+358 44 293 5100

Erikoiskasvohoidot

Kosmetologimme tekevät pääsääntöisesti peruskasvohoitoja, ihoterapeuttimme peruskasvohoitojen lisäksi erikoiskasvohoitoja ja sairaanhoitajat esteettisiä hoitoja.

Varatessasi kasvohoitoa ei sinun tarvitse tietää, millaisen hoidon haluat. Varaamme aina reilusti aikaa ja suunnittelemme sekä teemme juuri sellaisen hoidon kuin sinun ihosi tarvitsee.

Dermia Solution medikaalinen neulaus 129€

Sis. puhdistus, hapotus, laitepuhdistus Dermia kuorintapäällä, medikaalinen neulaus, boosteri ja naamio

Mikroneulausta tehokkaampi hoitomuoto, askel vielä edistyksellisempään ihonhoitoon.

Dermia Medical -hoitoprosessi on juonteikkaan, ryppyisen, elottoman ja epätasaisen ihon hoitamisen tulevaisuutta.

Dermian Medikaalisella neulaus -hoidoilla saavutetaan kaikki ihon nuorennuksen hyödyt ilman kirurgisia toimenpiteitä. Iho nuorentuu ja erilaiset iho-ongelmat lieventyvät ihosolujen aineenvaihduntaa luonnollisella tavalla aktivoiden. Medikaalinen neulaus hidastaa ihon ikääntymisprosessia luonnollisesti, riskittömästi ja täysin turvallisesti. Siksi se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat näkyviä tuloksia ilman Botoxia yms täyteaineita.

Dermian medikaalisessa neulauksessa tehdään ohuen ohuilla teräsneuloilla iholle mikrokanavia, jotka sulkeutuvat hoidon aikana. Näin toimimalla aiheutetaan ihoon positiivinen trauma, mikä stimuloi ihon omaa paranemis- ja uusiutumisprosessia. Kasvutekijöitä vapautuu ja solujen toiminta vilkastuu. Tätä kutsutaan biorevitalisaatioksi. Aktivoituneet solut (fibroblastit) ja elastiset kollageenikuidut moninkertaistuvat. Hyaluronihappoa syntyy sisäisesti ja kantasolut aktivoituvat.

Tehoaineiden imeytys kaulan ja decolteen alueelle Dermia Solution hoidon yhteydessä 20€

BTB13 Mikroneulaus/Medikaalinen neulaus ja neulaton mesoterapia 129€

Mikroneulaus/medikaalinen neulaus ja mesoterapia on uusi, kolmivaiheinen BTB13 hoitomenetelmä. Hoito perustuu suomalaiseen, patentoituun innovaatioon, BTB13-yhdisteeseen, joka vaikuttaa sisällä soluissa solujen terveyteen, aineenvaihduntaan ja niiden uusiutumiseen.

Yhdisteellä on silminnähtäviä vaikutuksia ihossa. Ihosta tulee kiinteämpi, kirkkaampi, kosteutetumpi ja tasaisempi. Yhdessä kollageenin laatuun ja tuotantoon vaikuttavan mikroneulausmenetelmän kanssa BTB13-yhdiste hoitaa tuloksellisesti ihon ikämuutoksia, tasoittaa arpia, puhdistaa ihoa ja vähentää ihotulehdusta, vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ja heleyttää ihoa eliminoiden iholta väsymyksen merkkejä.

Mikroneulauksessa käytetään mikroneulauskynää, joka aiheuttaa ihon syvimpiin kerroksiin (hallitusti haluttuun syvyyteen 0,25 – 2,5mm) hienoja reikiä, ns. mikrovaurioita, jotka lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho vahvistuu ja tulee kimmoisammaksi. Lisäksi näitä mikroskooppisia neulakanavia myöten saadaan kuljetettua BTB13-soluaktivaattoria kohteeseen. Näin saadaan huipputehokas yhdistelmä ihon rakenteen vahvistamiseksi.

Mikroneulaus ja tehoaineiden imeytys kaulalle kasvojen mikroneulaushoidon yhteydessä 20€.

Mesoterapiahoidot

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma. Pistokset stimuloivat ihon fibroblasteja kollageenin uusiotuotantoon, jolloin iho kiinteytyy sisältäpäin. Toiseksi ihoon viedyt aktiiviaineet pääsevät toimenpiteen ansiosta juuri sinne, missä niitä tarvitaan.

Mesoterapian avulla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia. Hoito sopii kaikenikäisille ihmisille ja jokaiselle ihotyypille. Toimenpide sopii niin kasvojen kuin vartalonkin kaunistamiseen.

Kollageeni mesoterapia alk 250€    

Kollageeni injektoidaan medikaalisen neulauksen avulla suoraan dermiksen alueelle. Iän myötä kollageenin tuotanto ihossamme vähenee ja hidastuu jonka myötä mm. ihon elastisuus heikkenee, iho ohenee sekä ihoon syntyy vähitellen juonteita. Medikaalisen neulauksen avulla kollageeni saadaan juuri sinne missä sitä tarvitaan, aktivoimme ihosi oman kollageenituotannon toimimaan aktiivisemmin. Ihostasi tulee kaunis, heleä, tasainen ja juonteesi vähenevät/silottuvat.

Kollageenia (jauheena) tulisi myös syödä jokapäivä, kollageeni ravintolisä yhdistettynä mesoterapian kanssa auttaa saamaan erinomaisia tuloksia.

Kollageeni mesoterapiaa suositellaan ottamaan kuurina jotta saadaan paras ja pitkäkestoisempi lopputulos. Suositus on 3-4:n kerran sarjahoito 15 pvän välein.

Kollageeni mesoterapiaa voidaan tehdä mm. kasvoille, kaulalle, decoltelle ja käsille.

Hoidon hinta: 

kollageeniampulli 290€ 

Sarjahoidossa 250€/ampulli

+ 50€ jos lisätään hyaluroni ampulli kollageenin joukkoon.

Hyaluroni mesoterapia alk 150€

Ihoon injektoidaan samoin kuin kollageenimesterapiassa hyaluronia joka kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, hyaluroni paitsi kosteuttaa ihoa se myös siloittaa tehokkaasti hienoja pintajuonteita. Hoito voidaan tehdä joko omana kosteuttavana hoitona tai lisätä hyaluroni kollageenijauheen joukkoon jolloin hoidosta tulee vielä tehokkaampi, kiinteyttävämpi, ravitsevampi ja siloittavampi hoito. Suositellaan sarjahoitona.

Hoidon hinta:

Hyaluroni ampulli 189€

Sarjahoidossa 150€/ampulli

Ejal40 -Biorevitalisaatiohoito  220€ 

Ejal40 on aivan uuden tyyppinen biorevitalisaatiohoito joka stimuloi tehokkaasti ihon kollageenituotantoa, kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, parantaa ihon elastisuutta, siloittaa ihon pintajuonteita ja tasoittaa ihon sävyä. Tuote sisältää puhdasta hyaluronihappoa erittäin suurina pitoisuuksina, hyaluronihappopitoisuus 40mg/2ml.

Valmistajan suositus on kaksi hoitoa kuukauden välein.

Ejal40-hoito ja JPX3 bio-hoito yht. 300€

Profilohoito 320€

MIKÄ ON PROFHILO®?

Profhilo on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan pääasiassa ihon velttoutta.
Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.
Profhilo takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden esteettisten hoitojen kanssa.

MITEN PROFHILO® TOIMII

Profhilo vaikuttaa iholla 28 päivää ja tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa ja sillä on kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.
Hoito tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä hoitaa ihon velttoutta ja parantaa ihon sävyä. Hoito myös edesauttaa aknen ja arpien paranemista.

JPX3 bio, neulaton biorevitalisaatiohoito 120€ (sis. kasvot ja kaula).

Vallankumouksellinen biostimuloivahoito ympäri vuoden!

Tehokkaasti ihoa uudistava neulaton biostimulaattori kasvoille ja kaulalle. Ihanteellinen vanhenevalle, veltolle, pigmentoituneelle, ryppyiselle, arpiselle (mm. akne) ja samealle iholle. Hoito on kivuton ja ei vaadi palautumisaikaa. Suositellaan sarjahoitona, mutta tuloksen näkee jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Tehokas ja turvallinen biostimulaatiohoito sisältää : ureaperoksidia, monokloorietikkahappoa 33%, koji ja mantelihappoa sekä antioksidantteja.  Koji happo 5% tunnetaan pigmenttiä vaalentavasta, antioksidanttisesta ja antibakteerisesta vaikutuksesta. Mantelihappo 5% estää melaniinin kehitystä, hoitaa hyperpigmentaatiota ja tasoittaa ihon sävyä. Kosteuttaa ja kuorii ihoa samanaikaisesti. Ureaa käytetään myös dermatologisten häiriöiden, kuten psoriaasin, kseroosin, ekseeman ja keratoosin hoidossa. Sitä käytetään kosteuttavien ominaisuuksien ansiosta, koska se pystyy sitomaan vettä ja poistamaan ihosta kuolleita soluja.  JPX3 happojen, ureaperoksidin ja antioksidanttien yhdistelmä luo erittäin tehokkaan koostumuksen, jolla on voimakas elvyttävä vaikutus minimaalisilla sivuvaikutuksilla ( voi esiintyä lievää punoitusta, mutta hyvin harvoin).  Hoito ei aiheuta tulehdusta, valoherkkyyttä, kuorintaa, ei käytetä neuloja, ei aiheuta palovammoja, eikä keskeytystä sosiaalisesta elämästä. Yleiset esteet hoidon käytölle: Tali-ihottuma, kojihappoallergia, ärtynyt iho, raskaus ja imetys, puhjennut iho tai herpesrakkulat.
Sarjahoitoa suositellaan 3-5 krt 1-2 vkon välein.

Hoito voidaan yhdistää mm. mikroneulaukseen sekä mesoterapiahoitoihin.

Sarjahoidon hinnat:

3:n sarja 300€ / 5:n sarja 450€

JPX3 bio hoito ja Dermia Solution mikroneulaus yht. 159€

JPX3 bio hoito ja BTB13 mikroneulaus yht.179€

BiorePeelCl3 happohoito 140€ (sis. kasvot ja kaula)

BiorePeelCl3 happohoito on neulaton biorevitalisaatio. Se on nopea ja turvallinen. Happoliuos sisältää 6 happoavitamiineja ja aminohappoja.

Biorepeel-happohoito kosteuttaa ja stimuloi ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia, palauttaa ihon kimmoisuuden, kiinteyttää ja vähentää juonteita, liftaa ihoa, tasoittaa arpeja ja supistaa ihon huokosia.

Erinomainen hoito tehostamaan esim. mikro-ja medikaalisen neulauksen tuloksia sekä pohjustamaan/tehostamaan Ejal40 -ja Profilohoitoja (yhdistemähoitojen hinnat alla).

KÄYTTÖTARKOITUKSIA

Ihon vanhenemisen ehkäisy
Ihon biorevitalisaatio
Kasvojen ja kaulan ihon kiinteytyminen
Decolteen alueen ihon sileytyminen
Arpien hoito
Raskausarpien vaaleneminen 

YLEISET ESTEET 

Ärtynyt iho
Ärtyvä iho
Tali-ihottuma
Kojihappoallergia
Raskaus ja imetys
Herpesrakkulat tai puhjennut iho

HUOM! Käsittelyä ei saa tehdä heti karvojen höyläämisen, vahauksen tai sokeroinnin jälkeen. Jos retinoiinihappoa käytetään pinnallisesti sen käyttö tulee keskeyttää 15 päivän ennen happohoitoa.

BioRePeelCl3 happohoito ja BTB13 mikroneulaus 199€

BioRePeelCl3 happohoito ja Ejal40 hoito yht. 320€

BioRePeelCl3 happohoito ja Profilohoito yht. 420€

Infuzion system – hoito alk. 210€ 

Infuzion System® on patentoitu, ruotsalainen  hoitomenetelmä, joka on neulaton vaihtoehto injektiohoidoille. Hoito on kivuton (pientä pistelyä lukuun ottamatta). Puudutteita ei tarvita ja toipumisaikaa ei ole. Tulos on nähtävissä heti. Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjalla voidaan saavuttaa jopa kuusi kuukautta kestävä hoitotulos. Infuzion System® ei ole perinteinen kasvohoito vaan ennemminkin hoitotoimenpide. Toimenpiteessä yhdistyy injektiohoito sekä mesoterapia ilman neuloja/pistoksia.

Infuzion System® tuo luonnollista volyymia kasvoille.  Kasvojen linjat korostuvat ja ikääntymisen merkit pehmenevät. Ihosta tulee syväkosteutettu ja nuorekkaan hehkuva.

Hoito voidaan kohdistaa myös silmienympärysihon tummuuteen sekä juonteisiin. Mentelmä ei sovi silmäpussien hoitoon täyteläisyyttä tuovan vaikutuksensa vuoksi.

Hoitosuositus 3:n kerran sarjahoito n.1 viikon välein yht. 550€

1 hoitokerta 220€/ 2 hoitokerta 220€/ 3 hoitokerta 110€

Radiofrekvenssihoidot kasvoille alk.79€

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Rf-hoito sitoo tehokkaasti kollageenisäikeitä takaisin yhteen ihon syvimmästä kerroksesta asti.Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Pienentää myös ihohuokosia tehokkaasti.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidoilla yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Kaula-ja decoltealueen Rf-hoito kasvojen Rf- hoidon yhteydessä 20€ (ilman muuta hoitoa 59€ 30min.)

LED-Valohoito 39€

Sis. pelkkä valohoito max. 20 min.

LED-Valohoito 69€

Sis. puhdistus, hapotus, led-valohoito max. 20 min, naamio, seerumi ja voide. 

Hoidossa käytettävä led-valonväri sekä tuotteet valitaan tarpeen/ongelman mukaan.

Led-Valohoitoa voidaan käyttää moniin eri ihon ”ongelmiin” mm. akne, ruusufinni, punoitus, pigmenttimuutokset sekä ihon kiinteyttämiseen ja kirkastamiseen.

LED-valo stimuloi soluja, joita kutsutaan fibroplasteiksi. Solut tuottavat kollageenia, joka lisää ihon elastisuutta. 

Punainen valo stimuloi ihon uudistumista ja kollageenin tuotantoa, kun sininen valo puolestaan auttaa hillitsemään ihon tulehdusreaktiota kuten aknea ja ruusufinniä. LED-valohoito on turvallista ja kivutonta.

Led-Valohoito voidaan lisätä moneen kasvohoitoon tehostamaan hoidon vaikutusta, Led-Valohoito lisäpalveluna muun kasvohoidon yhteydessä  20€.

Kulmien muotoilu 10€
Ripsien kestovärjäys 15€ (muun palvelun yhteydessä)
Kulmien kestovärjäys + muotoilu 15€ (muun palvelun yhteydessä)
Ripsien ja kulmien kestovärjäys + muotoilu  30€ (muun palvelun yhteydessä)

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.