+358 44 293 5100

Mesoterapia-ja esteettiset hoidot

 

Mitä on esteettinen hoito?

Esteettinen ihonhoito on tuloksellista ja tehokasta ihonhoitoa. Esteettiset hoidot saavat aikaan nopeita ja näkyviä tuloksia.

Tätä päivää ovat nopeat ja näkyvät tulokset. Erilaisia hoitoja on markkinoilla pilvin pimein, mutta silti kaikki ei tunnu toimivan. Esteettiset hoidot ovat perushoitoja tehokkaampia ja tulokset pitkäkestoisempia.

Liikkeessämme esteettisiä hoitoja tekevät  ihoterapeutti/esteettinen hoitaja Katja Lehmusoksa sekä esteettinen sairaanhoitaja Tanja Ek. Tanja omistaa Helsingissä Medifill hoitolan ja työskentelee pääsääntöisesti siellä, meillä hän käy noin 2kk välein.

Sairaanhoitajan vastaanotolle ei voi tehdä ajanvarauksia nettiajanvarauksen kautta vaan joko soittamalla liikkeeseemme 044 2935 100 tai ottamalla yhteyttä suoraan hoitojen ajanvarauksesta vastaavaan henkilöön 045 1106025/ Katja.  Katja Lehmusoksalle voi varata ajan nettiajanvarauksen kautta.

 

Mitä on mesoterapia?

 

Mesoterapia on ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma. Pistokset stimuloivat ihon fibroblasteja kollageenin uusio tuotantoon, jolloin iho kiinteytyy sisältäpäin. Toiseksi ihoon viedyt aktiiviaineet pääsevät toimenpiteen ansiosta juuri sinne, missä niitä tarvitaan.

Mesoterapia hoitoja on erilaisia riippuen siitä mihin kasvoissa halutaan hoidolla vaikuttaa.

Mesoterapian avulla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia. Hoito sopii kaikenikäisille ihmisille ja jokaiselle ihotyypille. Toimenpide sopii niin kasvojen kuin vartalonkin kaunistamiseen.

Yleensä mesoterapiahoitoja suositellaan sarjahoitona 2-4 kertaa.

 

 

Jos mietit jotakin esteettistä tai mesoterapia hoitoa voit varata ajan ILMAISEEN konsultaatioon missä asiantuntijamme kertovat hoidot jotka sopisivat juuri sinun tarpeisiin eli suunnittelevat juuri sinulle sopivan hoidon ja kertovat toimenpiteen hinnan. Voit päättää otatko hoidon heti vai palaatko asiaan myöhemmin.

_______________________________________________________________________________________

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.
Peruutuksen tapahduttava timman peruutuslinkin kautta tai soittamalla, aukioloaikojen ulkopuolella peruutukset joko timman peruutuslinkin kautta tai sähköpostiin info@hymyin.fi
EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ.
Käytämme perumattomien aikojen laskujen perinnässä Ropo Capitalia mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.