+358 44 293 5100

Hiustenpidennykset

Hiustenpidennyksiä liikkeessämme tekevät Parturi-Kampaajat jotka ovat saaneet koulutuksen pidennystekniikkaan jolla tekevät pidennyksiä.

Jutta Kainulainen: teippipidennykset

Satu Lappalainen: teippipidennys, sinettipidennys-ja magopidennys

Sirpa Vidgren: teippipidennys

Meritta Hartikainen: teippipidennys

Tekniikat joita käytämme ovat teippipidennys, sinettipidennys ja Magopidennys.

Teippipidennys kiinnitetään nimensä mukaisesti teipillä omiin pieniin hiusosioihin (huoltoväli 6-8 viikkoa)

Sinettipidennys on huomaamaton ja pitkäkestoinen menetelmä (huoltoväli max 4kk). Sinetti kiinnitetään pieniin hiustupsuihin, sinetti kuumennetaan kolvilla kiinni omaan hiukseen.

Magopidennys on erikoistekniikka (huoltoväli 3-5kk)

Mago Hiustenpidennys on luonnollisin tapa lisätä hiukseen pituutta tai tuuheutta, jonka vallankumouksellinen hiustenpidennystekniikka on toteutukseltaan ylitse muiden.

Tässä tekniikassa lisätään hiusta yksittäisiin hiustupsuihin ohuella puuvillalangalla.

Käytämme hyvälaatuisia Bbhairin ja Kinnusen pidennyksiä joille maahantuojat antavat takuun. Takuu edellyttää hoitamaan pidennyksiä niille tarkoitetuilla tuotteilla. Myymme hiustenhoito paketin hiustenpidennysten mukaan (hinta alk.69€).

Teippipidennykset alk. 160€/pkt

Sinettipidennykset alk. 145€/pkt

Magopidennykset alk. 145€/pkt

Pidennysten laitto/huolto 65€/tunti

Jos olet kiinnostunut ottamaan hiustenpidennyksen/tuuhennuksen saat arvion pidennykselle käymällä liikkeessämme missä tekijä antaa sinulle hinta-arvion.

HUOM!! EMME LAITA PIDENNYKSIÄ JOITA EI OLE TILATTU MEIDÄN KAUTTA. Käytämme turvallisia ja laadukkaita hiustenpidennyksiä joiden maahantuojalla on takuu. Maahantuojalla on vastuu myymästään tuotteesta ja me ammattilaisina laitamme asiakkaalle vain pidennyksiä joista voimme mennä takuuseen.

ENNAKKOMAKSU

Mikäli päädyt ottamaan hiustenpidennykset, perimme hiustenpidennys materiaalista 50% ennakkomaksun ennen pidennysten tilaamista.


Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista sekä perumattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.
Peruutuksen tapahduttava timman peruutuslinkin kautta tai soittamalla, aukioloaikojen ulkopuolella peruutukset joko timman peruutuslinkin kautta tai sähköpostiin info@hymyin.fi
EI PERUUTUKSIA TEKSTIVIESTILLÄ.

Käytämme perumattomien aikojen laskujen perinnässä Ropo Capitalia mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.