+358 44 293 5100

Kestopigmentoinnit

Kulmien kestopigmentoinnit eri tekniikoilla, huulien kevytsävytys, rajaukset silmäluomille sekä pigmentointien poistot ammattitaidolla.

 

Liikkeessämme pigmentointeja tekee mastertason pigmentointiartisti Veronica Korhonen (kulmapigmentoinnit kaikilla tekniikoilla, eyeliner-rajaukset sekä huulten kestosävytys).
Veronica työskentelee pääsääntöisesti Helsingissä, mutta käy kuukausittain tekemässä pigmentointeja liikkeessämme, vapaat ajat löydät timmasta. Jos et löydä sopivaa aikaa itsellesi voit soittaa meille niin autamme löytämään sopivan ajan.

 

Kulmien kestopigmentointi tekniikat:

 

Microblading

Karvatekniikalla käsityönä tehdyt kulmat, lopputulos erittäin luonnollinen.

Ombre powder

Laitteella tehdyt häivytetyt, liukuvärjätyt, puuterimaiset kulmat.

Combo

Tässä yhdistyvät molemmat yllämainitut tekniikat, osa kulmasta tehdään karvatekniikkaa käyttäen ja osittain kulma väritetään laitetta käyttäen (ombre powder).

 

Kaikissa tekniikoissa tulee tehdä vahvistus 6-10 viikon päästä, yleensä vahvistuskertoja on 1-2 riippuen kuinka väri ottaa ihoon (tähän vaikuttaa monet eri asiat mm.kotihoito, ihotyyppi)

Kulmien tekemiseen varataan aikaa noin kaksi tuntia ja aikaan sisältyy valmistelu ja kulmien muotoilu. Kulmat mitataan ja piirretään ensin  ja sinä hyväksyt mallin ennen pigmentoinnin aloittamista. Pigmentointi on lähes kivutonta hellävaraisten tekniikoiden ja hyvän ja laadukkaan puudutusaineen ansiosta, mutta kipu yleensä riippuu jokaisen omasta kipukynnyksestä.

 

Kuinka valmistautua pigmentointiin/mitä tulee ottaa huomioon?

 • Iho/kulmat kannattaa kuoria muutamaa päivää ennen ennen pigmentointiin tuloa.
 • Voit meikata kulmasi normaalisti pigmentointiin tullessa.
 • Kulmakarvojen nyppimisen voit jättää meille.
 • Ethän tule päihtyneenä
 • Ethän tule flunssaisena
 • Vältä kofeiinituotteita pigmentointipäivänä.
 • Vältä alkoholia 48h ennen käsittelyä, vältä myös verenohennuslääkkeitä sekä asperiinia.
 • Jätä omega 3 rasvahappo lisäravinteet tauolla 2 viikkoa ennen käsittelyä.
 • Ennen pigmentointiin tuloa/aikaa varatessasi ilmoitathan jos sinulla on vanhat pigmentoinnit pohjalla.

 

Sopiiko pigmentointi minulle?

Pigmentointi sopii lähes kaikille perusterveille aikuisille. Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistäsi ja jälkihoidosta.

 

Pigmentointia ei voida tehdä sinulle jos:

 • olet alle 18-vuotias
 • olet raskaana tai imetät, vähintään 2 kk imetyksen päätyttyä voidaan suunnitella pigmentointien tekoa (hormoonit vaikuttavat pigmentoinnin pysyvyyteen yms)
 • sinulla on flunssa tai muu tulehdus päällä
 • käytät verenohennuslääkkeitä
 • sinulla on vahva jatkuva kortisoonilääkitys
 • olet Ruacuttan-kuurilla (viimeisimmästä hoidosta tulee olla kulunut 12kk)
 • olet syöpähoidoissa (viimeisimmästä hoidosta tulee olla kulunut 12kk)
 • sairastat AIDS:ia tai sinulla on HIV-tartunta
 • sinulla on diabetes
 • sairastat verenvuototautia tms ihosairautta
 • jos sinulla on keloidi tai muu arven liikakasvu
 • Tarvitset lääkärin luvan pigmentointiin jos sinulla on vahva verenpainelääkitys

 

Pigmentoinnin paranemisprosessi

Uusi pigmentointi EI OLE VALMIS vielä ensimmäisen tekokerran jälkeen vaan se vaatii lähes aina vähintään yhden vahvistuskäynnin.

Kulmien aktiivinen paraneminen kestää 5-10 päivää. Aluksi iho saattaa hieman punoittaa, ja kulmien väri voi ensimmäisen viikon aikana jopa tummua. Tätä ei kannata pelästyä, sillä väri alkaa vaaleta sen jälkeen. Kulmat ovat ensimmäisen kerran jälkeen vasta ns. ”raakavedokset” jonka vuoksi vahvistuskerta on ehdoton.

Paranemisvaiheen aikana kulmiin muodostuu usein rupea ja iho alkaa hilseillä. Rupea ei saa raapia pois ja kulmien turhaa koskettelua tulisi välttää tulehdusriskin takia. Kulmia on tärkeää rasvata säännöllisesti hoitovoiteella.

Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: 1) ihon pintakerroksen parantuminen; 2) kuolleen ihon kuoriutuminen; 3) pigmentin väheneminen.
1-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. Älä epäröi kysyä meidän pigmentointi -ammattilaisilta lisää näistä vaiheista.

Noin 5-10 viikon kuluttua toimenpiteestä tehdään kulmien vahvistus. Ensimmäisen käsittelyn jälkeen pigmentti saattaa hävitä joistain kohdista (jopa paljolti), joten vahvistuskäynnit ovat tärkeitä. Vahvistukäynnillä lisätään väriä sekä muokataan tai korjataan vielä muotoa tarvittaessa. Älä pitkitä vahvistuskäynnille tuloa liian pitkälle sillä pysyvyyden vuoksi on tärkeää tehdä vahvitus 5-10 viikon kuluttua.

 

Kuinka pitkään pigmentoinnit pysyvät kulmissa?

Microblading-tekniikalla tehdyt kulmat kestävät noin 12 kuukautta. Pysyvyys on kuitenkin yksilöllistä. Se riippuu muun muassa ihotyypistä ja asiakkaan iästä. Esimerkiksi hyvin rasvaisella iholla pigmentti ei pysy niin hyvin kuin kuivalla tai nopeaan tahtiin uusiutuva nuori iho tarvitsee yleensä useamman vahvistuksen. Kestoa ei voi ennustaa etukäteen. Ombre ja combo tekniikalla tehdyt  kulmat pysyvät 1-2 vuotta riippuen ihotyypistä.

 

Annamme jokaiselle hoidon jälkeen tarkat kotihoito-ohjeet joita tulee noudattaa, kotihoito on asiakkaan omalla vastuulla.

 

Hinnat:

 

Microblading-kulmakarvat  (käsityönä) 229€ 

1 Vahvistus 6-10 viikon päästä 110€

2 vahvistus tarvittaessa 90€

Ombre powder kulmakarvat (laitteella) 259€ 

1 vahvistus 6-10 viikon päästä 139€

Lisävahvistus 100€

Combo kulmakarvat (laitteella ja käsityönä yhdistettynä) 269€ 

1 vahvistus 6-10 viikon päästä 139€ 

 Lisävahvistus 100€

Pigmentointien poisto alk. 50€

Poistamme/vaalennamme kulmapigmentointeja sekä joskus suosittelemme myös poistamaan vanhoja pigmentointeja uusien alta jotta saamme tehtyä sinulle uudet kauniit kulmat.

Poisto uusien kulmapigmentointien yhteydessä 50€/kerta

Poisto ilman uusia kulmapigmentointeja 100€/kerta

 

Ottaessasi samalla käynnillä kulmien kestopigmentoinnit ja eyelinerit saat loppusummasta -10%.
 
Kestopigmentointien vuosivahvistus (Kulmat) 1-2 vuoden päästä laitteella tehtynä 199€ (Veronica)
Lisävahvistus alk. 100€

 

Jos olet ottanut pigmentoinnit jossakin muussa liikkeessä pyydämme käymään liikkeessämme jotta voimme antaa tarkan hinnan vahvistukselle.

 

Eyeliner rajaukset silmäluomille:

 

Lashliner (ohut rajaus ripsien väliin) 200€

Vahvistus 150€

Eyeliner (näyttävämpi ja vahvempi rajaus) 250€

Vahvistus 150€

 

Kestopigmentointien vuosivahvistus 1-2 vuoden päästä laitteella tehtynä 199€ (eyelinerit).
Ottaessasi samalla käynnillä kulmien kestopigmentoinnit ja eyelinerit saat loppusummasta -10%.

Jos olet ottanut pigmentoinnit jossakin muussa liikkeessä pyydämme käymään liikkeessämme jotta voimme antaa tarkan hinnan vahvistukselle.

 

Colortune-huulten kevytsävytys 150€

iColor Colortune on todella kevyt ja luonnollinen huulten sävytys. Sävy on kevyt ja samalla huulia hoitava. Väri sisältää öljyä, joka hoitaa ja kosteuttaa huulia. Huulet tuntuvat vielä kuukaudenkin jälkeen pehmeiltä.

Huulien tuunaus sopii sellaiselle, joka ei halua näyttävää pigmentointia, ei halua, että väri pysyy kauan, eikä halua muuttaa huulien muotoa.

Colortunella saat kevyen sävyn huuliin (syventää huulien omaa väriä), se kestää 6-8 kklähes kivuton toimenpidevanhan pigmentoinnin uudistaminen käy nopeasti ja helposti, helpotusta arjen meikkaamiseen eikä vaadi vältämättä vahvistuskäyntiä.

Tämä on uusi pigmentointimenetelmä. Uusi tapa tehdä. Tällä menetelmällä ei tehdä rajausta vaan koko huuli käsitellään kevyesti. Saat huolitellun näköiset huulet. Sipaiset huulirasvaa tai huulikiiltoa, muuta et tarvitse.

Huulienhoito pigmentoinnin jälkeen on helppoa. Bepanthen rasvaa huuliin, ei saunaa 5-6 päivään, ei pusuttelua eikä hikoilua. Huuliin saa koskea vain puhtailla käsillä.

Jos haluat näyttävät huulet, huulien symmetrisyyden korjausta tai pitkäkestoisen tuloksen, käänny silloin normaalin pigmentoinnin puoleen.

Colortuneen ei ole ikärajaa. Asiakkaina ovat niin nuoret kuin yli 70-vuotiaatkin leidit.

 

Jos sinulle tulee kysyttävää niin olethan yhteydessä  044 2935100

Kuvia tekemistämme pigmentoinneista löydät joko facebook sivuiltamme sekä instagramista @browsbyveronica 

______________________________________________________________________________________

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.
Peruutuksen tapahduttava timman peruutuslinkin kautta tai soittamalla, aukioloaikojen ulkopuolella peruutukset joko timman peruutuslinkin kautta tai sähköpostiin info@hymyin.fi
EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ.
Käytämme perumattomien aikojen laskujen perinnässä Ropo Capitalia mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.