+358 44 293 5100

Kasvohoidot

Hoitolassamme on käytössä erilaisia ihonhoito laitteita. Käytössämme on myös hoitoja joissa ei käytetä laitteita ollenkaan. Nykypäivän hoidot ovat itsessään jo niin tehokkaita ettei laitehoitoa välttämättä edes tarvita mm.happohoidot.

Varatessasi aikaa kasvohoitoon ei sinun välttämättä tarvitse tietää millaisen hoidon haluat. Varaamme aina reilusti aikaa ja suunnittelemme sekä teemme juuri sellaisen hoidon kuin sinun ihosi tarvitsee.

Kasvohoito/ihonpuhdistus 74€

sis. alkupuhdistus, hapotus (hedelmähapolla), ihonpuhdistus manuaalisesti, naamio, kevyt hieronta ja seerumi sekä voide. 

Hemmottelu-kasvohoito hieronnalla 79 €

Ei laitehoitoa, tuotteet valitaan ihosi mukaan, hieronta sekä lopputuotteet.

Dermia Solution kasvohoidot alk. 89 €                    

Kaunis ja hyvinvoiva iho, askel edistyksellisempään ihonhoitoon.

Laitteessa on kolme hoitopäätä, joista ensimmäinen puhdistaa erittäin tehokkaasti ja kivuttomasti kuolleen ihosolukon yms. epäpuhtaudet iholta. Toinen hoitopää on mikroneulauspää, jonka avulla ihoon tehdään pieniä mikrokanavia. Mikrokanavia pitkin saadaan tehoaineet imeytymään suoraan solutasolle. Kolmas pää on täsmäpää, jolla hoidetaan ja tasoitetaan yksittäisiä juonteita sekä täytetään niitä tehoseerumilla (kolmatta hoitopäätä käytetään 119€ maksavassa hoidossa).

Hoito aktivoi ihon luontaisen kollageenituotannon ja näin uudistaa, hoitaa, korjaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

Hoito vahvistaa ihon pintaverisuonistoa ja auttaa näinollen myös couperosaan ja aknearpiin. Erinomainen hoito myös todella kuivalle iholle. Hoidossa valitaan juuri sinun ihosi tarpeiden mukaiset tuotteet (naamiot ja ampullit).

TOSKANI-Happohoito 99€

Erittäin tehokkaasti ihoa hoitava, puhdistava, kosteuttava ja heleyttävä happohoito joka antaa välittömiä tuloksia iholle.

Hoidossa valitaan neljästä eri haposta juuri sinun ihollesi sopivat hapot.

Ei toipumisaikaa, iho ei myöskään kuoriudu hoidon jälkeen.

Happohoitoa tehostamaan voidaan lisätä mikroneulaushoito hapon päälle 179€

Carboksi-terapia kasvohoito 89€

sis. hapotus, puhdistus, carboksinaamio, seerumi ja voide

Carboksi-terapiassa iholle laitetaan hiilidioksidi erikoisnaamio jonka muodostama kaasu imeytyy syvälle ihoon ja tuntuu ”kuplivana” iholla. Hoito on lähes kivuton, pientä nipistelyä voi tuntua. 

Carboksi-terapialla voidaan hoitaa tulehdusta syvällä ihossa. sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ihosta. Hoidolla saadaan rauhoitettua aknea sekä parannettua ihon omaa puolustuskykyä tulehduksia ja ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Hoito sopii erinomaisesti akne.- ruusufinni-ja couperosaiholle sekä kirkastusta kaipaavalle iholle (pigmentoitunut iho).

Hiilidioksidi aktivoi verenkiertoa, jolloin kuona-aineiden poistuminen ihosta nopeutuu, iho vaalenee ja kasvojen yleisväri kirkastuu.Carboksi-terapia kosteuttaa myös ihoa tehokkaasti sekä edistää ihon omaa kosteustasapainoa.

Dermaplaning -kuorintahoito alk.79€

Uutuus kasvojen kuorintahoito, joka suoritetaan erikoisterällä. Dermaplaning on täysin uusi toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman uloimman kerroksen poistamiseksi. Toimenpidettä suosivat myös plastiikkakirurgit maailmalla.

Dermaplaning poistaa kuorinnan yhteydessä myös usein häiritsevän kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi.

Hoito tekee ihon sileämmän näköiseksi. Ihosolujen uloimman kerroksen poistaminen auttaa myös tuotteiden imeytymistä ihoon.   Ihosolut eivät enää toimi suojana, vaan ovat esteenä muille toimenpiteille ja/tai tuotteille jolloin poistamalla kuollut solukko edesautetaan tuotteiden parempaa imeytymistä.

Hoidossa käytetään erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltua välinettä, jossa on steriili, kertakäyttöinen terä. Erityisvalmisteista instrumenttia käytetään ihon pintakerroksen hallittuun poistamiseen. Toimenpide suoritetaan turvallisesti pitäen terää 45 asteen kulmassa ja liikuttaen sitä ihoa vasten, aivan kuin parranajossa.

Dermaplaning-hoito on erittäin turvallinen koulutetun ihonhoidon ammattilaisen suorittamana. Hoito voidaan tehdä kasvoille kerran kuukaudessa. Hoidon jälkeen iho näyttää kirkkaalta ja elinvoimaiselta,  eikä hoidosta seuraa punoitusta tai kipua!

Hoitoa ei suositella tulehtuneelle iholle eikä aktiivisessa vaiheessa olevalle aknelle. Hoito tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle.

Hoito voidaan tehdä joko omana hoitonaan tai lisätä muihin kasvohoitoihin mm.mikroneulaus, Led-valohoito ym.

Luonnonkosmetiikkasarjan hoidot – Alissi Brontë

Kultakasvohoito 99€               

Kiinteyttävä, kirkastava, heleyttävä ja kosteuttava ihanan ylellinen kasvohoito jossa käytetään erittäin laadukkaita kultaa sisältäviä raaka-aineita. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, rentouttavan hieronnan kasvoille sekä voiteen.

”Kaunis morsian” hemmottelukasvohoito 89€

Hoito ei sisällä tehokasta puhdistusta jolloin hoidon voi tehdä aivan häiden alla morsiamen stressiä helpottamaan rentoutumalla ihanassa hemmottelevassa hoidossa. Tämä hoito sopii erinomaisesti hoidoksi häämeikin pohjalle jolloin meikki pysyy paremmin ja iho näyttää kauniimmalle. Hoito sisältää kevyen puhdistuksen, kuorinnan, kirkastavan/heleyttävän naamion sekä ihanan rentouttavan hieronnan kasvoille sekä voiteen.

Selän ihonpuhdistus alk.40€

Kulmien muotoilu 15€
Ripsien kestovärjäys 20€ (muun palvelun yhteydessä)
Kulmien kestovärjäys + muotoilu 20€ (muun palvelun yhteydessä)
Ripsien ja kulmien kestovärjäys + muotoilu  35€ (muun palvelun yhteydessä)


Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Peruutuksen tapahduttava timman peruutuslinkin kautta tai soittamalla, aukioloaikojen ulkopuolella peruutukset joko timman peruutuslinkin kautta tai sähköpostiin info@hymyin.fi
EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ.

Käytämme perumattomien aikojen laskujen perinnässä Ropo Capitalia mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.