+358 44 293 5100

Mesoterapiahoidot

Kollageeni mesoterapia alk 249€    

Kollageeni injektoidaan medikaalisen neulauksen avulla suoraan dermiksen alueelle. Iän myötä kollageenin tuotanto ihossamme vähenee ja hidastuu jonka myötä mm. ihon elastisuus heikkenee, iho ohenee sekä ihoon syntyy vähitellen juonteita. Medikaalisen neulauksen avulla kollageeni saadaan juuri sinne missä sitä tarvitaan, aktivoimme ihosi oman kollageenituotannon toimimaan aktiivisemmin. Ihostasi tulee kaunis, heleä, tasainen ja juonteesi vähenevät/silottuvat.

Kollageenia (jauheena) tulisi myös syödä jokapäivä, kollageeni ravintolisä yhdistettynä mesoterapian kanssa auttaa saamaan erinomaisia tuloksia.

Kollageeni mesoterapiaa suositellaan ottamaan kuurina jotta saadaan paras ja pitkäkestoisempi lopputulos. Suositus on 3-4:n kerran sarjahoito 15 pvän välein.

Kollageeni mesoterapiaa voidaan tehdä mm. kasvoille, kaulalle, decoltelle ja käsille.

Hoidon hinta: 

kollageeniampulli 290€ 

Sarjahoidossa 249€/ampulli

+ 50€ jos lisätään hyaluroni ampulli kollageenin joukkoon.

Hyaluroni mesoterapia alk 149€

Ihoon injektoidaan samoin kuin kollageenimesterapiassa hyaluronia joka kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, hyaluroni paitsi kosteuttaa ihoa se myös siloittaa tehokkaasti hienoja pintajuonteita. Hoito voidaan tehdä joko omana kosteuttavana hoitona tai lisätä hyaluroni kollageenijauheen joukkoon jolloin hoidosta tulee vielä tehokkaampi, kiinteyttävämpi, ravitsevampi ja siloittavampi hoito. Suositellaan sarjahoitona.

Hoidon hinta:

Hyaluroni ampulli 189€

Sarjahoidossa 149€/ampulli

Mesoeyes- mesoterapiahoito silmänympärysiholle 199€

Mesoterapiahoidolla eroon väsyneestä ilmeestä.

Hoitoa suositellaan mm. tummille silmänympäryksille, kosteuttamaan ja vahvistamaan ohutta silmänympärysihoa, siloittamaan/tasoittamaan hienoja pintajuonteita.

Suositellaan 2-3 kerran sarjahoitona.

Slim Face- mesoterapiahoito alk. 220€

Slim face-hoito antaa ryhtiä kasvoille ja toimii erinomaisesti mm. ”hamsterinpusseihin”, roikkuviin poskiin, kaksoisleukaan. Kohottava vaikutus. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle mm. allit.

Hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjahoitona 2-4 kertaa, mutta jo ensimmäinen hoitokerta yhdistettynä kotihoitoon antaa hyviä tuloksia.

Ejal40 -Biorevitalisaatiohoito  220€  (2ml)

Ejal40 on aivan uuden tyyppinen biorevitalisaatiohoito joka stimuloi tehokkaasti ihon kollageenituotantoa, kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, parantaa ihon elastisuutta, siloittaa ihon pintajuonteita ja tasoittaa ihon sävyä. Tuote sisältää puhdasta hyaluronihappoa erittäin suurina pitoisuuksina, hyaluronihappopitoisuus 40mg/2ml.

Valmistajan suositus on kaksi hoitoa kuukauden välein.

PROFHILO® 350€ (2ml)

Palkittu injektoitava ihonhoidon menetelmä – PROFHILO, on saanut suuren suosion esteettisellä alalla. Hoito sopii erityisesti sinulle, joka olet yli 35-vuotias nainen tai mies ja kaipaat ihon luonnollista kiinteytystä kasvoille ja/tai kaulalle.

MIKÄ ON PROFHILO®?

PROFHILOSSA hyödynnetään tutkitusti puhdasta ja turvallista hyaluronihappoa, jonka vaikutus muokkaa positiivisesti ihon biologista toimintaa. Kyseessä ei ole perinteinen täyteainehoito.                                    

PROFHILO on kudokseen sitoutuva hyaluronihappo, jonka stimuloivalla vaikutuksella iho kiristyy ja nuorentuu.

PROFHILON innovatiivisen NAHYCO® – teknologian sekä korkean hyaluronihappopitoisuuden ansiosta se vaikuttaa iholla aivan uudella ja ennennäkemättömällä tavalla.

PROFHILO sisältää markkinoiden korkeimman hyaluronihappopitoisuuden, yhteensä jopa 64mg/2ml puhdasta hyaluronihappoa injektoitavassa muodossa. Hyaluronihappo kosteuttaa ja tukee ihon normaalia toimintaa kiihdyttäen uuden kollageenin syntyä. Tämä näkyy ihoa kohottavana ja nuorentavana vaikutuksena. 

PROFHILOLLA on myös tutkimusten mukaan positiivisia vaikutuksia ihon kimmoisuuteen, koska se stimuloi kollageenin ja elastiinin lisääntymistä ihonalaisiin kudoksiin. Tämä tarkoittaa siis kimmoisampaa, nuorempaa, sileämpää ja terveempää sekä napakampaa ihoa!

Hoidon tavoitteena on:

  • Palauttaa ihon normaali kosteustasapaino
  • Silottaa kevyitä pintajuonteita
  • Stimuloida iholla neljää eri kollageenityyppiä
  • Kiihdyttää elastiinin, fibroblastien sekä kollageenin tuotantoa
  • Kiihdyttää ihon uusiutuvaa toimintaa
  • Häivyttää arpia
  • Tasoittaa ihon sävyä
  • Kiristää löysää ihoa

Profhilo-hoidon jälkeen et tarvitse toipumisaikaa. Injektiokohdissa voi näkyä pientä turvotusta sekä kohoumaa, jotka laskeutuvat yleensä ensimmäisen vuorokauden aikana.

Hoidettu alue tulee pitää puhtaana seuraavan 8 tunnin ajan. Lisäksi saunomista ja hikoilua tulisi välttää ensimmäisen vuorokauden ajan.

Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme vähintään kahta hoitokertaa, jotka toteutetaan kuukauden aikavälillä. Ylläpitohoito suositellaan tehtäväksi noin 6-8 kk välein.

Profhilo 2ml 350€ (sarjahoito 320€/kerta)

Profhilo 4ml kasvot ja kaula 600€

Jalupro Super Hydra 390€ (2,5ml)

Sveitsiläisen yrityksen valmiste, joka sisältää jopa 80 mg hyaluronihappoa kahdella eri molekyylipainolla, 7 aminohappoa ja 3 biomimeettistä peptidiä.
Ainutlaatuinen koostumus tarjoaa selkeän kosteuttavan vaikutuksen ja intensiivisen kosteutuksen. Rikas aminohappoyhdistelmä, tuote tukee ja vahvistaa kollageenin ja elastiinin synteesiä ihon rakenteissa parantaen sen tiheyttä ja kireyttä.
Jalupro SuperHydro uudistaa ja elvyttää ihosoluja täydellisesti sekä tasoittaa hienoja juonteita ja ilmejuonteita. Toiminta Ryppyjä ehkäisevä, tiheyden parantaminen, kollageenin ja elastiinin synteesin induktio, intensiivinen kosteutus, rasvatyynyjen uudistaminen, kireyden parantaminen, elvyttäminen, hienojen juonteiden ja ilmejuonteiden korjaus, kohotus, arpien ja venytysarpien vähentäminen. Hoitoalueet: Kasvot, kaula, dekoltee, kädet.

6 pistoskohtaa/puoli sekä 1 leukaan.

Suositus 2 hoitokertaa kuukauden välein, ylläpitohoidot 5-8kk välein.

Sarjahoidon hinta 350€/kerta

Kasvot ja kaula samalla kerralla yht. 700€ (5ml)

Filorgan NCTF® 135 HA Mesoterapia alk. 200€ (5ml)

Laboratorio Filorga on lääketieteellisen anti-aging mesoterapian edelläkävijä. Filorga kehitti ensimmäisenä maailmassa ikääntymisen merkkejä hoitavan mesoterapialiuoksen, jolle myönnettiin myös CE-merkintä.
Mesoterapialiuos NCTF sisältää 59 tehoainetta, muun muassa hyaluronihappoa, vitamiineja, aminohappoja ja antioksidentteja ja mineraaleja.
NCTF®:n ihoa elvyttävien liuosten sisältämä hyaluronihappo korvaa ihon oman hyaluronihapon häviämistä, kiinteyttää ja kohottaa ihoa. Hyaluronihappo sitoo itseensä tilavuutensa nähden jopa kolmekymmentäkertaisen määrän vettä. Hyaluronihapolla on myös erinomainen ihosolujen uusiutumista ja ihon mikroverenkiertoa lisäävä vaikutus.

vitamiinit, (A;B,C,E) stimuloivat solujen elintärkeitä toimintoja
aminohappot, lisäävät elastiinin ja kollageenin tuotantoa
koentsyymit, parantavat kudosten aineenvaihduntaa
nukleiinihappo, parantavat solujen välistä viestintää
mineraalit, ravitsevat soluja ja ehkäisevät puutostiloja
antioksidantit, suojaavat soluja vapailta radikaaleilta .

NCTF® hoito tehdään yleensä injektoimalla, mutta voidaan asiakkaan halutessa tehdä myös mikroneulauksella.

Hoito sopii kasvoille, kaulalle ja decoltelle

Hoitoa suositellaan alkuun sarjahoitona 2-3 kertaa 3:n viikon välein ja ylläpitohoidot vuosittain.

Sarjahoidon hinta 200€/kerta (injektoimalla tai mikroneulauksella)

Yksittäinen hoito 240€

JPX3 bio, neulaton biorevitalisaatiohoito 120€

Vallankumouksellinen biostimuloivahoito ympäri vuoden!

Tehokkaasti ihoa uudistava neulaton biostimulaattori kasvoille ja kaulalle. Ihanteellinen vanhenevalle, veltolle, pigmentoituneelle, ryppyiselle, arpiselle (mm. akne) ja samealle iholle. Hoito on kivuton ja ei vaadi palautumisaikaa. Suositellaan sarjahoitona, mutta tuloksen näkee jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Tehokas ja turvallinen biostimulaatiohoito sisältää : ureaperoksidia, monokloorietikkahappoa 33%, koji ja mantelihappoa sekä antioksidantteja.  Koji happo 5% tunnetaan pigmenttiä vaalentavasta, antioksidanttisesta ja antibakteerisesta vaikutuksesta. Mantelihappo 5% estää melaniinin kehitystä, hoitaa hyperpigmentaatiota ja tasoittaa ihon sävyä. Kosteuttaa ja kuorii ihoa samanaikaisesti. Ureaa käytetään myös dermatologisten häiriöiden, kuten psoriaasin, kseroosin, ekseeman ja keratoosin hoidossa. Sitä käytetään kosteuttavien ominaisuuksien ansiosta, koska se pystyy sitomaan vettä ja poistamaan ihosta kuolleita soluja.  JPX3 happojen, ureaperoksidin ja antioksidanttien yhdistelmä luo erittäin tehokkaan koostumuksen, jolla on voimakas elvyttävä vaikutus minimaalisilla sivuvaikutuksilla ( voi esiintyä lievää punoitusta, mutta hyvin harvoin).  Hoito ei aiheuta tulehdusta, valoherkkyyttä, kuorintaa, ei käytetä neuloja, ei aiheuta palovammoja, eikä keskeytystä sosiaalisesta elämästä. Yleiset esteet hoidon käytölle: Tali-ihottuma, kojihappoallergia, ärtynyt iho, raskaus ja imetys, puhjennut iho tai herpesrakkulat.
Sarjahoitoa suositellaan 3-5 krt 1-2 vkon välein.

Hoito voidaan yhdistää mm. mikroneulaukseen sekä mesoterapiahoitoihin.

JPX3 bio hoito ja Dermia Solution mikroneulaus yht. 159€

JPX3 bio hoito ja BTB13 mikroneulaus yht.179€

BiorePeelCl3 happohoito 140€

BiorePeelCl3 happohoito on neulaton biorevitalisaatio. Se on nopea ja turvallinen. Happoliuos sisältää 6:tta eri happoa (trikloorietikkahappo, viinihappoa, sitruunahappoa, salisyylihappoa, laktobionihappoa, gamma-aminovoihappoa), vitamiineja ja aminohappoja.

Biorepeel-happohoito kosteuttaa ja stimuloi ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia, palauttaa ihon kimmoisuuden, kiinteyttää ja vähentää juonteita, liftaa ihoa, tasoittaa arpeja ja supistaa ihon huokosia.

Erinomainen hoito tehostamaan esim. mikro-ja medikaalisen neulauksen tuloksia sekä pohjustamaan/tehostamaan Ejal40 -ja Profilohoitoja (yhdistemähoitojen hinnat alla).

KÄYTTÖTARKOITUKSIA

Ihon vanhenemisen ehkäisy
Ihon biorevitalisaatio
Kasvojen ja kaulan ihon kiinteytyminen
Decolteen alueen ihon sileytyminen
Arpien hoito
Raskausarpien vaaleneminen 

YLEISET ESTEET 

Ärtynyt iho
Ärtyvä iho
Tali-ihottuma
Kojihappoallergia
Raskaus ja imetys
Herpesrakkulat tai puhjennut iho

HUOM! Käsittelyä ei saa tehdä heti karvojen höyläämisen, vahauksen tai sokeroinnin jälkeen. Jos retinoiinihappoa käytetään pinnallisesti sen käyttö tulee keskeyttää 15 päivän ennen happohoitoa.

BioRePeelCl3 happohoito ja BTB13 mikroneulaus 199€

BioRePeelCl3 happohoito ja Ejal40 hoito yht. 300€

BioRePeelCl3 happohoito ja Profilohoito yht. 400€

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.