+358 44 293 5100

Erikoiskasvohoidot

Varatessasi kasvohoitoa ei sinun tarvitse tietää, millaisen hoidon haluat. Varaamme aina reilusti aikaa ja suunnittelemme sekä teemme juuri sellaisen hoidon kuin sinun ihosi tarvitsee.

Dermia Solution -Mikroneulaushoito 99 €                    

Kaunis ja hyvinvoiva iho, askel edistyksellisempään ihonhoitoon.

Laitteessa on kolme hoitopäätä, joista ensimmäinen puhdistaa erittäin tehokkaasti ja kivuttomasti kuolleen ihosolukon yms. epäpuhtaudet iholta. Toinen hoitopää on mikroneulauspää, jonka avulla ihoon tehdään pieniä mikrokanavia. Mikrokanavia pitkin saadaan tehoaineet imeytymään suoraan solutasolle. Kolmas pää on täsmäpää, jolla hoidetaan ja tasoitetaan yksittäisiä juonteita sekä täytetään niitä tehoseerumilla (kolmatta hoitopäätä käytetään 119€ maksavassa hoidossa).

Hoito aktivoi ihon luontaisen kollageenituotannon ja näin uudistaa, hoitaa, korjaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

Hoito vahvistaa ihon pintaverisuonistoa ja auttaa näinollen myös couperosaan ja aknearpiin. Erinomainen hoito myös todella kuivalle iholle. Hoidossa valitaan juuri sinun ihosi tarpeiden mukaiset tuotteet (naamiot ja ampullit).

Dermia Solution- Mikroneulaus + juonteentäyttö erikoishoitopäällä 119€   

Hoidossa tehdään kaikki samat kuin yllä mainitussa Dermian 99€:n hoidossa, mutta lisäksi imeytetään täsmähoitona juonteen sisälle kohottavaa ”liftaavaa” tehoseerumia.

Dermia Solution -erikoiskasvohoito ja tehoboosterin imeytys mikroneulauksella 119€

Hoidossa tehdään kaikki samat kuin yllä mainitussa Dermia Solution -erikoiskasvohoidossa, mutta lisäksi imeytetään mikroneulaushoitopäällä ihoon erittäin tehokas tehoboosteri. 

Neulauksessa käytettävässä tehoseerumissa on runsaasti peptidejä ja entsyymejä, jotka kiinteyttävät, ravitsevat, kirkastavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Käsittelyllä saadaan vietyä seerumin tehoaineet dermiksen ulompiin kerroksiin, joka aikaansaa aktiivisten terveiden solujen moninkertaistumisen. Tällöin saadaan elvytettyä ihon hiipunutta kollageenituotantoa ja madallettua juonteita.

Seerumi sisältää rauhoittavaa raunioyrttiä, uusia soluja tehokkaasti ravitsevaa liposomeissa olevaa 
magnesiumaskorbyylifosfaattia (C-vitamiini) ja peptidiä. Nämä ainesosat saavat ihon kosteustason kaksinkertaistumaan puolet tehokkaammin kuin yleisesti käytetty hyaluronihappo.

Dermia Solution medikaalinen neulaus 129€

Sis. puhdistus, hapotus, laitepuhdistus Dermia kuorintapäällä, medikaalinen neulaus, boosteri ja naamio

Mikroneulausta tehokkaampi hoitomuoto, askel vielä edistyksellisempään ihonhoitoon.

Dermia Medical -hoitoprosessi on juonteikkaan, ryppyisen, elottoman ja epätasaisen ihon hoitamisen tulevaisuutta.

Dermian Medikaalisella neulaus -hoidoilla saavutetaan kaikki ihon nuorennuksen hyödyt ilman kirurgisia toimenpiteitä. Iho nuorentuu ja erilaiset iho-ongelmat lieventyvät ihosolujen aineenvaihduntaa luonnollisella tavalla aktivoiden. Medikaalinen neulaus hidastaa ihon ikääntymisprosessia luonnollisesti, riskittömästi ja täysin turvallisesti. Siksi se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat näkyviä tuloksia ilman Botoxia yms täyteaineita.

Dermian medikaalisessa neulauksessa tehdään ohuen ohuilla teräsneuloilla iholle mikrokanavia, jotka sulkeutuvat hoidon aikana. Näin toimimalla aiheutetaan ihoon positiivinen trauma, mikä stimuloi ihon omaa paranemis- ja uusiutumisprosessia. Kasvutekijöitä vapautuu ja solujen toiminta vilkastuu. Tätä kutsutaan biorevitalisaatioksi. Aktivoituneet solut (fibroblastit) ja elastiset kollageenikuidut moninkertaistuvat. Hyaluronihappoa syntyy sisäisesti ja kantasolut aktivoituvat.

Tehoaineiden imeytys kaulan ja decolteen alueelle Dermia Solution hoidon yhteydessä 20€

BTB13 Mikroneulaus/Medikaalinen neulaus ja neulaton mesoterapia 129€

Mikroneulaus/medikaalinen neulaus ja mesoterapia on uusi, kolmivaiheinen BTB13 hoitomenetelmä. Hoito perustuu suomalaiseen, patentoituun innovaatioon, BTB13-yhdisteeseen, joka vaikuttaa sisällä soluissa solujen terveyteen, aineenvaihduntaan ja niiden uusiutumiseen.

Yhdisteellä on silminnähtäviä vaikutuksia ihossa. Ihosta tulee kiinteämpi, kirkkaampi, kosteutetumpi ja tasaisempi. Yhdessä kollageenin laatuun ja tuotantoon vaikuttavan mikroneulausmenetelmän kanssa BTB13-yhdiste hoitaa tuloksellisesti ihon ikämuutoksia, tasoittaa arpia, puhdistaa ihoa ja vähentää ihotulehdusta, vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ja heleyttää ihoa eliminoiden iholta väsymyksen merkkejä.

Mikroneulauksessa käytetään mikroneulauskynää, joka aiheuttaa ihon syvimpiin kerroksiin (hallitusti haluttuun syvyyteen 0,25 – 2,5mm) hienoja reikiä, ns. mikrovaurioita, jotka lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho vahvistuu ja tulee kimmoisammaksi. Lisäksi näitä mikroskooppisia neulakanavia myöten saadaan kuljetettua BTB13-soluaktivaattoria kohteeseen. Näin saadaan huipputehokas yhdistelmä ihon rakenteen vahvistamiseksi.

Mikroneulaus ja tehoaineiden imeytys kaulalle kasvojen mikroneulaushoidon yhteydessä 20€.

TOSKANI Mikroneulaus 139€

Toskani Mikroneulauksessa käytetään mikroneulauskynää, joka aiheuttaa ihon syvimpiin kerroksiin (hallitusti haluttuun syvyyteen 0,25 – 2,5mm) hienoja reikiä, ns. mikrovaurioita, jotka lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho vahvistuu ja tulee kimmoisammaksi. Lisäksi näitä mikroskooppisia neulakanavia myöten saadaan kuljetettua valitut tuotteet juuri oikeaan ihon kerrokseen eli dermikseen.

Toskani mikroneulauksessa on useita eri coctaileja joista valitsemalla ja sekoittamalla saadaan juuri sinun iholle tarvittavat raaka-aineet.

Mikroneulaus ja tehoaineiden imeytys kaulalle kasvojen mikroneulaushoidon yhteydessä 20€.

Radiofrekvenssihoidot kasvoille alk.79€

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Rf-hoito sitoo tehokkaasti kollageenisäikeitä takaisin yhteen ihon syvimmästä kerroksesta asti.Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Pienentää myös ihohuokosia tehokkaasti.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidoilla yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Kaula-ja decoltealueen Rf-hoito kasvojen Rf- hoidon yhteydessä 20€ (ilman muuta hoitoa 59€ 30min.)

LED-Valohoito 39€

Sis. pelkkä valohoito max. 20 min.

LED-Valohoito 69€

Sis. puhdistus, hapotus, led-valohoito max. 20 min, naamio, seerumi ja voide. 

Hoidossa käytettävä led-valonväri sekä tuotteet valitaan tarpeen/ongelman mukaan.

Led-Valohoitoa voidaan käyttää moniin eri ihon ”ongelmiin” mm. akne, ruusufinni, punoitus, pigmenttimuutokset sekä ihon kiinteyttämiseen ja kirkastamiseen.

LED-valo stimuloi soluja, joita kutsutaan fibroplasteiksi. Solut tuottavat kollageenia, joka lisää ihon elastisuutta. 

Punainen valo stimuloi ihon uudistumista ja kollageenin tuotantoa, kun sininen valo puolestaan auttaa hillitsemään ihon tulehdusreaktiota kuten aknea ja ruusufinniä. LED-valohoito on turvallista ja kivutonta.

Led-Valohoito voidaan lisätä moneen kasvohoitoon tehostamaan hoidon vaikutusta, Led-Valohoito lisäpalveluna muun kasvohoidon yhteydessä  20€.


Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Peruutuksen tapahduttava timman peruutuslinkin kautta tai soittamalla, aukioloaikojen ulkopuolella peruutukset joko timman peruutuslinkin kautta tai sähköpostiin info@hymyin.fi
EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ.