+358 44 293 5100

Esteettiset hoidot

Ennen hoitoon tuloa suosittelemme varaamaan ajan ILMAISEEN konsultaatioon missä kerromme juuri sinun tarpeisiin sopivan hoidon sekä hinnan. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Emme tee esteettisiä hoitoja alle 18 vuotiaalle.

Täyteainehoidot alk.269€  (1.1ml)

Täyteaineiden vaikuttavana aineena toimii hyaluronihappo, joka on pitkärunkoinen sokerimolekyyli, jota esiintyy ihossa luonnostaan. Ikääntymisen myötä elimistö tuottaa yhä vähemmän hyaluronihappoa, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja veltostumista. Hoidon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus johtuu hyaluronihapon kyvystä sitoa vettä. Aine poistuu elimistöstä vähitellen luonnollisina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Tulokset kestävät noin kuudesta kuukaudesta vuoteen riippuen käytetystä valmisteesta, asiakkaan iästä, ihon laadusta, yleiskunnosta sekä elintavoista. Kesto myös pitenee seuraavilla käsittelykerroilla ja täyteainetta tarvitaan yleensä vähemmän.

 Täyteainehoidolla voidaan mm.

 • häivyttää/täyttää juonteita mm.nasolabialijuonteet, marionetit (suupieli), sibelius (silmienväli)
 • korostaa kasvonpiirteitä
 • täyttää huulia

Käytössämme on eri täyteaineita ja hinta määräytyy valitun täyteaineen mukaan.

Suosittelemme varaamaan ensin ajan konsultaatioon missä käymme läpi useita asioita ennen täyteainehoitoa mm. millaista tulosta haet, onko täyteainehoito oikea valinta sinun tarpeeseen sekä mikä täyteaine valitaan, käydään myös läpi terveysasiat, kotihoito sekä mahdolliset komplikaatiot.

Huultentäyttö/muotoilu alk. 299€ (1.1ml)

Huulten täyttämisessä voidaan käyttää eri tekniikoita asiakkaan toiveen saavuttamiseksi. Huulten täyttäminen tulee tehdä varovaisesti ja pikkuhiljaa, ettei synny kudosvauroita eikä tule ns. ylitäyttöä. Russian Lips -tekniikalla voidaan korostaa huulia luonnollisesti. Russian Lips ei tee huulillesi ankkaefektiä vaan niistä tulee luonnollisesti näyttävät, sillä täyteaine pysyy huulten puna-alueella.

Käytössämme on eri täyteaineita ja hinta määräytyy valitun täyteaineen mukaan.

Suosittelemme varaamaan ensin ajan konsultaatioon missä käymme läpi useita asioita ennen huulitäyttöä mm.millaiset huulet toivot sekä mikä täyteaine valitaan, käydään myös läpi terveysasiat, kotihoito sekä mahdolliset komplikaatiot.

Lisämillit 2kk:n sisällä alk. 269€

Lankahoidot:

Mesolangat alk. 24,90€/kpl 

Ikääntyminen vaikuttaa monella tavalla kasvojen ulkonäköön. Ryppyjen ja juonteiden lisäksi ihon veltostuminen ja kasvonpiirteiden laskeutuminen muuttavat ulkonäköä usein jopa enemmän kuin yksittäiset juonteet. Kasvonpiirteiden laskeutuminen näkyy mm. kasvojen muotojen muuttumisena. Laskeutuminen näkyy erityisen herkästi alakasvoissa (kaksoisleuka) sekä leukalinjassa (hamsteripussit). Mesolankahoidot sopivatkin erityisen hyvin kasvojen muotoiluun, kohottamiseen ja napakoittamiseen.

Mesolankoja on käytetty ikääntymismuutosten hoitoon jo vuosikymmenien ajan. Mesolangat- ja väkäslangat on valmistettu turvallisesta polydioksanonista, jota käytetään mm. kirurgisissa toimenpiteissä haavojen ompeluun. Polydiaksanoni on äärimmäisen ohutta ja hajoaa ihossa itsestään (ns. sulavat tikit). Mesolankojen hyöty ja vaikutukset perustuvatkin injektoitavien lankojen aiheuttamaan prosessiin ihossa, jonka seurauksena iho rupeaa itse kehittämään uutta kollageenia ihoon. Langat hajoavat itsestään 6-8kk kuluttua vedeksi ja hiilidioksidiksi, ne poistuvat kehosta normaalin aineenvaihdunnan mukana. Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta paras tulos on nähtävillä noin 2-6 kk kuluttua hoidosta. Hoito voidaan uusia 2-3kk kuluttua ensimmäisestä hoidosta jotta saadaan parempi ja pitkäkestoisempi lopputulos. Hoidon vaikutus voi kestää iholla jopa 2 vuotta vaikka langat sulavatkin ihossa nopeammin (noin 3 kuukaudessa).

Mesolankahoitoon voidaan tarvittaessa yhdistää myös täyteainehoito.

Toimenpiteessä käytettävien lankojen määrä, lanka ja pituus riippuvat hoidettavasta alueesta ja toivotusta lopputuloksesta. Yleensä esimerkiksi alakasvojen ja leukalinjan kohottamiseen tarvitaan 10 – 20 lankaa. Isomman alueen tai muuten vaativampaan kiinteyttämishoitoon käytetään joskus useita kymmeniä lankoja.

Mesolankoja on erilaisia mm. mono, tornado, twin ja cog. Lankoja voidaan yhdistellä keskenään parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Suorat langat eli mono langat: Tarkoitettu pääsääntöisesti ihon elvyttämiseen, näillä langoilla on hyvin kevyt kohottava vaikutus.

Kierrelangat eli tornado (screw) langat: Ovat jonkun verran tehokkaampia kuin suorat langat, kevyt kohottava vaikutus.

Tupla langat eli twin langat: Kaksi yhteenkiedottua mono lankaa, teho kaksinkertainen mono lankaan verrattuna, kohottava vaikutus.

Väkäslangat eli Cog langat alk. 399€ (4 lankaa)

Väkäs- eli COG-langat ovat steriilejä, itsestään sulavia lankoja, joissa on pieniä ihoon tarttuvia väkäsiä. Väkäslangat viedään ihon alle kanyylilla ja kudokset painellaan kiinni väkäsiin. Kun langat ovat ihon alla, ne kiristetään mekaanisesti ja piirteet kohoavat välittömästi.
Vaikutus näkyy heti, mutta paranee vielä seuraavien kuukausien ajan, kun langat stimuloivat ihon omaa kollageenin ja elastaanin tuotantoa.

Väkäslangoilla saadaan aikaan suurempia muutoksia, kuin mesolangoilla, jotka on tarkoitettu ihon napakoittamiseen. Veltostuneita ja valahtaneita kudoksia saadaan nostettua ja piirteet kohoavat. Langoilla pystytään nostamaan esimerkiksi alakasvojen piirteitä ja kulmia, sekä tekemään leukalinjan muotoilu.
Lankoja tarvitaan yleensä 2-6 kpl per hoitoalue/puoli, mutta ammattilaisemme suosittelee aina ennen hoitoa sinulle sopivan määrän ja antaa hoidosta hinta-arvion. Hoitotulos on pitkäkestoinen ja saattaa kestää jopa kaksi vuotta. Tätä hoitoa varten iho puudutetaan pistettävällä puudutteella ja on hyvä varautua vähintään viikon toipumisaikaan

Hoitoalueita:

 • Kasvojen juonteet (otsa, silmänympärysiho, keskikasvot, suun alue)
 • Veltostunut iho (posket, leukalinja, ”hamsteripussit”)
 • Kaulan iho (kaksoisleuka, veltostunut iho)
 • Dekoltee

Mesolankoja ja väkäslankoja voidaan yhdistellä samalla hoitokerralla (näistä löytyvät omat pakettihinnat).

Tyypilliset esteet mesolankahoidoille:

– Alle 18 vuoden ikä

– Autoimmuunisairaudet

– Hemofilia

– Tulehdus hoitoalueella

– Taipumus arpien liikakasvuun

– Infektio (esim. kuume)

– Raskaus & imetys

Muuta huomioitavaa:

Noin viikkoa ennen hoitoa kannattaa välttää ibuprofeeni- tai disperinekuureja sekä omega3-tuotteita (lisäävät mustelmariskiä).

Iho mesolankojen jälkeen:

Mesolankahoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia:

 • lievä punoitus
 • mustelma
 • turvotus
 • Ihon epätasaisuus
 • ihon kiristely
 • aristus

Kaikki nämä ovat tavallisia hoidon jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja lievittyvät muutamien päivien sisällä hoidosta. Jälkioireet häviävät yleensä kokonaan noin 1-2 viikon kuluessa.

Ihoon injektoitava maitohappohoito alk. 490€

Maitohappo aktivoi kehon oman kollageenituotannon (kollageenistimulaattori) ja tekee ihosta nuorekkaan ja kiinteän.

Maitohappo on ihoon injektoitava aine (PLA polylactic acid), jota on käytetty jo vuodesta 1999, ja 2019 FDA on hyväksynyt sen kasvojen ihon hoitoon.

Kollageeni on ”ihon kivijalka” se on kuituproteiini, joka tukee ihon rakennetta sekä elastiinin ja hyaluronihapon (HA) toimintaa. Kollageenin lisäys tekee ihosta nuorekkaamman.

Injektoitava maitohappo on kollageenistimulaattori, joka elvyttää ihoa vähitellen uudistamalla ja palauttamalla ihon täyteläisyyden ja siloittamalla juonteita.

Tulokset ovat pitkäkestoisia ja luonnollisia.

Hoitoa suositellaan sarjahoitona 1-3 käsittelynä, riippuen asiakkaan ihon tarpeesta.

Toimenpide tehdään injektiohoitona. Hoito on kivuton, mutta hoidossa voidaan käyttää tarvittaessa puudutetta joka sisältyy hintaan.

Hoidon jälkeen on syytä varoa hikoilua ja saunomista samana päivänä. Pieniä mustelmia saattaa tulla käsittelystä.

Hoitojen välillä tulee olla vähintään 4-8 viikkoa (keskimäärin 6 viikkoa).

Asiakkaan tulee sitoutua hieromaan hoidettua aluetta käsittelyn jälkeen:
5 päivää
5 kertaa päivässä
5 minuutin ajan

Näin saavutetaan luonnollinen ja kestävä lopputulos.


Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Peruutuksen tapahduttava timman peruutuslinkin kautta tai soittamalla, aukioloaikojen ulkopuolella peruutukset joko timman peruutuslinkin kautta tai sähköpostiin info@hymyin.fi
EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ.

Käytämme perumattomien aikojen laskujen perinnässä Ropo Capitalia mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.