+358 44 293 5100

Osamaksu/Lahjakortti

Meiltä voit ostaa/tilata lahjakortin myös sähköpostin kautta (info@hymyin.fi) tai soittamalla liikkeeseemme 044 2935100.

Voimme postittaa lahjakortin suoraan lahjakortin saajalle tai lahjakortin tilaajalle jos et itse pääse lahjakorttia paikanpäältä noutamaan.

Lähetämme lahjakortista sinulle laskun sähköpostiisi ja maksamalla laskun lahjakortti aktivoituu ja lahjansaaja voi käyttää sen. Lisäämme laskulle lasku-ja postikuluja 5€.

Lasku/Osamaksu

Maksamalla osamaksulla saat joustoa jokapäiväisten hankintojesi maksamiseen. Saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa ja voit itse päättää sinulle sopivan maksuajan. Osamaksun laskut toimitetaan sinulle kerran kuukaudessa kotiin postitse tai sähköpostitse.

Osamaksu tehdään myyjäliikkeessä asioidessasi tai voit myös pyytämällä saada osamaksun etukäteen sähköisesti hyväksyttäväksi. Sinun tarvitsee vain hyväksyä kauppa ja maksutapa niin saat valintasi mukaan tekstiviestitse tai sähköpostitse linkin verkkoportaalin, jossa pääset hyväksymään osamaksun tiliehdot. Huomaathan, että tiliehtojen hyväksynnän yhteydessä sinun pitää tunnistautua esim. verkkopankkitunnuksilla. Kun olet hyväksynyt osamaksun tiliehdot siirtyvät ostoksesi osamaksutilille.

Osamaksua varten sinulle avataan osamaksutili (tililuotto) jonka kuukausittainen minimilyhennys on 5% avoinna olevasta saldostasi, kuitenkin vähintään 10 euroa kuukaudessa. Voit halutessasi maksaa minimilyhennystä suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia. Jos sinulla on entuudestaan voimassa oleva osamaksutili yhdistyvät uudet ostoksesi olemassa olevalle tilillesi, jolloin saat kaikista ostoksista yhden laskun kuukausittain.

Luotonhoitomaksu: 2,90€/kk
Luoton vuosikorko: 19,50%

Osamaksu edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa.

Voit lukea lisää osamaksusta sekä hakea ennakkopäätöstä mahdollista ostostasi varten osoitteessa www.innovoice.fi.