+358 44 293 5100

Erikoiskasvohoidot

Varatessasi kasvohoitoa ei sinun tarvitse tietää, millaisen hoidon haluat. Varaamme aina reilusti aikaa ja suunnittelemme sekä teemme juuri sellaisen hoidon kuin sinun ihosi tarvitsee.

Dermia Solution -Mikroneulaushoito 99€                    

Kaunis ja hyvinvoiva iho, askel edistyksellisempään ihonhoitoon.

Laitteessa on kolme hoitopäätä, joista ensimmäinen puhdistaa erittäin tehokkaasti ja kivuttomasti kuolleen ihosolukon yms. epäpuhtaudet iholta. Toinen hoitopää on mikroneulauspää, jonka avulla ihoon tehdään pieniä mikrokanavia. Mikrokanavia pitkin saadaan tehoaineet imeytymään suoraan solutasolle. Kolmas pää on täsmäpää, jolla hoidetaan ja tasoitetaan yksittäisiä juonteita sekä täytetään niitä tehoseerumilla (kolmatta hoitopäätä käytetään 119€ maksavassa hoidossa).

Hoito aktivoi ihon luontaisen kollageenituotannon ja näin uudistaa, hoitaa, korjaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

Hoito vahvistaa ihon pintaverisuonistoa ja auttaa näinollen myös couperosaan ja aknearpiin. Erinomainen hoito myös todella kuivalle iholle. Hoidossa valitaan juuri sinun ihosi tarpeiden mukaiset tuotteet (naamiot ja ampullit).

BTB13 Mikroneulaus/Medikaalinen neulaus 139€

Mikroneulaus/medikaalinen neulaus ja mesoterapia on uusi, kolmivaiheinen BTB13 hoitomenetelmä. Hoito perustuu suomalaiseen, patentoituun innovaatioon, BTB13-yhdisteeseen, joka vaikuttaa sisällä soluissa solujen terveyteen, aineenvaihduntaan ja niiden uusiutumiseen.

Yhdisteellä on silminnähtäviä vaikutuksia ihossa. Ihosta tulee kiinteämpi, kirkkaampi, kosteutetumpi ja tasaisempi. Yhdessä kollageenin laatuun ja tuotantoon vaikuttavan mikroneulausmenetelmän kanssa BTB13-yhdiste hoitaa tuloksellisesti ihon ikämuutoksia, tasoittaa arpia, puhdistaa ihoa ja vähentää ihotulehdusta, vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ja heleyttää ihoa eliminoiden iholta väsymyksen merkkejä.

Mikroneulauksessa käytetään mikroneulauskynää, joka aiheuttaa ihon syvimpiin kerroksiin (hallitusti haluttuun syvyyteen 0,25 – 2,5mm) hienoja reikiä, ns. mikrovaurioita, jotka lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho vahvistuu ja tulee kimmoisammaksi. Lisäksi näitä mikroskooppisia neulakanavia myöten saadaan kuljetettua BTB13-soluaktivaattoria kohteeseen. Näin saadaan huipputehokas yhdistelmä ihon rakenteen vahvistamiseksi.

Mikroneulaus ja tehoaineiden imeytys kaulalle kasvojen mikroneulaushoidon yhteydessä 20€.

TOSKANI Mikroneulaus 139€

Toskani Mikroneulauksessa käytetään mikroneulauskynää, joka aiheuttaa ihon syvimpiin kerroksiin (hallitusti haluttuun syvyyteen 0,25 – 2,5mm) hienoja reikiä, ns. mikrovaurioita, jotka lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho vahvistuu ja tulee kimmoisammaksi. Lisäksi näitä mikroskooppisia neulakanavia myöten saadaan kuljetettua valitut tuotteet juuri oikeaan ihon kerrokseen eli dermikseen.

Toskani mikroneulauksessa on useita eri coctaileja joista valitsemalla ja sekoittamalla saadaan juuri sinun iholle tarvittavat raaka-aineet.

Mikroneulaus ja tehoaineiden imeytys kaulalle kasvojen mikroneulaushoidon yhteydessä 20€.

BiorePeelCl3 happohoito 125€

BiorePeelCl3 on ainutlaatuinen anti-age hoitomenetelmä, joka takaa tehokkaat tulokset ilman neuloja ja ilman ei toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa. Hoito on siis neulaton biorevitalisaatio iholle.

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Hoito antaa erinomaiset tulokset ilman kipua, mustelmia tai turvotusta ja mikä tärkeintä ilman infektioriskiä.

Kansainvälisesti patentoitu BioRepeelCl3 koostumus sisältää 35% TCA-hapon lisäksi vielä viinihappoa, sitruunahappoa, salisyylihappoa, laktobionihappoa sekä gamma-aminovoihappoa. Tämän lisäksi happoliuos sisältää vitamiineja sekä aminihappoja.

Erinomainen hoito tehostamaan esim. mikro-ja medikaalisen neulauksen tuloksia sekä pohjustamaan/tehostamaan Ejal40 -ja Profilohoitoja.

BioRePeelCl3-happohoidon hyödyt:

  • Ihon välitön ja huomattava kiinteytyminen
  • Ryppyjen ja juonteiden tasoittuminen
  • Uuden kollageenin ja elastiinin muodostuminen, ihon uusiutuminen tehostuu
  • Iho näyttää heleältä ja hoitotuotteet imeytyvät tehokkaammin
  • Epäpuhtaudet vähenevät
  • Pigmenttimuutokset vaalentuvat
  • Laajentuneet ihohuokoset, juonteet ja arvet tasoittuvat

TÄYDELLINEN ESTEETTINEN JA DERMATOLOGINEN hoito sopii kaikkiin lääketieteellisiin tarpeisiin antioksidanttisen ja kosteuttavan vaikutuksensa ansioista.

Radiofrekvenssihoidot kasvoille alk.89€

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Rf-hoito sitoo tehokkaasti kollageenisäikeitä takaisin yhteen ihon syvimmästä kerroksesta asti.Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Pienentää myös ihohuokosia tehokkaasti.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Radiofrekvenssi-ja mikroneulaushoito yht. 199€

Radiofrekvenssihoitoa voidaan yhdistää mikroneulaukseen jolloin hoidon teho moninkertaistuu. Mikroneulauksessa iholle tehdään tuhansia mikrokanavia joista ihoon imeytetään tehoaineita (kts. Btb13 mikroneulaus, Toskani mikroneulaus ja Radiofrekvenssihoito).

Kasvot ja kaula yht. 219€

LED-Valohoito 39€

Sis. pelkkä valohoito max. 20 min.

LED-Valohoito 69€

Sis. puhdistus, hapotus, led-valohoito max. 20 min, naamio, seerumi ja voide. 

Hoidossa käytettävä led-valonväri sekä tuotteet valitaan tarpeen/ongelman mukaan.

Led-Valohoitoa voidaan käyttää moniin eri ihon ”ongelmiin” mm. akne, ruusufinni, punoitus, pigmenttimuutokset sekä ihon kiinteyttämiseen ja kirkastamiseen.

LED-valo stimuloi soluja, joita kutsutaan fibroplasteiksi. Solut tuottavat kollageenia, joka lisää ihon elastisuutta. 

Punainen valo stimuloi ihon uudistumista ja kollageenin tuotantoa, kun sininen valo puolestaan auttaa hillitsemään ihon tulehdusreaktiota kuten aknea ja ruusufinniä. LED-valohoito on turvallista ja kivutonta.

Led-Valohoito voidaan lisätä moneen kasvohoitoon tehostamaan hoidon vaikutusta, Led-Valohoito lisäpalveluna muun kasvohoidon yhteydessä  20€.


Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Peruutuksen tapahduttava timman peruutuslinkin kautta tai soittamalla, aukioloaikojen ulkopuolella peruutukset joko timman peruutuslinkin kautta tai sähköpostiin info@hymyin.fi
EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ.

Käytämme perumattomien aikojen laskujen perinnässä Ropo Capitalia mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.