi muutaman kerran, kuukauden välein. Vaikutus alkaa muutaman viikon päästä hoidosta ja pysyvät kaksi vuotta.

Mesoterapia hoidot:

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma. Pistokset stimuloivat ihon fibroblasteja kollageenin uusiotuotantoon, jolloin iho kiinteytyy sisältäpäin. Toiseksi ihoon viedyt aktiiviaineet pääsevät toimenpiteen ansiosta juuri sinne, missä niitä tarvitaan.

Mesoterapian avulla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia. Hoito sopii kaikenikäisille ihmisille ja jokaiselle ihotyypille. Toimenpide sopii niin kasvojen kuin vartalonkin kaunistamiseen.

Kollageenimesoterapia alk.250€ 

Hyaluronimesoterapia alk. 150€ 

Kollageeni/hyaluronimesoterapia alk. 300€

Profilohoito 320€

MIKÄ ON PROFHILO®?

Profhilo on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan pääasiassa ihon velttoutta.
Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.
Profhilo takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden esteettisten hoitojen kanssa.

MITEN PROFHILO® TOIMII

Profhilo vaikuttaa iholla 28 päivää ja tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa ja sillä on kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.
Hoito tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä hoitaa ihon velttoutta ja parantaa ihon sävyä. Hoito myös edesauttaa aknen ja arpien paranemista.

Ym tehokkaita hoitoja mm.Infuzion, Hifu, plasma

Tervetuloa kysymään lisää hoidoistamme.

Ammattitaitoinen pistos henkilökuntamme:

                     

Anita Kovalainen       

Sairaanhoitaja, koulutettu Restylane hoitaja 

Tanja Peräkylä

Sairaanhoitaja, kosmetologi

Katja Lehmusoksa

Ihoterapeutti/kosmetologi   

                                                               

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.