+358 44 293 5100

Kestopigmentoinnit

Kulmien kestopigmentoinnit eri tekniikoilla, huulien kevytsävytys, rajaukset silmäluomille sekä pigmentointien poistot ammattitaidolla.

 

Liikkeessämme pigmentointeja tekee mastertason pigmentointiartisti Veronica Korhonen (kulmapigmentoinnit kaikilla tekniikoilla, eyeliner-rajaukset sekä huulten kestosävytys).
Veronica työskentelee pääsääntöisesti Helsingissä, mutta käy kuukausittain tekemässä pigmentointeja liikkeessämme, vapaat ajat löydät timmasta. Jos et löydä sopivaa aikaa itsellesi voit soittaa meille niin autamme löytämään sopivan ajan.

 

Kulmien kestopigmentointi tekniikat:

 

Microblading

Karvatekniikalla käsityönä tehdyt kulmat, lopputulos erittäin luonnollinen.

Puuteritekniikka

Laitteella tehdyt häivytetyt, puuterimaiset kulmat. Tekniikalla onnistuu niin luonnolliset kuin näyttävämmätkin kulmat.

Yhdistelmätekniikka

Tässä yhdistyvät molemmat yllämainitut tekniikat, osa kulmasta tehdään karvatekniikkaa käyttäen ja osittain puuteritekniikalla. 

 

Kaikissa tekniikoissa tulee tehdä vahvistus 4-8 viikon päästä, yleensä vahvistuskertoja on 1-2.

Kulmien tekemiseen varataan aikaa noin kaksi tuntia ja aikaan sisältyy konsultaatio, suunnittelu, valmistelu ja kulmien muotoilu . Kulmat mitataan ja piirretään ensin ja asiakas hyväksyy mallin ennen pigmentoinnin aloittamista. Pigmentointi on lähes kivutonta hellävaraisten tekniikoiden ja hyvän ja laadukkaan puudutusaineen ansiosta.

 

Kuinka valmistautua pigmentointiin/mitä tulee ottaa huomioon?

 • Kulmia ei kannata värjätä viikkoon ennen pigmentointia
 • Voit meikata kulmasi normaalisti pigmentointiin tullessa
 • Kulmakarvojen nyppimisen voit jättää meille
 • Ethän tule päihtyneenä
 • Ethän tule flunssaisena
 • Vältä kofeiinituotteita pigmentointipäivänä
 • Vältä alkoholia 48h ennen käsittelyä, vältä myös verenohennuslääkkeitä sekä aspiriinia
 • Jätä omega 3 rasvahappo lisäravinteet tauolla 2 viikkoa ennen käsittelyä.
 • Ennen pigmentointiaikaa ilmoitathan jos sinulla on vanhat pigmentoinnit pohjalla

 

Sopiiko pigmentointi minulle?

Pigmentointi sopii lähes kaikille perusterveille aikuisille. Pigmentin pysyvyys on yksilöllista ja riippuu myös noudatetusta jälkihoidosta.

 

Pigmentointia ei voida tehdä sinulle jos:

 • olet alle 18-vuotias
 • olet raskaana tai imetät, vähintään 2 kk imetyksen päätyttyä voidaan suunnitella pigmentointien tekoa (hormoonit vaikuttavat pigmentoinnin pysyvyyteen yms)
 • sinulla on flunssa tai muu tulehdus päällä
 • käytät verenohennuslääkkeitä
 • sinulla on vahva jatkuva kortisoonilääkitys
 • olet Roacuttan-kuurilla (viimeisimmästä hoidosta tulee olla kulunut 12kk)
 • olet syöpähoidoissa (viimeisimmästä hoidosta tulee olla kulunut 12kk)
 • sairastat AIDS:ia tai sinulla on HIV-tartunta
 • sinulla on diabetes
 • sairastat verenvuototautia tms ihosairautta
 • jos sinulla on keloidi tai muu arven liikakasvu
 • Tarvitset lääkärin luvan pigmentointiin jos sinulla on vahva verenpainelääkitys

 

Pigmentoinnin paranemisprosessi

Uusi pigmentointi EI OLE VALMIS vielä ensimmäisen käsittelykerran jälkeen, vaan se vaatii lähes aina vähintään yhden vahvistuskäynnin.

Pigmentointien aktiivinen paraneminen kestää 4-8 päivää. Aluksi iho saattaa hieman punoittaa, ja kulmissa väri voi ensimmäisen viikon aikana näyttää sävyltään punaisemmalta ja jopa tummua. Tätä ei kannata pelästyä, sillä väri alkaa asettumaan sen jälkeen. Kulmat ovat ensimmäisen kerran jälkeen vasta ns. ”raakavedokset” jonka vuoksi vahvistuskerta on ehdoton.

Paranemisvaiheen aikana iho saattaa alkaa hilseilemään. Kulmia on tärkeää rasvata säännöllisesti hoitovoiteella.

Paranemisprosessin aikana väri usein vaalentuu huomattavasti ja alkuun saattaa jopa näyttää kuin se katoaisi kokonaan, kun kuollut ihosolukko peittää pigmenttiä alleen. Kun kuollut ihosolukko siirtyy uuden terveen ja parantuneen ihon tieltä, pigmentti palaa paremmin näkyviin.
Älä epäröi kysyä Veronicalta lisää näistä vaiheista.

Noin 4-8 viikon kuluttua toimenpiteestä tehdään pigmentointien vahvistus. Ensimmäisen käsittelyn jälkeen pigmentti vaalenee (jopa paljolti), joten vahvistuskäynnit ovat tärkeitä. Vahvistuskäynnillä lisätään väriä sekä tarvittaessa voidaan vaikuttaa väriin, tummuuteen, muotoon tai vaikkapa paksuuteen. Pigmentointien vahvistaminen on todella tärkeää pysyvyyden varmistamiseksi, eivätkä ne ole valmiit ilman vahvistuskäyntiä. 

 

Kuinka pitkään pigmentoinnit pysyvät kulmissa?

Microblading-tekniikalla tehdyt kulmat kestävät noin 10-12 kuukautta. Pysyvyys on kuitenkin yksilöllistä. Se riippuu muun muassa ihotyypistä ja asiakkaan iästä. Esimerkiksi hyvin rasvaisella iholla pigmentti voi jäädä huonommin tai mikäli tavoitteena on tummat ja näyttävät kulmat, yleensä toinen vahvistus on tarpeen. Puuteri- ja yhdistelmätekniikalla tehdyt kulmat pysyvät keskimäärin 1-2 vuotta riippuen ihotyypistä.

 

Annamme jokaiselle asiakkaalle hoidon jälkeen tarkat kotihoito-ohjeet, joita tulee noudattaa parhaan pysyvyyden saavuttamiseksi. Kotihoito on asiakkaan omalla vastuulla.

 

Hinnat:

 

Microblading-kulmakarvat  (käsityönä) 259€ 

Vahvistus 4-8 viikon päästä 139€

Kulmat puuteritekniikalla (laitteella) 259€ 

Vahvistus 4-8 viikon päästä 139€

Kulmat yhdistelmätekniikalla (laitteella ja käsityönä yhdistettynä) 269€ 

Vahvistus 4-8 viikon päästä 139€ 

 

Pigmentointien poisto alk. 50€

Poistamme/vaalennamme kulmapigmentointeja sekä joskus suosittelemme myös poistamaan vanhoja pigmentointeja uusien alta jotta saamme tehtyä sinulle uudet kauniit kulmat.

Poisto uusien kulmapigmentointien yhteydessä 50€/kerta

Poisto ilman uusia kulmapigmentointeja 100€/kerta

 

Ottaessasi samalla käynnillä kulmien kestopigmentoinnit ja eyelinerit saat loppusummasta -10%.
 
Kestopigmentointien vuosivahvistus (Kulmat) 1-2 vuoden päästä laitteella tehtynä 199€ 
Vahvistus (4-8 viikkoa edellisestä käsittelystä) 139€

 

Kestopigmentointien vahvistushinnat koskevat vain hoitolassamme tehtyjä pigmentointeja. Mikäli olet käynyt muualla, tarkimman hinta-arvion saat ottamalla yhteyttä. Korjaustyöt ovat yleensä työläitä ja siksi hinnat vastaavat pääasiassa uusien kestopigmentointien hintaa.

 

Eyeliner rajaukset silmäluomille:

 

Lashliner (ohut rajaus ripsien väliin) 200€

Vahvistus 149€

Klassinen rajaus  250€

Vahvistus 149€

Näyttävä (vahva rajaus) 269€

Vahvistus 149€

 

Kestopigmentointien vuosivahvistus 1-2 vuoden päästä laitteella tehtynä 199€ (eyelinerit)

 

Kestopigmentointien vahvistushinnat koskevat vain hoitolassamme tehtyjä pigmentointeja. Mikäli olet käynyt muualla, tarkimman hinta-arvion saat ottamalla yhteyttä. Korjaustyöt ovat yleensä työläitä ja siksi hinnat vastaavat pääasiassa uusien kestopigmentointien hintaa.

 

Ottaessasi samalla käynnillä kulmien kestopigmentoinnit ja eyelinerit saat loppusummasta -10%.

 

 

Colortune-huulten kevytsävytys 150€

iColor Colortune on todella kevyt ja luonnollinen huulten sävytys. Sävy on kevyt ja samalla huulia hoitava. Väri on öljypohjainen ja se hoitaa ja kosteuttaa huulia. Huulet tuntuvat vielä kuukaudenkin jälkeen pehmeiltä.

Huulien sävytys sopii sellaiselle, joka ei halua näyttävää pigmentointia, ei halua, että väri pysyy kauan, eikä halua muuttaa huulien muotoa.

Colortunella saat kevyen sävyn huuliin (syventää huulien omaa väriä), se kestää 6-8 kklähes kivuton toimenpidevanhan pigmentoinnin uudistaminen käy nopeasti ja helposti, helpotusta arjen meikkaamiseen eikä vaadi vältämättä vahvistuskäyntiä.

Tämä on uusi pigmentointimenetelmä. Uusi tapa tehdä. Tällä menetelmällä ei tehdä rajausta vaan koko huuli käsitellään kevyesti. Saat huuliin luonnollista eloisampaa ilmettä. 

Huulienhoito sävytyksen jälkeen on sama kuin muissakin pigmentoinneissa. Mikäli olet taipuvainen huuliherpekseen, kannattaa hankkia estolääkekuuri apteekista paranemisajaksi.

Jos haluat näyttävät huulet, huulien symmetrisyyden korjausta tai pitkäkestoisen tuloksen, käänny silloin normaalin huulten kestopigmentoinnin puoleen.

 

Jos sinulle tulee kysyttävää niin olethan yhteydessä  044 2935100

Kuvia tekemistämme pigmentoinneista löydät Facebook sivuiltamme sekä Instagramista @browsbyveronica 

______________________________________________________________________________________

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.
Peruutuksen tapahduttava timman peruutuslinkin kautta tai soittamalla, aukioloaikojen ulkopuolella peruutukset joko timman peruutuslinkin kautta tai sähköpostiin info@hymyin.fi
EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ.
Käytämme perumattomien aikojen laskujen perinnässä Ropo Capitalia mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.