+358 44 293 5100

Tuotteemme

 

Ajanvarauksestamme voit varata ajan asiantuntijoillemme (15 minuuttia) jotka auttavat varaamallasi ajalla sinua löytämään oikeat tuotteet ja neuvovat samalla oikean hoidon/palvelun valinnassa.

Suomalainen tieteellinen tutkimus huipentui maailmanlaajuiseen patentointiin

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).
BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

  • Suomalainen tieteellinen innovaatio
  • Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja
  • Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
  • Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja
  • Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita
  • Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja
  • Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

 

Lue lisää sarjasta ja tuotteista www.btb13.fi

 

ENVIRON on maailman johtava A-vitamiiniammattisarja. Environ perustuu tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka A-vitamiini vaikuttaa ihon terveyteen ja hyvinvointiin.

Environia saavat käyttää ja myydä vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset. Environ-tuotteita ei voi ostaa tavarataloista, apteekeista, taxfreestä eikä netistä.

Environ on saanut alkunsa Etelä-Afrikasta vuonna 1990. Nykyään sitä myydään yli 70 maassa ympäri maailmaa.

Lue lisää sarjasta ja tuotteista www.vitamion.fi

 

 

       

iS CLINICAL 

iS CLINICAL, yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat muun muassa puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät ja tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät.

Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja.

Lue lisää sarjasta ja tuotteista www.isclinical.fi

DERMIA SOLUTION -tuotteet ovat dermaseuttisia tuotteita, jotka eivät vain hoida ihoa, vaan myös korjaavat sitä solutasolla.

Sarja on ekologinen sillä tuotteisiin löytyvät täyttöampullit etkä näin ollen joudu aina ostamaan uutta pulloa, näin säästät luontoa sekä säästät myös hinnassa.

Dermia Solution sarjasta löytyy useita tuotteita erilaisiin iho-ongelmiin sekä ihon hoitoon, valikoimassa olevia seerumeita, voiteita sekä silmänympärystuotteita löydät lisää liikkeestämme. 

Lue lisää sarjasta ja tuotteista www.dermia-solution.com

 

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kotimaiset luonnonkosmetiikan tuotteet ihon ja hiusten hoitoon. Tuotteidemme jälleenmyyjiä ovat kauneudenhoitoalan ammattilaiset: kosmetologit ja parturi-kampaajat. 

fi-naturaEKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

 

fi-naturaAnimalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

 

fi-naturaEKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

 

Lue lisää sarjasta ja tuotteista www.ekopharma.com

 

 

 

 

ALISSI BRONTE– luonnonkosmetiikkaa Kauneusalan ammattilaisten sekä maineikkaan tohtorin luoma sarja vaativammankin ihon tarpeisiin. Alissi Brontë laboratorioiden tavoitteena on varmistaa tuotteiden paras laatu ja puhtaus. Tulokset ovat kerrassaan uskomattomia.

Alissi Brontë – vaikuttavaa, korkealaatuista, luonnonmukaista, huipputeknologista kosmetiikkaa, jossa luonnonmukaiset, orgaaniset ja ekologiset ainesosat. Espanjalainen sarja.

Lue lisää sarjasta ja tuotteista www.alissibronte.com

TOSKANI on lääketieteellinen kosmetiikkayritys, jonka oma laboratorio Barcelonassa luo ja valmistaa kosmetiikkaa, mesoterapia- ja kuorintatuotteita yli 35 vuoden kokemuksella.

Toskani tuotteet on valmistettu korkeilla pitoisuuksilla viimeisen sukupolven vaikuttavia ainesosia, kuten peptidejä, liposomaalisia aktiiviaineita ja hyaluronihappoa.

Lue lisää sarjasta ja tuotteista www.toskani.fi

 

 

Suosittelemme ihonhoidon asiantuntijan luona käyntiä, hän auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet sekä auttaa oikeaoppisessa ihonhoidossa.

 

Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan valikoimiimme, autamme mielellämme valitsemaan sinulle oikeat tuotteet.