+358 44 293 5100

Medikaalisethoidot

Liikkeessämme käy tekemässä medikaalisia hoitoja  Anita Kovalainen (sairaanhoitaja, koulutettu mastertason Restylane hoitaja) sekä Tanja Peräkylä (sairaanhoitaja, kosmetologi) 1-2 kertaa kuukaudessaMolemmilla sairaanhoitajilla on pitkä kokemus pistoshoitojen tekemisestä.

Sairaanhoitajien vastaanotolle ei voi tehdä ajanvarauksia nettiajanvarauksen kautta vaan joko soittamalla liikkeeseemme 044 2935 100 tai ottamalla yhteyttä suoraan hoitojen ajanvarauksesta vastaavaan henkilöön 045 1106025/ Katja.

Täyteainehoidot alk.299€ 

Täyteaineiden vaikuttavana aineena toimii hyaluronihappo, joka on pitkärunkoinen sokerimolekyyli, jota esiintyy ihossa luonnostaan. Ikääntymisen myötä elimistö tuottaa yhä vähemmän hyaluronihappoa, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja veltostumista. Hoidon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus johtuu hyaluronihapon kyvystä sitoa vettä. Aine poistuu elimistöstä vähitellen luonnollisina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Tulokset kestävät noin kuudesta kuukaudesta vuoteen riippuen käytetystä valmisteesta, asiakkaan iästä, ihon laadusta, yleiskunnosta sekä elintavoista. Kesto myös pitenee seuraavilla käsittelykerroilla ja täyteainetta tarvitaan yleensä vähemmän.

 Täyteainehoidolla voidaan mm.

  • häivyttää juonteita
  • korostaa kasvonpiirteitä
  • täyttää huulia

Huultentäyttö Russian Lips-tekniikalla 299€

Russian Lips -tekniikalla voidaan korostaa huulia luonnollisesti. Russian Lips ei tee huulillesi ankkaefektiä vaan niistä tulee luonnollisesti näyttävät, sillä täyteaine pysyy huulten puna-alueella.

Mesolangat alk. 25€/kpl 

Mesolangat asetetaan paikoilleen injektiomenetelmällä.  Ne kiinteyttävät ja kohottavat ihoa. Mesolangat ovat biohajoavaa materiaalia ja langat sulavat itsestään 80-180vrk kuluessa. Mesolangat ovat valmistettu polydioxanonesta, jota on käytetty laajasti lääketieteessä ja kirurgiassa jo yli 30 vuoden ajan esim. sydänkirurgiassa. Hoidossa iho ei paksuunnu, vaan säilyttää heleytensä ja elastisuutensa. Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta paras tulos on nähtävissä noin 2-6 kuukauden kuluttua hoidosta. Mesolangat saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa kasvattamalla fibroblastien määrää.

Toimenpiteen jälkeen iho voi olla tilapäisesti arka. Arkuus häviää 7-10 päivän kuluessa. Hoidosta ja langoista ei jää jälkiä edes ohueen ihoon.

Mesolankojen vaikutus:

Mesolankojen pitkäkestoinen vaikutus perustuu dermiksen fibroblastsolujen stimulointiin ja uuden kollageenin ja elastiinisäikeiden syntymiseen.

Tornado-screw tyyppiset langat eli kierrelangat-kevyeen kohotukseen 250€/10kpl

Cog-langat eli “väkälangat“-vaativaan kohotukseen/kiristykseen 99€/kpl

Plasmolifting hoidot alk.400€

Plasmolifting – menetelmän perustana on asiakkaan oman veren vakuumikäsittely sertifioiduissa koeputkissa. Hoito on nopea ja kivuton. Ensin otetaan verikoe ja tämän jälkeen näyte laitetaan sentrifugiin, joka erottaa verisolut ja plasman toisistaan. Tämän jälkeen plasma injektoidaan iholle. Hoitoa voidaan tehdä kasvojen ja kaulan alueen ryppyihin. Plasma on luonnon omaa nuoruuden eliksiiriä, joka sisältää paljon kasvutekijöitä sekä luonnollisen yhdistelmän hormoneita, valkuaisaineita ja vitamiineja. Paras tulos saadaan, jos hoito toistetaan aluksi muutaman kerran, kuukauden välein. Vaikutus alkaa muutaman viikon päästä hoidosta ja pysyvät kaksi vuotta.

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.