+358 44 293 5100

Medikaaliset -ja mesoterapiahoidot

          

Medikaalisethoidot kokemuksella ja ammattitaidolla!

Liikkeessämme käy tekemässä medikaalisia hoitoja  Anita Kovalainen (sairaanhoitaja, koulutettu mastertason Restylane hoitaja) sekä Tanja Peräkylä (sairaanhoitaja, kosmetologi) 1-2 kertaa kuukaudessa. Molemmilla sairaanhoitajilla on pitkä kokemus pistoshoitojen tekemisestä.

Sairaanhoitajien vastaanotolle ei voi tehdä ajanvarauksia nettiajanvarauksen kautta vaan joko soittamalla liikkeeseemme 044 2935 100 tai ottamalla yhteyttä suoraan hoitojen ajanvarauksesta vastaavaan henkilöön 045 1106025/ Katja.

Lisäksi liikkeessämme tekee myös tiettyjä esteettisiä hoitoja kosmetologi/ihoterapeutti Katja Lehmusoksa.

Jos mietit jotakin medikaalista hoitoa voit varata ajan ILMAISEEN konsultaatioon missä asiantuntijamme kertovat hoidot jotka sopisivat juuri sinun tarpeisiin eli suunnittelevat juuri sinulle sopivan hoidon ja kertovat toimenpiteen hinnan. Voit päättää otatko hoidon heti vai palaatko asiaan myöhemmin.

 

Täyteainehoidot alk.299€ 

Täyteaineiden vaikuttavana aineena toimii hyaluronihappo, joka on pitkärunkoinen sokerimolekyyli, jota esiintyy ihossa luonnostaan. Ikääntymisen myötä elimistö tuottaa yhä vähemmän hyaluronihappoa, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja veltostumista. Hoidon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus johtuu hyaluronihapon kyvystä sitoa vettä. Aine poistuu elimistöstä vähitellen luonnollisina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Tulokset kestävät noin kuudesta kuukaudesta vuoteen riippuen käytetystä valmisteesta, asiakkaan iästä, ihon laadusta, yleiskunnosta sekä elintavoista. Kesto myös pitenee seuraavilla käsittelykerroilla ja täyteainetta tarvitaan yleensä vähemmän.

 Täyteainehoidolla voidaan mm.

 • häivyttää juonteita
 • korostaa kasvonpiirteitä
 • täyttää huulia (myös uusi erikoistekniikka Russian Lips)

Mesolangat alk. 25€/kpl 

Mesolangat asetetaan paikoilleen injektiomenetelmällä.  Ne kiinteyttävät ja kohottavat ihoa. Mesolangat ovat biohajoavaa materiaalia ja langat sulavat itsestään 80-180vrk kuluessa. Mesolangat ovat valmistettu polydioxanonesta, jota on käytetty laajasti lääketieteessä ja kirurgiassa jo yli 30 vuoden ajan esim. sydänkirurgiassa. Hoidossa iho ei paksuunnu, vaan säilyttää heleytensä ja elastisuutensa. Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta paras tulos on nähtävissä noin 2-6 kuukauden kuluttua hoidosta. Mesolangat saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa kasvattamalla fibroblastien määrää.

Toimenpiteen jälkeen iho voi olla tilapäisesti arka. Arkuus häviää 7-10 päivän kuluessa. Hoidosta ja langoista ei jää jälkiä edes ohueen ihoon.

Mesolankojen vaikutus:

Mesolankojen pitkäkestoinen vaikutus perustuu dermiksen fibroblastsolujen stimulointiin ja uuden kollageenin ja elastiinisäikeiden syntymiseen.

Tornado-screw tyyppiset langat eli kierrelangat-kevyeen kohotukseen 250€/10kpl

Cog-langat eli “väkälangat“-vaativaan kohotukseen/kiristykseen 99€/kpl

 

Plasmolifting hoidot alk.400€

Plasmolifting – menetelmän perustana on asiakkaan oman veren vakuumikäsittely sertifioiduissa koeputkissa. Hoito on nopea ja kivuton. Ensin otetaan verikoe ja tämän jälkeen näyte laitetaan sentrifugiin, joka erottaa verisolut ja plasman toisistaan. Tämän jälkeen plasma injektoidaan iholle. Hoitoa voidaan tehdä kasvojen ja kaulan alueen ryppyihin. Plasma on luonnon omaa nuoruuden eliksiiriä, joka sisältää paljon kasvutekijöitä sekä luonnollisen yhdistelmän hormoneita, valkuaisaineita ja vitamiineja. Paras tulos saadaan, jos hoito toistetaan aluksi muutaman kerran, kuukauden välein. Vaikutus alkaa muutaman viikon päästä hoidosta ja pysyvät kaksi vuotta.

 

Mesoterapia hoidot:

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma. Pistokset stimuloivat ihon fibroblasteja kollageenin uusiotuotantoon, jolloin iho kiinteytyy sisältäpäin. Toiseksi ihoon viedyt aktiiviaineet pääsevät toimenpiteen ansiosta juuri sinne, missä niitä tarvitaan.

Mesoterapian avulla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia. Hoito sopii kaikenikäisille ihmisille ja jokaiselle ihotyypille. Toimenpide sopii niin kasvojen kuin vartalonkin kaunistamiseen.

Kollageenimesoterapia alk.249€ 

Hyaluronimesoterapia alk. 149€ 

Kollageeni/hyaluronimesoterapia alk. 299€

 

Profilohoito 320€

Palkittu injektoitava ihonhoidon menetelmä – PROFHILO, on saanut suuren suosion esteettisellä alalla. Hoito sopii erityisesti sinulle, joka olet yli 35-vuotias nainen tai mies ja kaipaat ihon luonnollista kiinteytystä kasvoille ja/tai kaulalle.

MIKÄ ON PROFHILO®?

PROFHILOSSA hyödynnetään tutkitusti puhdasta ja turvallista hyaluronihappoa, jonka vaikutus muokkaa positiivisesti ihon biologista toimintaa. Kyseessä ei ole perinteinen täyteainehoito.                                    

PROFHILO on kudokseen sitoutuva hyaluronihappo, jonka stimuloivalla vaikutuksella iho kiristyy ja nuorentuu.

PROFHILON innovatiivisen NAHYCO® – teknologian sekä korkean hyaluronihappopitoisuuden ansiosta se vaikuttaa iholla aivan uudella ja ennennäkemättömällä tavalla.

PROFHILO sisältää markkinoiden korkeimman hyaluronihappopitoisuuden, yhteensä jopa 64mg/2ml puhdasta hyaluronihappoa injektoitavassa muodossa. Hyaluronihappo kosteuttaa ja tukee ihon normaalia toimintaa kiihdyttäen uuden kollageenin syntyä. Tämä näkyy ihoa kohottavana ja nuorentavana vaikutuksena. 

PROFHILOLLA on myös tutkimusten mukaan positiivisia vaikutuksia ihon kimmoisuuteen, koska se stimuloi kollageenin ja elastiinin lisääntymistä ihonalaisiin kudoksiin. Tämä tarkoittaa siis kimmoisampaa, nuorempaa, sileämpää ja terveempää sekä napakampaa ihoa!

Hoidon tavoitteena on:

 • Palauttaa ihon normaali kosteustasapaino
 • Silottaa kevyitä pintajuonteita
 • Stimuloida iholla neljää eri kollageenityyppiä
 • Kiihdyttää elastiinin, fibroblastien sekä kollageenin tuotantoa
 • Kiihdyttää ihon uusiutuvaa toimintaa
 • Häivyttää arpia
 • Tasoittaa ihon sävyä
 • Kiristää löysää ihoa

Profhilo-hoidon jälkeen et tarvitse toipumisaikaa. Injektiokohdissa voi näkyä pientä turvotusta sekä kohoumaa, jotka laskeutuvat yleensä ensimmäisen vuorokauden aikana.

Hoidettu alue tulee pitää puhtaana seuraavan 8 tunnin ajan. Lisäksi saunomista ja hikoilua tulisi välttää ensimmäisen vuorokauden ajan.

Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme vähintään kahta hoitokertaa, jotka toteutetaan kuukauden aikavälillä. Ylläpitohoito suositellaan tehtäväksi noin 6-8 kk välein.

 

Ejal40 -Biorevitalisaatiohoito  220€ 

Ejal40 on aivan uuden tyyppinen biorevitalisaatiohoito joka stimuloi tehokkaasti ihon kollageenituotantoa, kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, parantaa ihon elastisuutta, siloittaa ihon pintajuonteita ja tasoittaa ihon sävyä. Tuote sisältää puhdasta hyaluronihappoa erittäin suurina pitoisuuksina, hyaluronihappopitoisuus 40mg/2ml.

Valmistajan suositus on kaksi hoitoa kuukauden välein.

 

 

                                                               

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.