+358 44 293 5100

Hiuspohjan mikroneulaus

Kärsitkö ohenevista hiuksista tai hiustenlähdöstä?

Mikroneulaus hoitomenetelmänä on tutkitusti tehokas keino hoitaa ja ennaltaehkäistä hiustenlähtöä sekä hiuspohjan ongelmia. Hoitomenetelmässä viedään mikroneulauslaitteen avulla soluja aktivoivaa BTB13-yhdistettä syvälle dermiksen tasolle, missä karvatupet sijaitsevat. BTB13-yhdiste on patentoitu suomalainen innovaatio, joka vaikuttaa kantasolujen uusiutumiseen ja aktiivisuuteen hiuspohjassa.

BTB13 -menetelmä mahdollistaa soluja aktivoivan BTB13-yhdisteen vaikutuksen syvemmällä dermiksen tasolla sijaitsevissa karvatupissa vahvistaen ja aktivoiden karvan kasvua ja hyvää rakennetta. Hiuspohjan mikroneulaus sopii sekä hiustenlähdöstä, että hiusten ohentumisesta kärsiville naisille ja miehille.

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jossa ihoon muodostetaan mikrokanavia sähköisellä mikroneulauslaitteella. Näiden kanavien kautta saadaan imeytettyä BTB13-yhdistettä juuri sinne, missä iho sitä hyödyntää. Lisäksi hoidossa syntyvä hallittu trauma käynnistää ihon paranemisprosessin, mikä aktivoi hiuspohjassa hiusten kasvua.

Hoitoon sisältyy hiuspohjan desinfiointi, AHA-kuorinta, mikroneulaus ja naamio. Hoitoon on hyvä tulla hiukset huolellisesti pestyinä, ilman muotoilutuotteita. Hoidon jälkeen hiuksia ei saa pestä (vähintään 1,5 tuntiin), hiuspohjaan jätettävän naamion vuoksi. Naamio suositellaan pestäväksi pois vasta seuraavana päivänä. 

Jotta saat parhaan tuloksen, suosittelemme hiuksillesi ja hiuspohjalle sopivimmat BTB13 kotihoitotuotteet (shampoo, hoitoaine ja seerumi).

Mikroneulausta suositellaan sarjahoitona 3-6 kertaa.

Hinta 79€ kerta


Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Peruutuksen tapahduttava timman peruutuslinkin kautta tai soittamalla, aukioloaikojen ulkopuolella peruutukset joko timman peruutuslinkin kautta tai sähköpostiin info@hymyin.fi
EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ.

Käytämme perumattomien aikojen laskujen perinnässä Ropo Capitalia mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.