+358 44 293 5100

Peruskasvohoidot

Peruskasvohoidoissa hoidot tehdään joko manuaalisesti, ultraäänilaitteella/timanttihionnalla tai Dermia Solution laitteella (puhdistus-ja/tai mikroneulaushoitopäällä). Hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan ihosi tarpeen mukaan.

Varatessasi kasvohoitoa ei sinun tarvitse tietää, millaisen hoidon haluat. Varaamme aina reilusti aikaa ja suunnittelemme sekä teemme juuri sellaisen hoidon kuin sinun ihosi tarvitsee.
Hoitolassamme on käytössä useita eri laitteita joista valitsemme sinun ihollesi sopivimman.
Hoidoissa käytämme Dermia Solutionin, Alissi Bronten, Clinicaren, BTB13:n sekä Ekopharman tuotteita jotka valitsemme ihosi tarpeesi mukaan.

Kasvohoito/ihonpuhdistus 69€-79€

sis. alkupuhdistus, hapotus (hedelmähapolla), puhdistus ultraäänellä, timanttihionnalla tai manuaalisesti, naamio, kevyt hieronta ja seerumi sekä voide. 

Hemmottelu-kasvohoito hieronnalla 74 €

Ei laitehoitoa, tuotteet valitaan ihosi mukaan, hieronta sekä lopputuotteet.

Selän ihonpuhdistus alk.40€

Dermia Solution -Mikroneulaushoito 99 €                    

Kaunis ja hyvinvoiva iho, askel edistyksellisempään ihonhoitoon.

Laitteessa on kolme hoitopäätä, joista ensimmäinen puhdistaa erittäin tehokkaasti ja kivuttomasti kuolleen ihosolukon yms. epäpuhtaudet iholta. Toinen hoitopää on mikroneulauspää, jonka avulla ihoon tehdään pieniä mikrokanavia. Mikrokanavia pitkin saadaan tehoaineet imeytymään suoraan solutasolle. Kolmas pää on täsmäpää, jolla hoidetaan ja tasoitetaan yksittäisiä juonteita sekä täytetään niitä tehoseerumilla (kolmatta hoitopäätä käytetään 119€ maksavassa hoidossa).

Hoito aktivoi ihon luontaisen kollageenituotannon ja näin uudistaa, hoitaa, korjaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

Hoito vahvistaa ihon pintaverisuonistoa ja auttaa näinollen myös couperosaan ja aknearpiin. Erinomainen hoito myös todella kuivalle iholle. Hoidossa valitaan juuri sinun ihosi tarpeiden mukaiset tuotteet (naamiot ja ampullit).

Dermia Solution- Mikroneulaus + juonteentäyttö erikoishoitopäällä 119€   

Hoidossa tehdään kaikki samat kuin yllä mainitussa Dermian 99€:n hoidossa, mutta lisäksi imeytetään täsmähoitona juonteen sisälle kohottavaa ”liftaavaa” tehoseerumia.

Dermia Solution -erikoiskasvohoito ja tehoboosterin imeytys mikroneulauksella 119€

Hoidossa tehdään kaikki samat kuin yllä mainitussa Dermia Solution -erikoiskasvohoidossa, mutta lisäksi imeytetään mikroneulaushoitopäällä ihoon erittäin tehokas tehoboosteri. 

Neulauksessa käytettävässä tehoseerumissa on runsaasti peptidejä ja entsyymejä, jotka kiinteyttävät, ravitsevat, kirkastavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Käsittelyllä saadaan vietyä seerumin tehoaineet dermiksen ulompiin kerroksiin, joka aikaansaa aktiivisten terveiden solujen moninkertaistumisen. Tällöin saadaan elvytettyä ihon hiipunutta kollageenituotantoa ja madallettua juonteita.

Seerumi sisältää rauhoittavaa raunioyrttiä, uusia soluja tehokkaasti ravitsevaa liposomeissa olevaa 
magnesiumaskorbyylifosfaattia (C-vitamiini) ja peptidiä. Nämä ainesosat saavat ihon kosteustason kaksinkertaistumaan puolet tehokkaammin kuin yleisesti käytetty hyaluronihappo.

Carboksi-terapia kasvohoito 79€

sis. hapotus, puhdistus, carboksinaamio, seerumi ja voide

Carboksi-terapiassa iholle laitetaan hiilidioksidi erikoisnaamio jonka muodostama kaasu imeytyy syvälle ihoon ja tuntuu ”kuplivana” iholla. Hoito on lähes kivuton, pientä nipistelyä voi tuntua. 

Carboksi-terapialla voidaan hoitaa tulehdusta syvällä ihossa. sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ihosta. Hoidolla saadaan rauhoitettua aknea sekä parannettua ihon omaa puolustuskykyä tulehduksia ja ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Hoito sopii erinomaisesti akne.- ruusufinni-ja couperosaiholle sekä kirkastusta kaipaavalle iholle (pigmentoitunut iho).

Hiilidioksidi aktivoi verenkiertoa, jolloin kuona-aineiden poistuminen ihosta nopeutuu, iho vaalenee ja kasvojen yleisväri kirkastuu.Carboksi-terapia kosteuttaa myös ihoa tehokkaasti sekä edistää ihon omaa kosteustasapainoa.

Suositellaan sarjahoitoa alkuun 7-14 päivän välein.

Sarjahoidon hinta: 1 hoitokerta 79€ (sis. happo ja puhdistus) ja seuraavat hoitokerrat 69€ (sis.happo ja carboksinaamio).

Carboksinaamio voidaan yhdistää myös muihin laitehoitoihin alk.25€ lisähintaan.

Esim. Dermaplaning kuorinta ja carboksi naamio yht. 89€

Dermian tehoihonpuhdistus ja carboksi naamio yht. 99€

Dermiahoito (sis. puhdistus ja mikroneulaus) ja carboksi naamio yht. 124€

Dermaplaning -kuorintahoito alk.74€

Uutuus kasvojen kuorintahoito, joka suoritetaan erikoisterällä. Dermaplaning on täysin uusi toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman uloimman kerroksen poistamiseksi. Toimenpidettä suosivat myös plastiikkakirurgit maailmalla.

Dermaplaning poistaa kuorinnan yhteydessä myös usein häiritsevän kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi.

Hoito tekee ihon sileämmän näköiseksi. Ihosolujen uloimman kerroksen poistaminen auttaa myös tuotteiden imeytymistä ihoon.   Ihosolut eivät enää toimi suojana, vaan ovat esteenä muille toimenpiteille ja/tai tuotteille jolloin poistamalla kuollut solukko edesautetaan tuotteiden parempaa imeytymistä.

Hoidossa käytetään erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltua välinettä, jossa on steriili, kertakäyttöinen terä. Erityisvalmisteista instrumenttia käytetään ihon pintakerroksen hallittuun poistamiseen. Toimenpide suoritetaan turvallisesti pitäen terää 45 asteen kulmassa ja liikuttaen sitä ihoa vasten, aivan kuin parranajossa.

Dermaplaning-hoito on erittäin turvallinen koulutetun ihonhoidon ammattilaisen suorittamana. Hoito voidaan tehdä kasvoille kerran kuukaudessa. Hoidon jälkeen iho näyttää kirkkaalta ja elinvoimaiselta,  eikä hoidosta seuraa punoitusta tai kipua!

Hoitoa ei suositella tulehtuneelle iholle eikä aktiivisessa vaiheessa olevalle aknelle. Hoito tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle.

Hoito voidaan tehdä joko omana hoitonaan tai lisätä muihin kasvohoitoihin mm.mikroneulaus, Led-valohoito ym.

Luonnonkosmetiikkasarjan hoidot – Alissi Brontë

Kultakasvohoito 99€               

Kiinteyttävä, kirkastava, heleyttävä ja kosteuttava ihanan ylellinen kasvohoito jossa käytetään erittäin laadukkaita kultaa sisältäviä raaka-aineita. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, rentouttavan hieronnan kasvoille sekä voiteen.

”Kaunis morsian” hemmottelukasvohoito 79€

Hoito ei sisällä tehokasta puhdistusta jolloin hoidon voi tehdä aivan häiden alla morsiamen stressiä helpottamaan rentoutumalla ihanassa hemmottelevassa hoidossa. Tämä hoito sopii erinomaisesti hoidoksi häämeikin pohjalle jolloin meikki pysyy paremmin ja iho näyttää kauniimmalle. Hoito sisältää kevyen puhdistuksen, kuorinnan, kirkastavan/heleyttävän naamion sekä ihanan rentouttavan hieronnan kasvoille sekä voiteen.

Kulmien muotoilu 15€
Ripsien kestovärjäys 20€ (muun palvelun yhteydessä)
Kulmien kestovärjäys + muotoilu 20€ (muun palvelun yhteydessä)
Ripsien ja kulmien kestovärjäys + muotoilu  35€ (muun palvelun yhteydessä)


Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Peruutuksen tapahduttava timman peruutuslinkin kautta tai soittamalla, aukioloaikojen ulkopuolella peruutukset joko timman peruutuslinkin kautta tai sähköpostiin info@hymyin.fi
EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ.