+358 44 293 5100

Mesoterapiahoidot

Kollageeni mesoterapia alk 299€    

Kollageeni injektoidaan medikaalisen neulauksen avulla suoraan dermiksen alueelle. Iän myötä kollageenin tuotanto ihossamme vähenee ja hidastuu jonka myötä mm. ihon elastisuus heikkenee, iho ohenee sekä ihoon syntyy vähitellen juonteita. Medikaalisen neulauksen avulla kollageeni saadaan juuri sinne missä sitä tarvitaan, aktivoimme ihosi oman kollageenituotannon toimimaan aktiivisemmin. Ihostasi tulee kaunis, heleä, tasainen ja juonteesi vähenevät/silottuvat.

Kollageenia (jauheena) tulisi myös syödä jokapäivä, kollageeni ravintolisä yhdistettynä mesoterapian kanssa auttaa saamaan erinomaisia tuloksia.

Kollageeni mesoterapiaa suositellaan ottamaan kuurina jotta saadaan paras ja pitkäkestoisempi lopputulos. Suositus on 3-4:n kerran sarjahoito 15 pvän välein.

Kollageeni mesoterapiaa voidaan tehdä mm. kasvoille, kaulalle, decoltelle ja käsille.

Kollageeni/hyaluroni mesoterapia 349€

RRS® HA  EYES-mesoterapiahoito silmänympärysiholle alk. 149€

Silmänympärysihon mesoterapiahoidolla eroon väsyneestä ilmeestä, hoito tehdään pienin injektiopistoksin.

Tuote on palkittu alan parhaana silmänympärysihon injektiohoitotuotteena (best injectable product for eye area Winner in category “Aesthetic Dermatology” Polish Society Aesthetic Dermatology).

Hoitoa suositellaan mm. tummille silmänympäryksille, kosteuttamaan ja vahvistamaan ohutta silmänympärysihoa, siloittamaan/tasoittamaan hienoja pintajuonteita.

RRS® HA Eyes ampulli sisältää:

– Hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on suurikokoinen molekyyli, joka toimii ihon pinnalle siveltynä kosteuttavana ainesosana. Ihoon injektoituna se paitsi kosteuttaa myös tasoittaa ryppyjä, lisää ohuen ihon täyteläisyyttä ja vaikuttaa jopa kollageenisynteesiin.
– Flavonoideja ja muita antioksidantteja, jotka neutraloivat vapaiden radikaalien tuhovoimia ihossa.
– Saponiineja, jotka vähentävät turvotusta ja rauhoittavat ihoa.
– Resveratrolia ja muita polyfenoleja, jotka tekevät ihosta aiempaa
kiinteämmän, kirkkaamman ja vaaleamman.
– Peptidejä, joita iho tarvitsee kollageenia rakentaessaan.

Hoito on nopea tehdä ja hoidon jälkeen mahdolliset mustelmat, punoitus sekä turvotus hoidetulla alueella on normaalia.

Hoidon jälkeen suosittelemme välttämään auringonvaloa, liikuntaa sekä saunaa ensimmäiset 12h.

Suositellaan 2-3 kerran sarjahoitona 1-2 viikon välein.

RRS HA EYES-sarjahoito 149€/149€/129€

Ejal40 -Biorevitalisaatiohoito  250€  (2ml)

Ejal40 on aivan uuden tyyppinen biorevitalisaatiohoito joka stimuloi tehokkaasti ihon kollageenituotantoa, kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, parantaa ihon elastisuutta, siloittaa ihon pintajuonteita ja tasoittaa ihon sävyä. Tuote sisältää puhdasta hyaluronihappoa erittäin suurina pitoisuuksina, hyaluronihappopitoisuus 40mg/2ml.

Valmistajan suositus on kaksi hoitoa kuukauden välein.

PROFHILO® alk. 350€ (2ml)

Palkittu injektoitava ihonhoidon menetelmä – PROFHILO, on saanut suuren suosion esteettisellä alalla. Hoito sopii erityisesti sinulle, joka olet yli 35-vuotias nainen tai mies ja kaipaat ihon luonnollista kiinteytystä kasvoille ja/tai kaulalle.

MIKÄ ON PROFHILO®?

PROFHILOSSA hyödynnetään tutkitusti puhdasta ja turvallista hyaluronihappoa, jonka vaikutus muokkaa positiivisesti ihon biologista toimintaa. Kyseessä ei ole perinteinen täyteainehoito.                                    

PROFHILO on kudokseen sitoutuva hyaluronihappo, jonka stimuloivalla vaikutuksella iho kiristyy ja nuorentuu.

PROFHILON innovatiivisen NAHYCO® – teknologian sekä korkean hyaluronihappopitoisuuden ansiosta se vaikuttaa iholla aivan uudella ja ennennäkemättömällä tavalla.

PROFHILO sisältää markkinoiden korkeimman hyaluronihappopitoisuuden, yhteensä jopa 64mg/2ml puhdasta hyaluronihappoa injektoitavassa muodossa. Hyaluronihappo kosteuttaa ja tukee ihon normaalia toimintaa kiihdyttäen uuden kollageenin syntyä. Tämä näkyy ihoa kohottavana ja nuorentavana vaikutuksena. 

PROFHILOLLA on myös tutkimusten mukaan positiivisia vaikutuksia ihon kimmoisuuteen, koska se stimuloi kollageenin ja elastiinin lisääntymistä ihonalaisiin kudoksiin. Tämä tarkoittaa siis kimmoisampaa, nuorempaa, sileämpää ja terveempää sekä napakampaa ihoa!

Hoidon tavoitteena on:

 • Palauttaa ihon normaali kosteustasapaino
 • Silottaa kevyitä pintajuonteita
 • Stimuloida iholla neljää eri kollageenityyppiä
 • Kiihdyttää elastiinin, fibroblastien sekä kollageenin tuotantoa
 • Kiihdyttää ihon uusiutuvaa toimintaa
 • Häivyttää arpia
 • Tasoittaa ihon sävyä
 • Kiristää löysää ihoa

Profhilo-hoidon jälkeen et tarvitse toipumisaikaa. Injektiokohdissa voi näkyä pientä turvotusta sekä kohoumaa, jotka laskeutuvat yleensä ensimmäisen vuorokauden aikana.

Hoidettu alue tulee pitää puhtaana seuraavan 8 tunnin ajan. Lisäksi saunomista ja hikoilua tulisi välttää ensimmäisen vuorokauden ajan.

Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme vähintään kahta hoitokertaa, jotka toteutetaan kuukauden aikavälillä. Ylläpitohoito suositellaan tehtäväksi noin 6-8 kk välein.

Profhilo 2ml 380€ (sarjahoito 350€/kerta)

Profhilo 4ml kasvot ja kaula 700€

Profhilo ja Biorepeel-happo yhdistelmähoito 430€

Jalupro Super Hydro 390€ (2,5ml)

Sveitsiläisen yrityksen valmiste, joka sisältää jopa 80 mg hyaluronihappoa kahdella eri molekyylipainolla, 7 aminohappoa ja 3 biomimeettistä peptidiä.
Ainutlaatuinen koostumus tarjoaa selkeän kohottavan vaikutuksen ja intensiivisen kosteutuksen. Rikas aminohappoyhdistelmä, tuote tukee ja vahvistaa kollageenin ja elastiinin synteesiä ihon rakenteissa parantaen sen tiheyttä ja kireyttä.
Jalupro SuperHydro uudistaa ja elvyttää ihosoluja täydellisesti sekä tasoittaa hienoja juonteita ja ilmejuonteita. Toiminta Ryppyjä ehkäisevä, tiheyden parantaminen, kollageenin ja elastiinin synteesin induktio, intensiivinen kosteutus, rasvatyynyjen uudistaminen, kireyden parantaminen, elvyttäminen, hienojen juonteiden ja ilmejuonteiden korjaus, kohotus, arpien ja venytysarpien vähentäminen. Hoitoalueet: Kasvot, kaula, dekoltee, kädet.

6 pistoskohtaa/puoli sekä 1 leukaan.

Suositus 2-3 hoitokertaa kuukauden välein, ylläpitohoidot 6-10kk välein.

Sarjahoidon hinta 350€/kerta

Kasvot ja kaula samalla kerralla yht. 700€ (5ml)

BioRePeelCL3 ja Jalupro super Hydro yht. 450€

Filorgan NCTF® 135 HA Mesoterapia alk. 200€ (5ml)

Laboratorio Filorga on lääketieteellisen anti-aging mesoterapian edelläkävijä. Filorga kehitti ensimmäisenä maailmassa ikääntymisen merkkejä hoitavan mesoterapialiuoksen, jolle myönnettiin myös CE-merkintä.
Mesoterapialiuos NCTF sisältää 59 tehoainetta, muun muassa hyaluronihappoa, vitamiineja, aminohappoja ja antioksidentteja ja mineraaleja.
NCTF®:n ihoa elvyttävien liuosten sisältämä hyaluronihappo korvaa ihon oman hyaluronihapon häviämistä, kiinteyttää ja kohottaa ihoa. Hyaluronihappo sitoo itseensä tilavuutensa nähden jopa kolmekymmentäkertaisen määrän vettä. Hyaluronihapolla on myös erinomainen ihosolujen uusiutumista ja ihon mikroverenkiertoa lisäävä vaikutus.

vitamiinit, (A;B,C,E) stimuloivat solujen elintärkeitä toimintoja
aminohappot, lisäävät elastiinin ja kollageenin tuotantoa
koentsyymit, parantavat kudosten aineenvaihduntaa
nukleiinihappo, parantavat solujen välistä viestintää
mineraalit, ravitsevat soluja ja ehkäisevät puutostiloja
antioksidantit, suojaavat soluja vapailta radikaaleilta .

NCTF® hoito tehdään yleensä injektoimalla, mutta voidaan asiakkaan halutessa tehdä myös mikroneulauksella.

Hoito sopii kasvoille, kaulalle ja decoltelle

Hoitoa suositellaan alkuun sarjahoitona 2-3 kertaa 3:n viikon välein ja ylläpitohoidot vuosittain.

Sarjahoidon hinta 200€/kerta (injektoimalla tai mikroneulauksella)

Yksittäinen hoito 250€

NCTF® hoito ja Biorepeel-happo yht. 300€

BiorePeelCl3 happohoito 125€

BiorePeelCl3 on ainutlaatuinen anti-age hoitomenetelmä, joka takaa tehokkaat tulokset ilman neuloja ja ilman ei toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa. Hoito on siis neulaton biorevitalisaatio iholle.

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Hoito antaa erinomaiset tulokset ilman kipua, mustelmia tai turvotusta ja mikä tärkeintä ilman infektioriskiä.

Kansainvälisesti patentoitu BioRepeelCl3 koostumus sisältää 35% TCA-hapon lisäksi vielä viinihappoa, sitruunahappoa, salisyylihappoa, laktobionihappoa sekä gamma-aminovoihappoa. Tämän lisäksi happoliuos sisältää vitamiineja sekä aminihappoja.

Erinomainen hoito tehostamaan esim. mikro-ja medikaalisen neulauksen tuloksia sekä pohjustamaan/tehostamaan Ejal40 -ja Profilohoitoja (yhdistemähoitojen hinnat alla).

BioRePeelCl3-happohoidon hyödyt:

 • Ihon välitön ja huomattava kiinteytyminen
 • Ryppyjen ja juonteiden tasoittuminen
 • Uuden kollageenin ja elastiinin muodostuminen, ihon uusiutuminen tehostuu
 • Iho näyttää heleältä ja hoitotuotteet imeytyvät tehokkaammin
 • Epäpuhtaudet vähenevät
 • Pigmenttimuutokset vaalentuvat
 • Laajentuneet ihohuokoset, juonteet ja arvet tasoittuvat

TÄYDELLINEN ESTEETTINEN JA DERMATOLOGINEN hoito sopii kaikkiin lääketieteellisiin tarpeisiin antioksidanttisen ja kosteuttavan vaikutuksensa ansioista.

YLEISET ESTEET 

 • Ärtynyt iho
 • Ärtyvä iho
 • Flunssa/kuume
 • Roacuttan kuuri
 • Tali-ihottuma
 • Kojihappoallergia
 • Raskaus ja imetys
 • Herpesrakkulat tai puhjennut iho

HUOM! Käsittelyä ei saa tehdä heti karvojen höyläämisen, vahauksen tai sokeroinnin jälkeen. Jos retinoiinihappoa käytetään pinnallisesti sen käyttö tulee keskeyttää 15 päivän ennen happohoitoa.

BioRePeelCl3 happohoito ja BTB13 mikroneulaus 199€

BioRePeelCl3 happohoito ja Ejal40 hoito yht. 350€

BioRePeelCl3 happohoito ja Profilohoito yht. 430€

BioRepeelCl3 happohoito ja Jalupro super Hydro yht. 450€


Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Peruutuksen tapahduttava timman peruutuslinkin kautta tai soittamalla, aukioloaikojen ulkopuolella peruutukset joko timman peruutuslinkin kautta tai sähköpostiin info@hymyin.fi
EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ.

Käytämme perumattomien aikojen laskujen perinnässä Ropo Capitalia mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.